Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alınık Canon DSLR


Meow

Öne çıkan mesajlar

Selam, elinizde kenara attığınız eski canon dslr fotoğraf makineleri ya da lensleri varsa, değerlendirmek istiyorsanız bu aralar ihtiyacım olacak, yedek kamera olarak bir adet bulundurmam gerekiyor, içim rahat etmiyor. 

Konuya girişime baktığınızda ölücü olduğumu, piyasada da binlerce makine olduğunun farkında olup, ucuza bir şeyler alabilir miyim diye konu açtığımı görebilirsiniz, iyi günler diliyorum ?

 

tercihen 5d 5dmk2 5dmk3 6d 6dmk2 olabilir

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yazdığım modellerin piyasaları sırayla 2k 4k 15k 9k 18k falan amatör makineler değil, alıp kullanmayan vardır, satmaya ihtiyaç duymamıştır bir kutuda bekliyordur falan aklına gelir 2-3k aşağı verir belki diye açayım dursun konu dedim. bana kalırsa yüksek ihtimal 5d ya da 5dmk2 alıp biraz canon lenslere yatırım yapıp sonrasında bakarım duruma, şuan ana kamera olarak fuji kullanıyorum zaten, hem acelesi olmamasından hem de piyasada şehirdışındaki satanlara vs güvenmediğimden dolayı burada konu olsun istedim. bu arada çok var zamanında kur düşükken makine alıp şuan hiç kullanmayan unutan vs, diyezli kısmı hiç anlamadım ben de aşırı aşina değilim canonlara hfsd

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

benim için önemli bir kıstas değil, şuan kullandığım body evfli, fakat optical viewfinderı da ayrı seviyorum, evf bir miktar kolaylık, beraberinde bir miktar kötü alışkanlık ve doğal olmayan bir hissiyat veriyor, artılar eksiler işte.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

23 saat önce, Cokomantis dedi ki:

abi canon'da tier'lar # > ## > ### > #### diye gitmiyor muydu, "kenara atmalık" alet değil sanki pek?

ben de bunu dicektim sdf 6D Mark2 var bende, "kenara atmalık"ı bırak kullanmaya korkuyorum ömrü kısalacak diye dsfghd dünyanın parası olmuş hele şimdi vakti zamanında lensiyle beraber 8k'ya almıştım şimdi body'si 30 falan sanırım.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

6dmk2 normal piyasada 18-19'a bulunuyor(sıfırı 25-32 evet), istanbulda daha uyguna bulunur, kullanın abi neden korkuyorsunuz, bu arada profesyonel fotoğraf makinalarına baktığında evet kenara atılabilir mezhebine göre, sanki 2k vereyim dedim 6dmk2ye hfsd

 

edit: benim de setup 40-50k'lık setup yanlış anlaşılmasın şimdi ahah

Meow tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...