Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Size Bir Hikaye Anlatacağım


Bleeding

Öne çıkan mesajlar

tam olması gerektiği gibi hazırlanmışsınız release sürecine gerçekten tebrikler. türkiyede bu ciddiyetle pr ayağını yürüten 1-2 kişi vardır, merch bile hazırlamışsınız bravo (pr ayağını yürüten kişiyi kaçırmayın). herhangi bir label'a da bağlı değilsiniz bu da çok iyi. albümde kaç şarkı olacak? kaç aylık bir süreye tüm albümü yaymayı planlıyorsunuz? konserden gelcek content ile sosyal medyayı düzenli beslemeyi unutmayın (tiktok diye yabana kesinlikle atmayın). 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 ay sonra ...

Herkese merhaba,

Şarkı sonrası çok yoğun bir dönem olduğu için tekrar girip de yazma fırsatım olmamıştı.

Güzel yorumlarınız için çook teşekkür ederim. Şarkı için de, turnede de çok güzel tepkiler aldık ve tam gaz çalışmaya devam ediyoruz.

@incredibullun söylediği gibi PR ile ilgili bir çok yerden güzel geri dönüşler aldık. İşin güzel tarafı PR'cımız asla yanımızdan ayrılmayacak birisi - kendimiz :).

Plak şirketlerinin bile demode teknikler (dergi, en fazla bir iki radyo) dışında pek bir PR çalışması yapmadığını ve müzisyen/gruplara hiç bir şey katmadıklarını fark edince kendi firmamızdan yayınlamaya karar verdik. Firmalar hali hazırda çok fazla dinlenen ve mekanları hınca hınç dolduran sanatçılara yatırım yapıyor. E o kadar dinlenip, konseri dolduruyorsam o yatırımı ben de yaparım zaten, şirkete ne gerek var?

 

Yeni Şarkı - Tears of Another Day

spacer.png

Yeni şarkımız Tears of Another Day, benim tabirimle epik, sinematik, orkestral bir rock balladı 15 Şubat'ta yayında olacak. Klibini ilk gösterim canlı yayını olacak 15 Şubat'ta yayınlayacağız, grup üyeleri ve dinleyicilerimiz aynı anda izleyeceğiz. İlk şarkıda çok heyecanlı olmuştu, bu sefer daha da heyecanlı olacaktır.
 


Bu şarkıyla ilgili detayları yavaş yavaş duyurmaya başlıyoruz, burada da paylaşacağım. Tabii yine bir turne olacak, şehir konserleri ve festivaller var önümüzde. Gelecekle ilgili çok planımız ve hazırlığımız var ama her şey gelip ülkenin ne durumda olacağına bağlanıyor. Dolayısıyla çok kesin planlar ve hazırlıklar yapmak da mümkün olmuyor.


 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...

Hikayenin 2. bölümü geldi.
İlk gösterim canlı yayınına patiden gelenleri görmek beni ayrıca mutlu etti!
 

"Tears of Another Day" Epik, orkestral, sinematik balladı. Sevdiklerimizi kaybetmenin korkusunu, acısını paylaşmak, eninde sonunda bir gün bizimle olamayacakları ve bir gün bu korkuların bizim için olacağı gerçeği ile ilgili bir şarkı.

 

Bizim için özel bir şarkı. İzgi’nin, kendisini büyüten babannesi demoyu dinlediğinde, sözleri anlamadan, şarkının neyle ilgili olduğunu bile bilmeden gözyaşları dökmüştü. Bu onu kaybetmeden bir kaç ay önceydi..

Deprem felaketi ülkemizi vurduğunda, şehirler, evler, arkadaşlar, aileler yok olduğunda, şarkı farklı bir anlam daha kazandı. Depremzedelerden birisi de The Madcap bas gitaristi GR Çağdaş, şehri Hatay'ı, evini, arkadaşlarını kaybetti.

Tears of Another Day'i artık bizimle olamayan sevdiklerimize ve depremde kaybettiklerimize adıyoruz.

CREDITS

Söz : Deniz Sayman
Müzik : Deniz Sayman, İzgi Gültekin
Yönetmen : Can Marko
Post Prodüksiyon & Color Grade : Can Marko

Mix : Jesse Vainio (FI)
Mastering : Svante Forsbäck (FI)
Orkestra Aranje : Özgür Sarı
Klavye : Özgür Sarı & James D. Taylor
Yaylılar : Richard Curran (UK)
Üflemeliler : Dima Faustov (UA)

Mine Buğlem Göçmen - Çocuk oyuncu

Musa Göçmen - Orkestra Şefi
Ferda Cengiz - Keman
İlkin Ünsal - Keman
Hicran Temur - Keman
Hazal Dönmezer Demirci - Keman
Selin Öztürk - Keman
Mehmet San - Keman
Osman Küçükkılınç - Viyola
Müge Tuna Çamlı - Viyola
Deniz Karaca - Viyola
Fulya Elif Alp - Çello
Hazel Ercan - Çello
Tunç Çivril - Kontrabass
Azra Kulya - Trompet
Deniz Yakar - Trompet
Zeynep Iraz Kıbır - Trombon
Saruhan Sarı - Trombon
Gülhan Kızılkoca - Flüt

Teşekkürler

Arıkan Sırakaya (Stüdyo Arı)
Meriç Memikoğlu (Stüdyo Arı)
Caner Üstündağ
Alp Dündar
Hicri Bozdağ

  • Like 1
  • Tesekkurler 1
  • Uzuldum 1
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici

Başlığı kaçırmışım şimdi gördüm. Spotify'dan takibe aldım. Yarın çalışırken sırayla dinleyeceğim 🙈

Tüm bu süreçte grup üyeleri ile inanılmaz emek harcadığınız belli oluyor. Başarılar dilerim, forumda ne cevherler varmış  🎸

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...

Herkese çoook teşekkür ederim! Büyük bir heyecanla müziğimiz için çalışıyor ve konser yapıyoruz.
Artık tekerlek daha hızlı dönüyor, albüm sürecine doğru ilerliyoruz. İlk şarkı Livin' in a Crime Scene'in turnesi "Touring the Crime Scene" sırasında tüm çaldığımız festival ve mekanlardan görüntü almıştık. Çünkü böyle bir turne klibinin "Soundcheck" şarkımıza çok yakışacağını düşündük.

3. şarkı "Soundcheck" 14 Nisan'da geliyor. Livin' in a Crime Scene'de öfkemizi, Tears of Another Day'de hüznümüzü paylaşmıştık. Bu sefer müzik için hissettiğimiz heyecanı ve coşkuyu paylaşıyoruz.

Umarım bu klipten de keyif alırsınız! Klip canlı yayında ilk gösterim olacak, bizim için çok heyecanlı oluyor. Geçen klibin canlı yayın gösteriminde patiden bir kaç kişiyi görmek beni ekstra mutlu etmişti. Yine gelenler olursa beklerim :
 

 

  • Like 1
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 5 ay sonra ...

YENİ ALBÜM : The Madcap - Beat the Destiny

Merhaba Paticik!

Yeni The Madcap albümü "Beat the Destiny" için zihnimizi,kalbimizi ve ruhumuzu ortaya koyduk. Rock müzik bitti, bu ülkede bu müzik olmaz dediler. Aksini kanıtlayarak, dinleyicimizin hak ettiğine inandığımız hayal ettiğimiz ses ve görselleri sunabilmek adına dünya çapında mühendis, tasarımcı ve müzisyenlerle çalıştık. Özgürce müzik yapabilmek için, albümümüzü kendi firmamız Madcap Records'dan yayınlıyoruz. Albüm hikayesi ve detayları burada.

spacer.png

Yeni bir albüm çıktığında, müzik mağazalarına gelmesini beklediğimiz günlerde, CD ya da plağı elimize aldığımızda hissettiğimiz heyecanı, şarkıları dinlerken kapakları incelemenin keyfini tüm dinleyicilerimiz, özellikle bunu hiç yaşamamış genç dinleyicilerimizin de yaşayabilmesi için Beat The Destiny, Digipak CD ve iki kapak + insert'lü sınırlı sayıda plak formatında yayınlanıyor! Yeni şarkılarımız güç, coşku, isyan, adanmışlık, hüzün ve eğlence gibi bir çok hissiyata hitap ediyor.

Kapak Tasarımı : Gustavo Sazes (BR)

spacer.png

Dünya Çapında Bir Ekip

Tommy Johansson (SE) (Sabaton, Majestica, Solo)
Konuk Vokal
Tarkan Gözübüyük (Pentagram)
Konuk Bas Gitar
Beşiktaş Çocuk Korosu - Koro
Jesse Vainio (FI) - Mix
Svante Forsbäck (FI) - Mastering
Richard Curran (GB) - Yaylılar 
James D. Taylor & Özgür Sarı - Klavye

YENİ MERCHANDISE ÜRÜNLERİ

spacer.png

Dinleyicilerimizin uzun yıllar gurur ve büyük bir keyifle giyebilmesi için en kaliteli baskı ve en kaliteli kumaşları kullanarak uzun süre kalıcı olacak ürünler ürettik. Seçebileceğiniz iki yeni tişört ve bir yeni zip hoodie modellerimiz var!

Merch Tasarımı : Gustavo Sazes (BR)

Albüm hikayesi ve detayları burada.

  • Like 2
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...