Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Via-lance


cakeonroof

Öne çıkan mesajlar

spacer.png

Uzun suredir isten, gucten, hayattan zaman buldukca uzerinde calistigim bir projeydi bu. Yer yer konseptlerini de paylasmistim buralarda, hatirlayanlariniz olacaktir. Sonunda bir yerden baslamasi lazim artik diyip tüm yetersizligi ile https://www.via-lance.com/  da online ettim. Amac merkezinde bir hikaye olan ama sayfalarinda kocaman kocaman görsellerin de oldugu bir kitap basmak ileride. Simdilik e-book tadinda. Sevilirse, her chaptera voiceover ekleyip audiobook olarak da barındırmayı dusunuyorum.  Hobi olarak baslamisti, hala hobi ve nonprofit. Eşle, dostla, ufak communitylerle paylasip suları test ediyorum. Begenenleriniz olur umarim.

 

an itibari ile ne var sitede? : bir kac conceptart, minik bir teaser video, hikayenin ilk 3 chapteri, ilk 2 chaptera ait voiceover(simdilik sadece ingilizce kısımda audio var). web arayuzlerinde de buglara rastlanabilir

cakeonroof tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla tebrikler.

benim hafıza biraz fil böyle gerekli gereksiz herşeyi tutuyor. buraya ilk açtığın topicleri hatırlıyorum kimbilir yıl kaç önce. hatta bi ara galba foto manipülasyona falan geçmiştin onu da hatırlıyorum. çizimler bile gözümün önüne geliyor, anatomi, çizgi çalış falan diyorlardı galba asd tarz aynı hiç değişmemiş ama levelda nereden nereye gelmişsin. helals.

Black-ice tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...