Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KarasUo Level Sistem


KarasUo

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle herkese merhabalar..

Level sistem ülkemizde çok bilinmese de ultima online dünyasının en zevkli sistemidir. Uzun zamandır level sistem bir server yok ve biz eski heyecanı eski günleri tekrar yaşamak için serverımızı kullanıma açtık.

Oyun dışında hiçbir menfaat peşinde olmadan tamamen eski günleri yaşamak için sizleri de aramızda görmekten memnuniyet duyarız. Daha önce bu sistemi oynamamış, bilmeyen yeni oyuncular olabilir hiç üşenmeden aramıza katılıp bu zevki yaşamalarını tavsiye ederiz.

Serverımızın gerekli işlemleri tamamlanmış olup oynamaya bir engel bulunmamaktadır. Web sitemizin forumlar bölümünde sistem hakkında bilgi alabilirsiniz. Discord  çalışmalarımız devam ediyor kısa sürede tamamlayıp site üzerinden ve discord üzerinden detaylı bilgiye ulaşabileceksiniz.

Hep birlikte saygı, sevgi ve samimiyet çerçevesinde; toxic, troll, kendini geliştirememiş insanlardan uzak, uzun yıllar sürecek bir oyun olmasını temenni ederek herkesi serverımıza davet ediyorum. Çok büyük vaatlerde bulunmuyorum serverımızda eksiklerimiz, yanlışlarımız, hatalarımız olabilir bunları sizlerinde yardımlarıyla öneri ve şikayetlerinizle en önemlisi zamanla çözerek en iyi hale getirmeyi umuyorum.

Sunucumuz bilinen standart level sistemidir. Özel questpoint itemler ile desteklenen experience kasarak level yükseltilen/düşürülen bir sistemdir. Şuan için sade bir serverdır ekstra bir item yada sistem bulunmamaktadır. Zamanla isteğe bağlı olarak düzenlemeler yapmayı planlıyoruz. Üzerinde çalıştığımız eklenecek olan sistemlerimizde mevcuttur.

An ex por un unutulduğu, rengarenk bineklerle yada özel yapılmış silahlarla tek vuruşta, 10 sn süren actionlar ile player kesilen ultima online dünyasından sıkılan arkadaşlarımızı sunucumuza bekliyoruz 

forum.karasuo.com adresinden forumlarımıza kayıt olduğunuzda server da accountunuz da açılmış olacaktır. İlk save ile birlikte oyuna dahil olabilirsiniz.

www.karasuo.com

Herkese iyi oyunlar diliyorum.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

8 saat önce, HocaEfendi dedi ki:

20 yıldır uo oynayarak kotamı doldurdum bi 20 yıl oynamak istemiyorum.

levelli sunucuda güzel olurdu aslında hardgamer günlerim aklıma geldi.

 

 

başarılar.

Teşekkür ederiz.

Bizimde amacımız o yılları ve o tadı tekrar yaşamak.

Gelin yinede bekleriz. ?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...