Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kizlar buyuk dudakli olmak istemesinin nedeni ne olabilir


chicagolu

Öne çıkan mesajlar

4 saat önce, Rewendor dedi ki:

Babet çorabıyla ayak bileği gösteren kısa paça dar pantolon giyen erkekler var moda olarak, bence kadınların dudak boyutundan çok daha büyük bir sorun bu.

Hiçbiri gözümde bence sağlıklı çünkü içinde et var çocuğunun saçlarının moda olduğu dönemden kötü değil ya. Apaçi miydi neydi işte o akım en kötüsüydü be.

EpM003tXEAU8UbO?format=jpg

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 5 ay sonra ...

ya patide bi uygulama yapsak, çok itici üyeleri başka 2 tane üye getirerek yörüngeye göndertebilsek? sosyal devlet değiliz ya anasını satim insan hakları makları falan salla gitsin ya ben gerçekten bu yaşımda 50 iq ego mastürbasyonu görmekten tiksiniyorum artık.

 

en çok kıza sen atlıyosun tamam, en kalın dudaklı iri göğüslü pornocu gibi ablalar senin peşinden koşuyor ok. en amerikalı da sensin, en kaslı falan da sensindir muhtemelen. dövizle para kazandığın için de en zengini de sensindir hepimiz sana büyük hayranlıkla bakıyoruz, imreniyoruz "vay bee demek ki etrafında kalın dudaklı kızlar var üfff ne cool çocuk hem de şikagolu", bu ışıltılı hayatı da sen seçmemişsindir, doğuştan yıldızsın harikasın acayip bi şeysin de...

 

hadi git işine bak abicim ya. 

Xenocide tarafından düzenlendi
  • Tesekkurler 2
  • Haha 2
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

adam sıkılıp bırakmış forumu sen niye şiddetlendin şimdi sdfhs. başlığı yeni sandın galiba. ama katılıyorum. ifade özgürlüğü diye tuttuğumuz sadece beyin kusmuğu atan üyelerin foruma faydası yok aksine zararı var. (ben hariç)

goldbären tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...