Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yalnız mısınız?


Oce4n

Öne çıkan mesajlar

reampage, 13.11.2023 12:21 tarihinde dedi ki:

evli cocuklu bir suru arkadasim bana daha yanlizlarmis gibi geliyor , surekli bir sosyallesme arayisi icindeler. 

Bu taraflarin birbirlerine alan tanimamasindan ve biraz da taraflardan birinin ilgi alani olmamasindan kaynaklaniyor bence.

Adam oyun oynarken instagramda mutlu cift reelsi kaydiran kadinlar kocalarinin hayatini kaydiriyor sonra.

Benim her cumartesi gecesi 4 saat raidim var mesela. Bir yildir defalarca arkadaslarimizin yanindan “benim oyunum var” diye erken kalktik. Esime hep soruyorlar “nasil izin veriyorsun oyun oynamasina” diye. O da “benden izin almasi mi gerekiyor keh keh” diyip gecistiriyor. Sonucta benim mutlu oldugumu biliyor, ben mutlu olunca onu da mutlu ediyorum. Ayni sey tam tersi icin de gecerli tabii. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnızlık diye bir şey yok, esasen sıkılmak o.

Bir oda dolusu parti insanının arasında da yalnızlık çekebilirsin, aralarında senin sıkıntını çözecek kimseyi bulamadığında.

Sıkılmak bazen aradığın deneyimlere ulaşmakla gider; ama sonuçta hepsi hormon salgılamanı sağlar. Belki sex, belki geçmişte çok keyif aldığın arkadaş muhabbeti, belki bi baş okşama, süreklilik sağlayacak diye düşündüğün için gelecek yatırımlı bir partner. Belki gerçek hayatta yaşamadığın olasılıkları yaşatacak bir oyun veya acı çekmek de olsa ruhsal durumuna uyduğu için ağlatacak bir film. Veya uzaklarda doğayı keşfedip kompleks hayatı değişik açılardan gözlemlemek. 

Bazen de daha önceden seni negatife çeken bir sorunun ortadan kalması. Dırdır eden bir kadın, sevgi göstermeyen bir koca, ses yapan bir komşu, gece gündüz düşündüğün bir borç vs. Bu negatif ortadan kalkınca huzuru buldum dersin veya sıkılmanın giderileceğini düşündüğün bir kapıyı yine hormonlarla aralarsın.

Velhasıl, tek başına yalnızlık çekmeyenler olduğu gibi kalabalıkda boğulanlar veya 2 sene sonra eşiyle ne yapacağını bilemeyenler var. Veya sadece bir hayvan ile, bitkileriyle mutlu olabilenler. Esas sorun sıkılmayı gidermek. Gerçi o da nihai hedef değil, asıl hedef mutluluk ama sıkılmayı gidermek ona çok düz bir kapı açıyor hormonlarla.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnızlık bazen çevremizdeki ilişkilerin uyumsuzluğundan kaynaklanabiliyor. Herkesin farklı ilgi alanları ve ihtiyaçları var. Kimi insanlar kalabalıklardan enerji alırken, kimileri tek başına olmaktan keyif alabilir. Bu tamamen kişisel bir tercih meselesi. Önemli olan, kendimizi mutlu eden şeylere odaklanmak ve bu konuda kendimize dürüst olmak.

Herkesin farklı bir yolculuğu var ve kendi mutluluğumuzu bulmak için bu yolda adımlar atmamız gerekiyor. Unutmayın, hayatta herkesin kendi ritmi ve tercihleri var. Her birimiz kendi özel mutluluk formülümüzü bulmalıyız. imza chatgpt

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gizli, 13.11.2023 21:44 tarihinde dedi ki:

Peki vacinhamın tam olarak benise uyacak boyutta olmasına ne demeli? 

erkek erkege de olur. o da uyar. bunlar science degil.

 

abi yalnizlik acizlik aninda hissediliyor. sendelediginde seni destekleyenler var mi? yalniz degilsin.

yok mu? yalnizsin.

 

tek tugla ile duvar ormeye calistiginda "aha sictigimin duvari, pardon resmi bu" diyorsun.

(met museum'da sergiliyebilirler aslinda. comptem. art)

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...