Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

suggestmemovie.com veya fularınız yoksa okumayın


sarahconnoriyalayanhademe

Öne çıkan mesajlar

Merhaba,

Aslında, bu başlığı Vizyon'a da açabilirdim ama, bir internet sitesi tanıtacağım. Güncelden gören de gelir zaten.

Bir generation Y mensubuyum. Netflix, amazon prime, disney+ ve benzeri akış hizmeti sağlayıcıların, dizi sektörünü pompalaması, covid-19 salgını yüzünden kapanmaların artması nedeniyle mahvolan film endüstrisinin sıkı bir müşterisi(ydi)m. Amerikan sinemasındaki bütün iyi yönetmenler, senaristler, aktörler, aktristler dizi sektörüne kaymış. Yirmili yaşlarımda ve öncesinde bolca dizi izlememe rağmen artık kafam pek kaldırmıyor dizileri. Üç-beş bölüm seyrediyorum, sonra ilgimi kaybediyorum. Ya da bir sonraki maratonda başka diziye başlıyorum. South Park'ın "You're getting old" bölümündeki Stan gibi hissediyorum bazen kendimi.

 

spacer.png

 

Yaşlandığımı kabul etmeye başladım artık. Ya da dünya bambaşka bir yer haline geldi.

 

spacer.png

 

Her şey boktan geliyor artık.

 

spacer.png

 

Yeni arayışlardan, hüsranla biten yeni başlangıçlardan bıktım artık. Suggest me movie adında bir site keşfettim. Buradan bulduğum filmleri yarın yokmuşçasına torrentleyip evimin konforunda izliyorum artık. Siteyi şu şekilde kullanıyorum:

 

Öncelikle anasayfadaki Filters menüsüne tıklıyorum:

 

spacer.png

 

Karşıma çıkan seçeneklerde Language kısmını

spacer.png

 

"Ignore this filter, show movies in any language" seçeneğine getiriyorum.

spacer.png

 

IMDb  puanını 7,5, oy sayısını ise 25.000'den fazla yaptıktan sonraaaaaaa

spacer.png

Apply these filters, diyerek sitede arama yapmaya başlıyorum. Karşıma çıkan seçenekteki filmi beğenmezsem, Next Movie seçeneğiyle, bir sonraki filme geçiş yapıyorum.

spacer.png

 

Daha sonra, beğeneceğimi düşündüğüm bir filme denk geldiğimde puanını rottentomatoes.com'dan da kontrol ettikten sonra filmi torrentleyip izlemeye başlıyorum.

Bu şekilde, daha önceden izlememiş olduğum pek çok film buldum ve keyifle izledim. Özellikle İsveç sinemasının çok farklı örnekleriyle beni buluşturdu bu site. Umarım sizlere de faydası olur.

Sitenin linki.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Advanced title search var olm imdb'de zaten, dediğin ayarların üstüne filmin çekim lokasyonundan kullanılan ses sistemine kadar seçim yapabiliyosun. Üstüne de puan verdiklerini ve watchlistindeki falan ayıklıyarak çıkartıyor.

https://www.imdb.com/search/title/

 

senin o site de muhtemelen zaten arka planda oradan sorguluyordur. ama tek tek önerecek diye bekleyeceğine kaynağından açıp full listesine bakarsın.

razzRaziel tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya a*rupada nasıl yapıyoruz şu indirme yahut stream işlerini? bi vpn var ama yine de tırsıyorum, ceza geldi mi kapı açılışı 800€ falan. önceden premium bi torrent sitesinden azureus'un haxx0rlanmış bi sürümüyle indiriyodum, fake upload yapıyodum. Şimdi o işler falan nasıl? Var mı bi yakalanmadan ve çok da ul yapmadan torent yapma tutosu bi yerlerde?

 

bu arada topic sahibini incisözlük nickli görünce fake sandım bi an ama feyk de olsan hislerini paylaşıyorum kağrşim, ben de dizi izleyemez oldum. film işine yükseldim. bi ara mubi denedim de sanat filminden içim baydı bi noktada sdfg

Drall tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
On 05.10.2022 at 09:15, bLackcha0s dedi ki:

https://letterboxd.com/ yetiyor bana ya güzel bir kitle var onların listelerinden ayıklıyorum 

 

o siteyi daha önce yine paticik.com'da görüp girip gezinmiştim. ısınamadım pek. yaşlandıkça huysuzlaşıyorum. ondan öyle oluyor. bi de oradaki listelerdeki filmleri zaten izlemiş oluyorum. canım sıkılıyor o yüzden.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...