Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blind Guardian - The God Machine


GERGE

Öne çıkan mesajlar

  • 3 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
On 05.09.2022 at 17:34, GERGE dedi ki:

Yeni Blind Guardian albümü çıktı.

Nightfall in Middle-Earth'den bu yana en iyi albümlerini mi yapmışlar, bana mı öyle geldi? Albümde bir tane çok iyinin altında şarkı yok, aşırı beğendim.

genel olarak albümü beğendim diyemem de secrets of the american gods tam BG'den beklediğim tarz olmuş ya. Tam olarak aynı tadı At The Edge of Time albümündeki Sacred Worlds ve Wheel of Time'da almıştım. Belki geçmiş albümlerindeki And then there was silence'a benzetilebilir ama o da değil tam o biraz daha opera kafasıydı. Baside indirgeyip senfonik, orkestral metal de değil de işte ne bileyim. Kendi kendime "bunu yapmanız lazım boşverin diğerlerini" diyorum dsgfh ama boşvermesinler. sürekli böyle yaparlarsa da bu sefer masterpiece çıkma ihtimali düşer.

iyi böyle iyi. 2 albümde bir 1-2 tane waow şarkı çıksa yeter zaten. Yalnız bi 2022 konseri izledim geçenlerde. Hansi'nin maşallahı var, bi ara feci sıçıyodu, sanırım bi tarz geçişi süreci vardı orda, eski dandaradandara speed-power metal'den daha orkestral kafalara geçerken afalladı da acayip toparlamış. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 9 ay sonra ...

Dinledikçe daha çok beğenmeye başladım özellikle blood of the elves efsane iyi olmuş. Setliste de koymuşlar 5 kasımda tadından yenmez. Önceki konserlerde çalmamıişlar ama dün akşamkinde secret of american godsı da çalmışlar umarım burda da dinleriz.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...