Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dark and Darker - Tarkov with magic ?


Mosquito

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

Ağustos sonunda 2günlük playtestte denk geldim bu oyuna ama oynama fırsatım olmamıştı. Fark edilmemiş diye düşündüğümden başlık açayım dedim. Oyun tarkov style survival / battleroyale fps karışımı ama DnD unsurları içeriyor. max. 3 kişilik gruplar(mage,barbar,warrior,thief,cleric vs)  halinde dungeon'a girip, bir yandan dungeonda ilerleyip, loot yaparken aynı anda daralan alandan kaçarak merkeze ulaşıp, dungeondan çıkmaya çalışıyorsunuz.

Konsepte bayıldım, bu seferki playteste gireceğim. 2-3 gün sürecek ve cumartesi gece 1'de başlayıp, pazartesi bitiyor. steamden direk oyunu indirip, girebilirsiniz. sonraki playtest ekim sonunda denemek isteyenler kaçırmasın.

 

Oyunla ilgili son playtestten videoları koyuyorum ilgilenenlere, party ile oynamak isteyen olursa her zaman katılırım.

https://store.steampowered.com/app/2016590/Dark_and_Darker/

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...

bu haftasonu açıktı oyun son saatleridir artık heralde. oyun çok zevkli. party olaylarını biraz daha geliştirmeleri lazım sadece. oyundan çıkış portalı partiyi etkilemiyor mesela saçma baya. 

ama şimdiden bile ortada olan ürün baya dinamik ve zevkli. 2023 sonuna çıkacakmış şimdi bile çıksa olur.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aşırı hantal bi oyun ya. bi de yani party play haricinde solo düşünmeyin bile. 1-2 saat kadar oynadım. alanlar o kadar dar ki, pvp'den çok pve kısmı feci darlıyor. open world durumu olmadığı için enviroment kullanayım, kenardan köşeden kaçayım durumu yok, daracık daracık koridorlar. bi ucunda bi mob öbür ucunda 2 mob, ileriki koridordan player geliyo falan ebenin yani. 

hele bi yerde bi odaya girdim, 3 tane sandık var, zaten sandıkları açması uzun sürüyor, örümcek var odada, öldürüyorum yenisi spawn oluyor. öldürüyorum yenisi spawn oluyor. eee? tamam hani solo çok tehlikeli olsun da bu tehlikelilik değil. bu imkansız hale getirmek. ben o sandığı istediğim kadar iyi oynayayım açamıcam çünkü o örümcek instant respawn oluyor abi. 

 

ortada sadece konsept var, gameplay namına çok bi şey göremedim ne yazık ki.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oyun dinamiklerini bilmeden ve tutorial da olmayınca oyun aynen işkence en başta.

örümcekler kavanozdan çıkıyor mesela kavanozu kırınca bitiyorlar ? 

solo dostu değil kesinlikle. party sistemine çeki düzen vermeleri lazım. ama baya solo oyun attım ben. tüm karakterleri denedim çoğuyla 5 lvl e geldim. ranger ve rogue solo için ideal biraz daha. rogue direk inviz olup kazanamayacağı fightdan çıkma şansı var. rangerla ise kapı dibine trap koyup yakalananı oklayarak kesmece en zevklisi, arkadaşları olsa bile kapıdaki blockladığı için geçemiyorlar ? tabi kesemediğiniz an melee'ye girdiğinizde %99 ölüyorsunuz ranger ile ? 

veya denemedim ama çok overpowered bir fighter olup full set/itemlarla herkesi kesmek de mümkün.

ama boss kesmek tek mümkün olacağını hiç sanmıyorum. 3 kişi bile zor kesiliyor bazı bosslar.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...

daggerfall 2022 başlangıç alanı mekan, combat da aynı. zweihander'ı yerdeki örümceğe sallıyorsun yere takılıyor. arkandaki örümcek body blockluyor. silah önündekine vurmuyor gidiyor ekranın kenar kıyısındaki arkadaşına vuruyor. move set bunlara rağmen fix, thrust yapayım bari diyemiyorsun. zehir buludundan kaçıyorsun arkanda mobun olmadığı yerde ayrıca spawn oluyor içine gir kaçarken diye. zırhlar yavaşlatma dışında fark hissettirmiyor, her yer kapkaranlık, hareketler hantal, alanlar dapdaracık ve çirkin vs.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Alıntı

“If it becomes OK for someone to steal the assets of a company to make their own games, game companies will have no choice but to cut back on investment in new development,” said an executive at a major game company who wished to remain anonymous.

son paragrafa kadar ayvayi yediler diyordum ama orada izlenim tam tersine dondu. sanki telif ihlaliyle mumkunati varmis gibi, dev sirketin ufagi cig cig yiyecegi kore gibi yerde degilmis gibi... "bu olay lehimize sonuclanmazsa yeni oyun gelmez ha" demis ismini vermek istemeyen takim elbise. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
  • 3 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...