Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

World of UO: Pagan 17 Şubat'ta Açılıyor


Venus

Öne çıkan mesajlar

Değerli oyuncular, bir önceki sunucumuz 1 Ekim 2021'de açılmış olup "Dark Venue" adıyla hizmete devam etmektedir.

Önceki sunucumuzda Ultima Online'ın oynanabilirliğinde bazı sorunlar keşfettik. Her şey makro olmuştu ve insanlar değil makineler oynuyordu. İşte bu noktada biz de Classic UO alt yapısı ile kendi bağlantı programımızı oluşturduk. Makrosuz bir Felucca ve RunUO PVP'si için World of UO yeniden açılıyor.

 

Sunucumuz 17-19 Şubat tarihlerinde test olarak açılmıştır. Sunucu test etmek için sırasıyla aşağıdaki uygulamaları yükleyin:

1- https://www.worldofuo.com/ultima-online-download.html adresinden önce Ultima Online'ı ardından UOSteam'i yükleyin.

2- UOSteam'i açın ve bilgileri aşağıdaki gibi girin:

spacer.png

Oyun hesabınız ilk girdiğiniz kullanıcı adı ve şifreye göre otomatik açılacaktır.

Sunucu 17 Şubat 2023'te açıldığında aynı bilgilerle bu kez orjinal sunucumuza girebilirsiniz.

Sunucuda kullandığımız sistemlerimizi görmek için web sayfamızı ziyaret edebilirsiniz: https://www.worldofuo.com/

Tüm ultima severleri bekliyoruz.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oce4n, 16.02.2023 18:13 tarihinde dedi ki:

sunucu masrafları nasıl ödeniyor? 2000'li senelerden beri pat diye kapanan serverin haddi hesabı yok malum.

venüs hayrına açmıyor serverları ya.

pandeminin en ağır döneminde bi daha ne zmn uo oynayabilecem mk diyip oturdum world of uo'da oynadım. 2 ay fln takıldım bırakırken deli gibi donation dönüyodu. baya iyi binekleri falan tl ile satıyorlardı. enayi gibi oluyor para vermeyince.

zaten nebula tarzı 20 yıllık devamlılığı fln yok server'ın, genelde serverlar 6 ay 1 yıl fln açık kalıp kapanıyor. ben 2-3 server öncekinde oynamışımdır. guild arkadaşları edinmiştim sadece world of uo'da oynayan onlar da bu bilinçle oynuyordu. "kapanır yakında yenisinde bu sefer warrior kasıcam" tarzı konuşmalar normaldi. donationlar azalıyordur zamanla büyük ihtimalle herkes kastığı için, serverı sıfırlayıp baştan döndürüyorlar çarkı işte. diablo sezonu misali.

Black-ice tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kullanılan client çok iyi FPS ayarı vs. yıllardır vardı ama bu versiyona baya bir şey eklenmiş.

Oyunda direk 700 skilli ayarlayıp girebilmek de bir bakıma güzel, direk her seyi yapabiliyorsun. Gideri var sunucunun. Yalnız fellucada zindanlarda binek yasagı var anladım da ilhsenarda neden binekle giremiyoruz onu çözemedim.

µh tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici

World of UO belirli aralıklarda isim değiştirerek yoluna devam eden bir sunucu olarak aklımda kalmış. Mesela 2016'da World of UO: Kraliçe'nin Dönüşü olmuş 2019'da ise World of UO: Efsaneler olarak devam etmiş. Her seferinde hikaye ile birlikte karakterler korunuyor mu bilmiyorum ama benim kendi adıma bir sunucuda aradığım uzun soluklu olması ve oyuncu sayısının oldukça fazla olması çünkü o zaman keyfi çıkıyor. Başarılar dilerim, umarım daha fazla aktif oyuncuya ulaşırsınız.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

orjinali gayet iyi. türk serverları klasik mal geldiler mal gidiyorlar. hep olan şey. aptal bir sistem oturuyor ve onu düzelteceklerine adet haline getiriyorlar. aynı şey daha büyük boyutta "şperci" denen kavramda var. uo'yu sphere 55i ile öğrenmiş kitle sanıyor ki uo zebula. rahmetli bronx'un sphere buglarını düzelteceğim diye yaptığı şeyler norm oldu hala da öyle.

bodcu sistemi mesela. eskiden 300 account açıp bodcu kasardık sistemi aşmak için. bunu değiştirip inove edeceklerine 300 charını başka account açmadan bodcu yapacak bi yöntem fln buluyorlar. hala millet mal gibi bodcu kasıyor 2023 yılında. herşeyin casuallaştığı dünyada hala bu salak hardkor şeylerle uğraşıyor insanlar. şehirde tırık tırık kumaş kesiyorlar falan. şaka gibi.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

outlands uo bi nebze  uo ihtiyacını gideriyor ama kafasını yormayan için yine zor. epey türk sunucusu orada olanları esinlenip kendi sunucularına aktardılar. en azından atı pembe ye boyayıp shire demiyorlar. özellik katıyorlar ata.

wou-wos  furyasında bende pandemide 3 ay kadar oynadım. sistem o kadar oturmuşki herkez bilincinde 6 ay sonra kapanacağının yada alternatifin zaten açılacağının. win win olayı ownerde kazanıyor playerlerdende kazanan oluyor.  kitle aynı , oyuncular aynı arada ben gibi kaynayan olursa üç beş ne ala.

vakit geçirmelik oynanırmı oynanır.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...