Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yahudilerin yillardir ocü gibi gosterilmesi, aslinda en yakinimizin israilliler oldugu gercegi


chicagolu

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar, romalilar, galyalilar… bakin aaron adinda bana benzeyen birisiyle tanistim. Babasi turk asilli yahudi annesi amerikan. bir kac aydir foto cekildik falan derken ne kadar fiziksel olarak benzedigimizi soylediler. neyse ben onyargili olmustum ilk basta ama kuzenimden bile daha faydasi dokundu bana.

yahudi restaurantina gidiyoruz muzikler yemekler sanki turkiyedeyim gibi. bu kadar benzerlik bana eskiden birlikte yasadigimizi hatirlatti. bakin usa deki insanlar ingiliz-irlandali birbirini ayirt etmezken yani you know what i am mean, biz kalkmis “bu yahudi bu yunan bu ermeni bu xxx. 

 

diger bir konu ise filistinli rabiaciklar. nerde kardesim arap bozuntusu varsa kardes he? kusura bakmayin sizi kandiriyorlar, kendi cikarlari icin.


Ustunluk kompleksi oldugunu dusunuyorum biz turklerin, asagilik ustunluk ne ararsan var. anlaidniz what i am saying

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

3 dakika önce, Xenocide dedi ki:

konu öyle ya da böyle bi şekilde seks yapmana gelmemiş hayret. ya da ben mi anlamadım acaba...

Nasıl gelmemiş yahu, belli ki bizimki Aaron'dan etkilenmiş. E Aaron da buna boş değil, iyilikler yapmalar, kendi kültürüne göre restoranda date'e çıkartmalar falan.

Bence bu işin bi oluru var.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...

Otellerde kumar yasaklanana kadar ne kadar güzel gelir geliyordu Yahudilerden. Her hafta sonu buradaydılar. Secimden sonra ilk icraat kumarhaneler açılmalı. O güzelim insanlar geri gelmeli. Şaka bir yana Nişantaşı anadolu lisesinden çok Türk yahudisi arkım var. Keşke ticareti onların yarısı kadar bilebilsek. Onlar kadar sağlam bir toplum olsak. Onlar kadar geleneklerimize bağlı kalabilsek. Onlar gibi kızla evlenirken başlık parasını kız ailesinden isteyebilsek.

Başlık demişken başlık ban......

akirafes tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...