Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AVMde Tezgahtar veya Restoran Ekip Üyesi Tavlama Rehberi


sarahconnoriyalayanhademe

Öne çıkan mesajlar

Merhaba,

 

Rehbere başlamadan önce belirtmek istiyorum: Bu bir troll başlığı değildir. Daha önceden sahada denenmiş ve sonuç alınmış bir yöntemdir. Teorisi pratiğe dökülmüş ve sonuç alınmıştır. AVMyi ilk ziyaretinizde 100% işe yarayacak yöntemdir.

40'a merdiven dayamış benim gibi amcalar (20'likler için amca oluyorum artık, acı ama gerçek), 20'lik ve 30'luk delikanlılarla rekabete girmek zorunda kalıyor çıtır tavlarken. Evet, 30'luklar çıtır görünüyor gözüme, evet, yaşlanıyorum, hayır, bu pes ettiğim anlamına gelmez. 20'lik veya 30'luk delikanlılar kadar STR, DEX, AGI sahibi değilsem bile inventoryim genişve dolu, INT, WIS vesaire daha fazla. Bunları kullanarak rekabette bir adım öne geçebilirim. Nasıl mı?

Öncelikle giyimimizi business casualdan çıkarıp daha sportif giyiniyoruz. Maliyet kontrolden Cem Bey gibi giyinip gitmiyoruz AVMye.

Item No 1:

spacer.png

 

Siyah, markalı fakat markası belli belirsiz olan baseball şapkası. Bu şapkanın pahalı olması önemli. Markası önemli değil. Pahalı gözüksün yeter. Üzerinde New York Yankees takımı arması olan -arma da siyah olacak- baseball şapkası da olabilir. Bu şapkayı takmanın amacı gizemli görünmek ve artık beyazlamaya başlayan saçlarımızın veya kelleşmeye başlayan kafamızın bir kısmını gizlemek. İlk izlenim çok önemli, gerisi çok önemli değil, gerçekten kel veya kırlaşan saçlara sahip olsanız bile önemli değil.

Item No 2:

Herhangi bir futbol takımının hoodiesi. Hangi takım olduğu önemli değil. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor falan farkmaz. Hoodie olması ve sarkmaya başlayan bedeninizin girinti çıkıntılarını hoodienin bolluğu altına gizlemesi yeterli. Bu hoodie sayesinde sahte bir sportif görüntünün algısını karşı tarafa verebilirsiniz. Saatlerce spor salonlarında vücut çalışıp yorulmanıza gerek yok.

 

spacer.png

 

spacer.png

Item No 3:

Herhangi bir marka model jean pantolon. Gri tonlar benim tercihim. Bu kısımda özgürsünüz.

spacer.png

Item No 4:

Cırtlak renklerde, ben buradayım diye bas bas bağıran koşu ayakkabıları. Kadınlar erkeklerin ellerine ve ayaklarına dikkatle bakarlar. Dikkatlerini şak diye çekecek ve orada tutacak ayakkabılara ihtiyacımız var.

spacer.png

spacer.png

spacer.png

Daha farklı ve cüretkar renkler de deneyebilirsiniz.

Bu itemları tamamlayan şey tıraş. Mutlaka ama mutlaka tıraş olmalısınız. Sakalları kesiyoruz. 35'lik milyon dolarlık futbolcu formunu yakalamamız lazım. Cihangir enteli formunu evde bırakıyoruz.

Kesinlikle ama kesinlikle parfüm kullanmıyoruz arkadaşlar. Çapkınlığa çıkmak için değil, alışveriş için oradasınız. Unutmayın.

Bütün bunları tamamladıktan sonra AVMye giriş yapıyoruz. Yapacağımız ilk şey, bebekli bir aile bulup onları dikkatle takip etmek.

spacer.png

Bu ailenin alışveriş yaptığı mağazaya ya da yemek katında yemek alacağı yemekçinin önüne onlardan önce ya da sonra gitmeniz gerek. Sırası çok önemli değil. Denk getirmeniz  gereken şey, bebek arabasındaki çocukla göz teması kurabileceğiniz veya yüz yüze geleceğiniz bir anı denk getirmek. Bebekle göz teması kurduğunuzda ya da göz göze geldiğiniz zaman, hedefteki kasiyer ya da takım üyesi kızın bunu görmesini sağlıyorsunuz arkadaşlar. Tek yapmanız gereken şey bu. Eğer çocuk sizi gördüyse ve ilgi göstermeye başladıysa onu güldürerek ek puan kazanabilirsiniz. Buradaki anahtar ise şu: Asla ama asla çocukla yüz yüze gelip kendiniz gülümsemeden veya çocuğu güldürmeden önce, hedefteki kıza bakmıyorsunuz. Kızı periferik görüşünüzde tutup hareketlerini takip edebilirsiniz, ancak kesinlikle kızı yakın mesafeden kesmiyorsunuz, onunla ilgilenmiyormuş gibi görünmeniz lazım. Bu çok önemli.

Bütün bunlardan sonra sıra size geldiğide ya da tezgahtar/kasiyer/ekip üyesi güzel kız sizinle ilgilendiğinde yüzünde bir gülümseme, bir tebessüm göreceksiniz. Gözlerinizin içerisine bakıp "böyle adamlar kaldı mı ya, ayh, çok tatlı" diye düşünüyor olacak. Tam bu sırada, olabilecek en  maskülen ses tonunuzla siparişinizi verdikten/mağazada satılan ürünlerle ilgili sorunuzu sorduktan sonra "Ne tatlı çocuklar var değil mi?" diyerek bir soruyla konuya gireceksiniz arkadaşlar. Sizin başka hiç bir şey söylemenize gerek kalmadan o, konunun devamını getirecek.

Şimdi, bu noktada iki olasılık devreye giriyor. Ya otomatik makine  gibi, çocukla ilgili olarak konuşmaya başlıyorlar ya da sizin sorduğunuz soruyu kızararak onaylıyorlar. eğer birinci olasılık gerçekleştiyse ve sazı ellerine alıp durmadan konuşmaya başladılarsa kesinlikle sözlerini kesmeyin. Konuşmayı bitirdiklerinde onları onaylayın. Sonrasında instagramlarını sorun. Niye diye sormayacak bile. Çünkü biliyor sebebini. İhihihihhi

Eğer ikinci olasılık gerçekleşir ve sizin her söylediğinizi başıyla veya sözleriyle onaylıyorsa ve bu arada gülümsüyorsa zokayı yuttu demektir yine. İnstasını sorun. Niye diye sormayacak bile.

Sonrası size kalmış arkadaşlar.

Uygulayıp denedikten sonra teşekkür etmenize gerek yok.

İyi günler.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@sarahconnoriyalayanhademe neden avmlerde sma, doğa, hayvan vs için bağış isteyen kızların yüzünden tüm mal varlığını kaybetmiş ve tüm ömrünü avmdeki kadınları bitirmeye yemin etmiş sayko adam gibi ilmek ilmek işlediğin planını burada anlatıyorsun dayı? Olayın nedir? Bu planla sen anca @goldbären tavlarsın. Yok onu da tavlayamazsın ama ilgisini çekebilirsin.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Az önce, Frostbite dedi ki:

O ayakkabılar? hell no. mikseler giymem.belki 1mio dolara olabilir bak

Hocam, cırtlak renk koşu ayakkabısı mutlaka olacak. Cırtlak renk olacak illa. İlkokul öğrencisi kalem kutusu, beslenme çantası dikkat çekiciliğinde olacak. Marka önemli değil. Kıro olmayacak kadar pahalı olacak. Onun bi ayarı var. Gözle görünce 3d'de, anlıyor insan.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

17 dakika önce, ad3m dedi ki:

@sarahconnoriyalayanhademe neden avmlerde sma, doğa, hayvan vs için bağış isteyen kızların yüzünden tüm mal varlığını kaybetmiş ve tüm ömrünü avmdeki kadınları bitirmeye yemin etmiş sayko adam gibi ilmek ilmek işlediğin planını burada anlatıyorsun dayı? Olayın nedir? Bu planla sen anca @goldbären tavlarsın. Yok onu da tavlayamazsın ama ilgisini çekebilirsin.

Hocam, ben ekmeğini yedim bu taktiğin. Hevesimi aldım. İstiyorum ki benden başkaları da faydalansın. 20'lik, siyah alt üst üniformalı, yakasındaki isimlikte ismi yazan Berrinlerden, Sedalardan siz de geri kalmayın. Yeni nesil çok çılgın.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kızları alışveriş merkezinde başarıyla tavlamak zor olabilir ve biraz korkutucu olabilir, ancak en kötüsünden iyi olmak için öğrenmek için biraz çaba sarf etmek gerekir. evILGBo.png

 

Tavlama sanatını öğrenmek için, alışveriş merkezinde kızları tavlamanın bazı esas prensipleri vardır.

1guCy2n.png

1. Görünüşünüz: İlk olarak, kızları tavlamak istediğinizde, görünüşünüz çok önemlidir. Giyim tarzınızın güzel, temiz ve kibar olması gerekir. Güzel bir görünüş, kızların size karşı ilgili olmasını sağlayacaktır. 2. Konuşma tarzınız: İkinci olarak, konuşma tarzınız kızları tavlamak için çok önemlidir. Konuşmaya başlamadan önce, düşünceli ve samimi olmanız gerekir. Kızları olumlu bir şekilde etkilemek için, konuşmalarınızın arkadaşça ve güvenilir olması önemlidir.

I6nbNqL.png

3. Onlara yaklaşımınız: Kızları tavlamak için, onlara yaklaşımınız çok önemlidir. Onlara karşı dürüst olmak ve onları kendinizden emin bir şekilde yaklaşmak önemlidir. Ayrıca, onlara her zaman özgüven ve güven duygularını göstermek önemlidir. 4. İletişiminiz: Kızları tavlamak için, iletişiminiz çok önemlidir. Onlara her zaman kibar ve saygılı olmalısınız. Onlarla konuşurken, sezgisel ve anlayışlı olmalısınız. Konuşmalarınızın dürüst, samimi ve imkansız olmamalısınız. Kızları tavlamak, öğrenmeye değer bir sanattır. Tavlama sanatını öğrenmek için, bu dört prensibi dikkate almanız gerekir. Eğer bunları doğru bir şekilde uygularsanız, alışveriş merkezinde kızları başarıyla tavlayacaksınız.

Nue7tjw.png

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şu ayakkabıların, dişisini etkilemek için asırlarca evrile evrile cırtlak renklere bürünen erkek tropik kuşlarla ilgisi var mıdır? bütün kıyafetleri böyle rengarenk yapsak etkisini arttırır mıyız?

bir de şunu sorucam, todd howards veya jensen huang modeli deri ceket çeksek bunlar artık işlemiyor mu?

QkRZ1Zv.png

T4xgTTJ.png

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...