Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammer 40K: Darktide


Sam

Öne çıkan mesajlar

ya lanet olsun veterana özgüymüş bu lanet bug, ben de neden full dmg yiyorum dolu toughnessla meleede diyorum. en sonunda ogryn açtım artık. adamlar kaç yaparken göz çıkarmış. bu fixlenene kadar veteranı oynamam artık herhalde, herkes full hp ben yatıyorum.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet 100'ü geçince toughness bug devreye giriyor.

steam 2 gün önce fixlemiş ama beyinsiz ms iki güncelleme geriden geliyormuş. nutella paşanın keyfini bekliyoruz yani oyunu oynayabilmek için. ben bu fixlenene kadar rafa kaldıracağım sanırım. herkes full hp ben ölümün kıyısında gezmekten sıkıldım, ogryn'e de o levelları kasasım yok sırf bunun için.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Neredeyse iki hafta oldu oyun çıkalı, genel olarak epey eğlenceli ancak bazı şeyler oyundan alınabilecek keyfi epey bir düşürüyor. Kısıtlı içerikle çıkartmışlar oyunu, belli bir noktadan sonra ne yapacağını pek kestiremiyor insan.

Scoreboard olmaması baya bir kötü, vermintide'da girip hala en iyi ben olacağım diye gaza gelebiliyorsun mesela veya name & shame yapabiliyorsun nooblara sdfsg, acilen scoreboard gelmesi lazım bence. 

Kısıtlı görme mesafesi, elektrik kesintisi gibi unsurlar baya güzel olmuş, özellikle elektrik kesintisi olan bölümleri oynamak çok eğlenceli oluyor, harita eklerken bu tarz yeniliklerin üzerine de çalışırlar umarım.

Eşleştirme işi biraz insanlar takımıyla giriyor. Halihazırda oyun oynamak için az vakti olanlar için epey bir sıkıcı oluyor, neticesinde gidip alt kasıyor insan, onu da azami 3 kere daha yaparsın. Oyundayken sıkılıp vermintide'a geçmeye başladım son birkaç gündür. Oyunu oynamaya teşvik edecek bişiler getirmeleri gerekiyor.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Scoreboard'da name shame'den ziyade ne yaptığını iyi mi kötü mü olduğunu görebiliyordun. 

Lights out olayı çok iyi, fena gerilim katıyor ama yine range npc'ler çatır çatır sıkıyor sana. Ayrıca bu npc'lerin duvarın arkasından bizi farkedip daha sen köşeyi dönmeden sıkmaları falan çok felaket bir olay, tabii ki fixleyeceklerdir ama şu şekilde oyunun release olması...

Loading ekranları çok fazla, önce fatshark ui açılıyo oradan start diyosun, esc ile intro'ları geç sonra space'e bas (bu nasıl 1 pratik) sonra karakter seçme ekranı gelsin orada bas bekle babam bekle. Hub'da görev almak için radara koşuyosun onun da kısayolu yok, göreve giricen orada da çok fazla bekleniyor. Acil buraya fix lazım, çok hantal.

Görev bitince special condition harici galiba silah düşmüyor, shop'un keyfini bekliyosun silah gelecek rng oradan alıcam diye. 3 gündür thunder hammer bekliyorum çıkacak diye, çıkmıyor. 

Karakterler arası currency'ler paylaşılmadığı için her karakter açtığınızda sıfır oğlu sıfırla başlıyorsunuz. Diğer karakterle biriktirdiğiniz currency varsa başka karakterle kullanamıyorsunuz.

he currency'ler paylaşılmadığı için haftalık görevler de karakterler arası paylaşılmıyor, hepsiyle oturup baştan yapmak zorundasınız. 

haftalık görevlerde çok fazla melee kill var, zealot ve ogryn için kolay ama diğer class'lar için çok manasız zorlayıcı görevler. range kill görevi görmedim mesela.

Oyunun başında seçtiğiniz tonla backgrounda hedesi ne işe yarıyor, oyun içinde de göremiyorsunuz daha sonra.

Daemonhost. Hatta lights out bölümlerinde birden fazla geliyor, öldürüyorsun ne exp olarak ne item olarak hiçbir katkısı yok.

Crafting kapalı ama pay shop açık.

Scroll ile silah değiştirirken bombanın gelmesi saçmalık.

Bir yerde okumuştum burda mı nerde, sanki başka bir oyun yapacaklarmış da sonra fikir değiştirmişler gibi. Birçok şeyin birbiri ile bağlantısı yok. Aklıma geldikçe eklerim, oyunda sıkıntı büyük ama vermintide'daki o tatmin edici melee, kestikçe kafa bacak eklem kopması, atmosfer, gaza getirici voice acting (vermintide daha iyiydi karakterler sabit olduğu için) gibi sebeplerden oynatıyor.

edit 1: penance'ların bazıları bozuk. oyunda info olarak çok eksik var. silahlarda bazı stat'ların ne işe yaradığı muamma. oturup oyun dışı araştırman gerekiyor. shop karakterin levelini takip ederken, weekly görev vendor'da paran varsa direkt son level item alıp, onu kullabiliyor olman? 300 küsür rating'li silahım vardı, yalan olmasın 500 veya 600'lü eviscerator turuncu aldım weekly vendor'dan (random melee silah aldım). shop'daki level kısıtlaması satın alabilmen için, kullanabilmek için bir kısıtlama yok. madem böyle yapılacaktı neden karakterler arası item, currency paylaşımı yok.

Seru tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

33 dakika önce, Marl0_on dedi ki:

Eşleştirme işi biraz insanlar takımıyla giriyor.

Şurayı yazamamışım, heresy hep botlarla veya 2 kişi başlıyor. Şansına birileri gelirse oynayabiliyorsun. bu gamepass'in sorunu mu bilmiyorum tabii, eğer steamde de böyleyse crossplayin gelmesi lazım, yoksa millet botlarla oyun kaybedeceğim diye oynamaz.

 

Marl0_on tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

zelly'ye maul gelmesi biraz üzdü, yüksek dmg aoe odağını daha ziyade ona kaydıracaklar muhtemelen, yakın zamanda thunder hammer'a aoe blast gelmeyecek belli ki.

eviscerator'ı da bufflamış gibi yapmışlar dsfsdg, cleave'i azcık artırsalar iyi olacak, iki üç mobda takılıyor.

yeni haritanın bu kadar erken çıkmasına baya sevindim, besleyecekler demek ki bir süre daha, biz beleş takılan fakirler için back piece'leri de araya sıkıştırıverseler keşke bir ara.

köpek sürüsü olayını bilemedim ama assault modu güzel olacak gibi, halihazırda high intensity görevler baya eğlenceli oluyor.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

köpeklerin sıkıntısı ölmüyorlar bana mı öyle geliyor, vtd'de assassin'lere tükürsen ölüyordu.

yeni harita dedikleri normal haritalara yeni bir yol mu eklediler anlamadım rakamlı birşeyler yazıyor takip edemiyorum harita isimlerinde. 

thunder hammer'a aoe blast gibi bişey gelmesi tüm diğer melee silahları anlamsız kılar, o yüzden bence gelmez. 

class'lara bi revamp geleydi hafiften güzel olurdu, psyker ve zealot'lar ağlıyor resmen. ama haftalık patch de iyi tabi.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...