Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Grounded


sylvanas

Öne çıkan mesajlar

Konusunu bulamadim ilginc sekilde. Bilen seven oynayan yok mu?

 

Microsoft destekli obsidian oyunu. Hikayeli survival craft turunde, 90'larda bir evin arka bahcesinde geciyor. Bahcede birkac milim boyundayiz. Kasaba bizleri haberlerde "ortadan gizemli sekilde kaybolan gencler" olarak tanirken biz de neden kuculduk, tekrar buyuyup eve nasil doneriz diye oynuyoruz.

 

Agac yerine cimen kesiyoruz, zombiler yerine orumcekler karincalar filan var. Agir 90 lar havasi hakim. Muzik ve ses yonetimi cok guzel, stranger things havasi aldim. Sonra gaza gelip ST ost ile oynadim. Grafikler pixar filmi gibi, ona ragmen patatesimde calisiyor.

 

Subnautica ve long dark'tan bu yana "ne kadar orjinal" dedigim ilk survival oyunu oldu. Ki oynamadigim kalmamistir AAA ve indie dahil. Fiyati da 50 liraydi, birkac gun once release olunca 200 kusure cikti. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yani örümceğe bakamayan için gene ürkünç olacaktır. skyrim'de örümcekleri ayılara çeviren mod gibi tamamen başka birşeye çevirmesi lazım. örümcekle sorunum olmadığı halde oyundaki herşey böcek olduğundan ilgilenmedim mesela, günlük hayatta fazlasıyla görüyorum zaten bunları lol.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 6 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...