Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

boş, dümdüz ağırlık lazım


Xenocide

Öne çıkan mesajlar

benim davulun kick modülü paldır küldür dans ediyor çalarken de, sabitlemek için üstüne ağırlık koy diye tavsiyeler aldım bi sürü. internette araştırıyorum, hep spor ağırlıkları çıkıyor, dolayısıyla fiyatları 500-1000 tl falan. Şöyle dümdüz küp şeklinde, hiçbi işe yaramayan, mümkünse boyut olarak da küçük 15-20 kilo civarı ağırlık nerden nasıl temin edilir, kaça edilir bilgisi olan var mı? sırf yuvarlak ve ortası delik diye spor ağırlık diskine 1000 tl vermek istemiyorum ?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2 saat önce, goldbären dedi ki:

sorunu biraz fotoğraflı şemalı anlat üşenmezsen belki bir şeyler gelir aklımıza. yoksa hurdacıdan hoparlör mıknatısı falan arayacaksın, o da cihazlarını bozacak...

şoyle reddit postu actim zaten. Oradaki tavsiyelerden ziptie şu an için erisebilecegim bi sey bi de agirlik. Ziptie zaten epey ise yariyor bi de agirlik koysam tamamdir iste.

Yag tenekesine cimento muhtemelen mis gibi calisirdi ama goruntunun cirkinligini dusunemiyorum djnxks o yuzden nispeten ufak, en az 10 kilo, ucuz yollu boş beleş bi ağırlık istiyorum. 

Benim lisede tiyatro salonunda bi tane bole demirden bi şey vardi kapi tutacagi gibi ama baya agirdi ustunde tutup kaldirma yeri bile vardi. Onu da davulun onune koyardik hatta etkinliklerde. Oyle bi sey lazim bana ama onun adı ne işte acaba?

Onun mesela uretim amaci muhtemelen bi seyin ustune koyup agirlik yapma aparati. Olayi bu. Ama bulamiyorum cjdk

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya carpet kismi pek gercekci gelmedi, gercek de olsa bi sey yapamam ona, davulun altinda yalitim malzemeleri var ustunde de ince bi halı var oyle girintili cikintili kalin bi sey degil ki zaten pedalla halının da arasında baska bi ozel yalıtım platformu var. Onlari kaldiramam %50 falan oraninda sesi engelliyor, kaldirdigim takdirde bomba dusuyomus etkisi yaratir alt kata cjdk

 

O yuzden zip tie + agirlik isimi gorucek muhtemelen. Zaten dedigim gibi zip tie epey azaltti salinimi. Bi de bi 10 15 kilo bi şey koysam yeticek.

Bi tanesi ozel davul kelepceleriyle sabitlemiş iskelete o cok hosuma gitti de kelepcelerin tanesi 1000 lira anasini satim. Heriflere komuyo tabi "2 tane bundan al, 3 tane şundna al" diyo rahat rahat.  Bi bakiyon kick sabitlicem diye 4000 liraya patlicak. Bana yag bidonuna cimento usulu turk yontemleri lazim

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

9 saat önce, Xenocide dedi ki:

internette araştırıyorum, hep spor ağırlıkları çıkıyor, dolayısıyla fiyatları 500-1000 tl falan.
sırf yuvarlak ve ortası delik diye spor ağırlık diskine 1000 tl vermek istemiyorum ?


bu dediklerin nasıl şeyler ki? hepsiburada'ya bakınca hemen şunu gördüm de 100 tl bile değil:

https://www.hepsiburada.com/fitset-10-kg-dambil-ve-halter-agirlik-plaka-p-HBCV000007M2Q9

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1 saat önce, Narstil dedi ki:

Dalış ağırlığı da pahalı. Arkadaşın istediği güzel , ucuz , estetik , küçük ama ağır , kriterler imkansız hale getirmiş çözümü. Ya bir yerden ödün verecek yada para.

estetik veya güzel olmasına gerek yok, bok şeklinde olsa da olur, etrafını siyah kumaşla kaplarım hallederim onu yeter ki küçük ama ağır olsun. Dalış ağırlığı gibi bi şey mesela evet ama dediğiniz gibi o da pahalı olabilir. yok mu abi şöyle 10 kilogram sıkıştırılmış demir satan bi yer sdgfdvbx 

 

YANİ BANA ASLINDA NÖTRON YILDIZI LAZIM ABİ.

  

1 saat önce, bLackcha0s dedi ki:

mazgal çalsın o zaman 

 

mesela mazgalı bi kompresöre falan koyup şöyle yumruk kadar bi hale getirsek tam ihtiyacım olan şey.

Xenocide tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

3 saat önce, Xenocide dedi ki:

@Bone alla alla ilk defa bu fiyata görüyorum. Genelde kilo başına 100 tl gibi bi fiyat çıkıyor. 

fiyat güzel ama bu sefer de şöyle bi sorun var, bu biraz geniş. benim şuraya sığacak bi şeye ihtiyacım var:

 

referans olması için de ayakkabı koydum sdfg

dii3fux.jpeg

ayakabı kaç numaraydı

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...