Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erlik UO II RunUO - ServUO


ErlikHannn

Öne çıkan mesajlar

Herkese Sosaria'dan selamlar.
Size yeni ve heyacanlı özellikleriyle sunucumuzu tanıtmak istiyorum.
Sunucumuzun adı Erlik UO II 
Ultima Online serüveninde ilk önce pvp serverlar açarak bulunduk. Şimdi sırada biraz emek verip çok karşılığını alacağınız bir sunucu ile karşınızdayız.
Sunucumuzda artifact oranları ve loot oranları yüksektir. Spined kitten ortalama bir set, barbed kitten çok iyi setler çıkarabilirsiniz. (FS&ATS sisteminin getirdiği yeni runic kitler ve hammerlar bunlardan kat kat daha iyidir.)
Sunucumuz Klasik ML Sunucusudur ve ServUO tabanına kuruludur. ServUO'yu seçmemizin sebebi bir çok şeyin RolePlay e daha uygun olması ve daha az hata barındırmasıdır.
Şimdilik buradan sizlere Discord sunucumuzu, Beta ve Official tarihlerimizi ileteceğiz. Sunucu ip ve port Discord sunucumuzda paylaşılacaktır.
Sunucumuzun özellikieri.

** Şampiyonlar **
13 çeşit şampiyon bulunmaktadır. Bunların hepsinin farklı özellileri farklı zorlukları vardır. Bu şampiyonların üzerine daha fazla şampiyon eklenecektir ve içlerinden ps dahil bir çok işinize yarayacak sizleri heyecanlandıracak şeyler çıkacaktır.
(Sunucumuza Erlik isimli Tengri tarafından yerin 7 kat altına gönderilmiş, kötülüğün emsali bir Boss bulunmaktadır. Lootunu bence deneyimlemelisiniz. (3 günde bir çıkmaktadır.))

** Luck Sistemi ** 
Lucklarınızın loot konusunda etkisi çok büyüktür. Luck sınırı 1200 olarak ayarlanmıştır lakin 1200 luckın üstüne çıkarsanız aldığınız 5 props itemlerin sayısı çoğalır. Ancak Doom Artifactları konusunda etkisi yoktur daha çok fame ve ve gauntlet point işinizi görmektedir. (merak etmeyin sizleri zorlayacak şans faktörü yoktur. Orjinalden ve emsal sunuculardan daha kolaydır.

**Limitler**
FCR 6 - FC 2
Hit CH %45
Def CH %45
LMC % 45
DMG INC %105
Reflect %100
Swin Speed 1.50/sn'de 1 Vuruş.
Spell DMG INC %15
Min Bandage 180 Dex = 2sn.
Bonded süresi 1 gün.

*** Peki bu sunucuya nasıl bağlanabiliriz? ***
https://uo.com/client-download/ Öncelikle Classic Client indirmelisiniz ve sonuna kadar patch yaptırmalısınız.
https://www.classicuo.eu/ adresinden bağlantı programı indirebilirsiniz.
Razor Ve UOSteam ile Bağlantı sağlayabilirsiniz.
Sunucu ip : 01.02.2023 tarihinde discorddan paylaşıcaktır ve beta süreci başlayacak. 02.02.2023 tarihinde ise sunucu kapılarını tamamen sizlere açacaktır.
Port : 2593
Discord : https://discord.gg/DSrqFBrkbM

Soru ve sorunlarınızı Discord adresimizden yetkililerimize iletebilirsiniz.
 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...