Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 1, 2023 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2023 Yeni sunucuya geçtik. Giderleri aşağı yukarı %40 azalttık. Full güncellemeler yapıldı. Forum en yeni sürümde. Ek özellikler geldi ve gelicek. Tasarım biraz değişti ama renklere sadık kalmaya özen gösterdik. Şuanki tasarım gelecek güncellemeler için sorun teşkil etmediğinden tıkır tıkır işleyeceğini düşünüyoruz. patreon.com/paticik devam ediyor. aylık 1$ bağış yapıp forum devamlılığı için destek olabilirsiniz. Yeni üye alımı ve içerik üretiminde teşvikler için yeni çalışmalar yapıcaz. Hadi el ele canlandıralım forumu. Biz nereden baksanız 1 hafta boyunca bazen saatlerce bazen de aralara 2 kahve 3 bira sokup çalıştık. Siz de destek verirsiniz diye umut ediyor esenlikler diliyorum efendim. Değişim yılımız pörtlek olsun. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2023 naaptınız abi foruma, ben eskisini istiyom niye boozdunuzzz🤧 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2023 hayırlı olsun, yenilenmiş forumumuzu alnından öpüyorum Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Şubat 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2023 Tesekkurler Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2023 hayırlı olsun bi garip geldi kocaman kocaman Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Şubat 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2023 Hayırlı uğurlu olsun. Turuncu tema hepten gitti mi yoksa ben mi bulamadım? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2023 Avatar hakkı gelecek mi normal vatandaş üyelere? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2023 🙋♂️ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2023 kaç para bi avatar? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2023 senin burnun niye büyük Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2023 (düzenlendi) 3 sayfaya geçen konularda yanda ufak bi istatistik kutusu gelmiş heralde. ama sadece yukarda ufak bir yer olmasına rağmen tüm postları daraltıyor. bir de son mesajlardan direkt konunun ilk postuna gidiyor, anca en sağdan mesaj ikonuna tıklayınca son mesaja gidiyor (daraltılmış versionda), öyle biraz kullanışsız gibi. Şubat 1, 2023 razzRaziel tarafından düzenlendi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2023 noldu :O Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2023 On 02.02.2023 at 00:47, razzRaziel dedi ki: bir de son mesajlardan direkt konunun ilk postuna gidiyor, anca en sağdan mesaj ikonuna tıklayınca son mesaja gidiyor (daraltılmış versionda), öyle biraz kullanışsız gibi. bende direkt son mesaja gidiyor konuya tıklayınca Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 1, 2023 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2023 On 01.02.2023 at 21:34, Shadow dedi ki: naaptınız abi foruma, ben eskisini istiyom niye boozdunuzzz🤧 eskisi gelmícek. On 01.02.2023 at 21:35, Saeros dedi ki: hayırlı olsun, yenilenmiş forumumuzu alnından öpüyorum tsk On 01.02.2023 at 21:40, razzRaziel dedi ki: hayırlı olsun bi garip geldi kocaman kocaman fluid view var. ekrani daraltirsan (ornegin 2 browser yan yana acip calisiyorsan falan guzel oluyor. biraz width ayarini degistirebilirim ileride. On 01.02.2023 at 21:42, Half_Cow dedi ki: Hayırlı uğurlu olsun. Turuncu tema hepten gitti mi yoksa ben mi bulamadım? turuncu temayi da ilerleyen gunlerde yapicam umarim. On 01.02.2023 at 21:43, Shadow dedi ki: Avatar hakkı gelecek mi normal vatandaş üyelere? avatar sicak bakiyorum. hatta baska bir kac sey de geliyor. On 01.02.2023 at 21:47, razzRaziel dedi ki: 3 sayfaya geçen konularda yanda ufak bi istatistik kutusu gelmiş heralde. ama sadece yukarda ufak bir yer olmasına rağmen tüm postları daraltıyor. bir de son mesajlardan direkt konunun ilk postuna gidiyor, anca en sağdan mesaj ikonuna tıklayınca son mesaja gidiyor (daraltılmış versionda), öyle biraz kullanışsız gibi. bunu az dusundum de simdilik oyle biraktim. fena ozellik degil aslinda o statlari gostermesi. ama evet daraltmasi beni de biraz gicik etti. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 1, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2023 Hayırlı uğurlu olsun, daha güzel günlere 🥳 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 1, 2023 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2023 Bozuk Türkçe çeviri veya fonksiyon falan denk gelirseniz lütfen söyleyin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2023 (düzenlendi) valla ilk izlenim gayet güzel olmuş gibi, ekrandaki ölü alan da azalmış. elinize sağlık. başka feedback yazarım aklıma birşey gelirse. - mesaj tarihinin yanısıra saat ve dakikası da olsa eskisi gibi çok iyi olur. (hoverlayınca çıkıyormuş) Şubat 1, 2023 Sam tarafından düzenlendi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Şubat 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2023 On 02.02.2023 at 01:02, DynamicK dedi ki: Bozuk Türkçe çeviri veya fonksiyon falan denk gelirseniz lütfen söyleyin Çeviri için bir başlık açtım: https://forum.paticik.com/topic/8995571-yeni-forum-icin-ceviri-eklemeduzeltme/ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2023 Mobilde arka plan tek renk oldugundan alinti mesaj ile normal mesaj arasinda fark belirgin görülmüyor, düzelme ihtimali var mi bunun? Bi de mesajlar arasi mesafe çok olmus, eskisi daha az yer kapliyordu? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 1, 2023 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2023 On 01.02.2023 at 22:17, Half_Cow dedi ki: Çeviri için bir başlık açtım: https://forum.paticik.com/topic/8995571-yeni-forum-icin-ceviri-eklemeduzeltme/ tsk On 01.02.2023 at 22:31, neutrino dedi ki: Mobilde arka plan tek renk oldugundan alinti mesaj ile normal mesaj arasinda fark belirgin görülmüyor, düzelme ihtimali var mi bunun? Bi de mesajlar arasi mesafe çok olmus, eskisi daha az yer kapliyordu? not ettim bakıcam Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2023 zoom yapınca genişlik sabit kalıyor saçma bir görünüşte kalıyor. sayfanın tamamına doğru genişlesin işte engel nedir. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2023 (düzenlendi) güzel olmuş gayet elinize sağlık, sadece alıntıların alıntı olduğu belli olmuyor abi ya, algılayamadım postları okurken. alıntı penceresinin rengi biraz daha değişik olabilse güzel olur sadece etrafında çerçeve olmasındansa. avatar da geliyor galiba, yaşasın pipi resimleri bi de bağış linki koyabilir misiniz buraya, 3-5 bi şeyler atayım kaç yıllık adamız ayıptır Şubat 1, 2023 Xenocide tarafından düzenlendi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2023 ayrıca görüyorum ki imzalar geri gelmiş sdfgs ya da zaten vardı öncekinde ama hiçbirimiz farketmedik. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Şubat 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2023 Elinize sağlık. Ufak tefek seyler disinda cok guzel olmus; - bosluklar biraz fazla hissettiriyo - nickler buyuk yazilar kucuk geldi biraz. belki bosluklar azaltilirsa ve yazilar bir punto buyultulurse nickler buyuk gelmeyebilir. - alintilar daha guzel gorunuyor goze - nedense ayfon'da yanlislikla geri gidiyorum yukari scroll yapcam diye, belki bendendir ama Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 1, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2023 On 02.02.2023 at 01:02, DynamicK dedi ki: Bozuk Türkçe çeviri veya fonksiyon falan denk gelirseniz lütfen söyleyin Ben biraz dolanıp yeni versiyon ile eksik kalan kısımları halletmeye çalıştım ama açılan başlıkta eksik kalan yerlere denk geldikçe söylerseniz yardımcı olmaya çalışırım. Çeviri yaparken güzel birkaç fonksiyona denk geldim, süpriz olarak yolda gibi 🙈 Bunun dışında Alıntıla butonu mesajların alt tarafı yerine Mesaj tarihi yazan kısımda görünse daha hoş olmaz mı? Altına gelecek çizgi ile mesaj içeriğinden de ayrılırsa eski temaya daha yakın bile olur gibi geldi 🤭 Eski başlıklardaki İstatistik kutusu hoş aslında ama herkesin dediği gibi daraltmayacak şekilde üstte geniş bir şekilde durabilse bu sorunu çözebilir gibi geldi. Son olarak Firefox'ta başlığı görüntülerken güncel sayfa numarası beyaz kutu olarak görünüyor. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.