Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Need For Speed Unbound


jonq

Öne çıkan mesajlar

NFS Heat' i yapan Criterion bu sefer de farklı bir tarz ile dönüş yapmış. Sokak yarışlarına geri dönmüşler. ( bkz: Underground serisi ). Görsel olarak Anime ye odaklanılmış ve tabi ki Frostbite Engine kullanılmış.

Heat ne kadar tuttu bilmem ama bu kez sanki yeni tarzı ile piyasayı yoklar mı acaba.

 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya artwork güzel gözüküyor da, bu casual yarış oyunları artık ilgi çekiciliğini kaybetmedi mi ya? yani elinde güzel bi direksiyon controllerı yoksa bi anlamsız hep aynı şey. herhalde 20 tane NFS oyunu olmuştur. ilkleri saymazsak şöyle bi 2014'ten falan sonra ne farkları var? şu iyi-şu kötü diyebileceğimiz neyi değiştiriyorlar inputlar belli kontroller belli. simulasyon yapmıyosun zaten o yüzden GERÇEKÇİ ARABA HAREKETLERİ falan gibi bi şey vaadedemezsin. Yeni oyun için vaat edebileceklerin çok sınırlı artık yarış oyunlarında. Israrla da çıkarıyorlar. Israrla da alan var herhalde demek ki.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici

Xenocide'e cevap olarak Forza Horizon serisini veririm. Çok fazla çıkmıyor, yıllarca oynuyorsun. Coğrafyadan sıkıldığında yeni oyun çıkıyor, yeni coğrafya. Horizon 4 ile yıllarca İngiltere'de oynadık, tüm yolları ezberledikten sonra şimdi Horizon 5 ile Meksika geldi. Bu ülkeyi ezberleyince de yeni ülke çıkartırlar. Ama NFS epey anlamsız, Horizon serisi gibi bir yenilik hissi veremiyor. İnsanlar niye yenisini alır ben de bilemiyorum.

Double the simulation rate of NFS Heat demiş, bu çeker belki ama yine de GRID ve Horizon varken başka arcade? Bilemedim.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya direksiyonun varsa zaten pek nfs gibi oyunlar oynamazsın (nfs shift iyiydi ama o zamanlar direksiyonum vardı ve baya keyif veriyodu) o durumda da yeni yarış oyunları kabul edilebilir dediğin sebeplerden, ayrıca fizik motorunu geliştirirsin vs. daha simulasyonvari hale getiririsin. ama nfs al eline gamepadi  gaz tuşuna bas analogu sağa sola kır oyunu. 10 sene önce de böyleydi, 10 sene sonra da böyle. bi şey de ekleyemezsin yani. en fazla nitro, modifikasyon vs. gibi şeyler eklersin ki onlar da var zaten. bitti işte.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...