Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Last of Us (2023) - HBO Max


Norak

Öne çıkan mesajlar

walking dead başlangıcı net ezer bunu da benim anladığım mantar endonezya'dan çıkmasa da oradan örnek gösterilerek dünyaya yayıldığı anlatılmaya çalışıldı.

ama evet 5 derece fazla küresel ısınmaya dayanması demek 200+ derecede pişmeye dayanması anlamına gelmesi bayağı saçma.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

48 dakika önce, Seru dedi ki:

islamofobi olsaydi islamla daha cok bagdasmis bir ulke soylerlerdi bence. amerikadaki izleyecilerin kac tanesi endonezya'yi bir islam ulkesi olarak biliyor. he bi de nasil bu kadar cabuk ve kolayca alinacak biseyler buluyosunuz.

Niye İzrailden yayılmıyor peki!!!11 üstelik cocacola izraile yardım asdasd

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2 saat önce, Shadow dedi ki:

mantarın endonezyadan çıkmasıda islamofobi gibi geldi?!

Bu tamamen senin algından kaynaklı.

Oyunda Güney Amerikaydı kaynağı. Güney ülkesi olması iklimden kaynaklı. Ama bahsi geçen cordycepler Asya'da bulunduğu için düzeltme amaçlı oradan kalabalık bir ülke seçmişler. Ek olarak da dünyadaki en büyük un fabrikalarından biri Jakarta'daymış.

 

Diğer büyük değişiklik için de şunu demiş Druckmann

Alıntı

The other thing that came from our conversations is the network of infected that you see in this episode. They’re connected, and it’s scarier when it feels like they’re working as a unit than as individuals. Touching one could trigger ones that are miles away to come after you. That makes the world even scarier. I always tell Craig, “You son of a bitch, it’s one of those things that would make amazing gameplay. I wish we had that in the game.”

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Birebir aynısı yaşanacak gene, (devamı last of us 2 spoiler)

Spoiler

“toxic male” diye susturacaklar beğenmeyenleri, bella remzi’nin başrole yükselmesini alkışlayacaklar. Abby için daha da patates suratlı birini bulurlar.

https://www.buzzfeed.com/natashajokic1/last-of-us-star-bella-ramsey-non-binary


Şimdiden görebiliyorum başlıkları lol.

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@Sam

the last of us 2 spoiler

Spoiler

Bence oyun tarafında iş biraz tutkulu. İzleyen de empati yapıyor ama oyun tarafında o karakter direkt sensin, sen kontrol ediyorsun. Ne karakterler gördük dizilerde harcanan ama hiç biri TLOU2 kadar koymadı bana, oyunu en başında daha bırakma konumuna gelmiştim. O yüzden merak ediyordum nasıl bir sonuç çıkacak diye.

Ama evet temiz bir karşılaştırma olamayacak çünkü işin içine cinsiyet muhabbetleri giriyor ve yine o odak olacak. Ben direkt oyuncu - izleyici karşılaştırması istiyorum ama bu şekilde temiz tartışılmayacak hiç bir yerde. Bakalım Ned Stark'lara alışan izleyiciler belki daha normal karşılar.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben ikinci oyunun başında olan şeyi beğenmiştim. Bana göre o oyunun asıl kusuru hikayenin kurgulanışındaydı. Oyunun bir noktasına kadar bir karakterle oynayıp, sonra aynı zaman sürecini öteki karakterle görmemiz; karakterlerin oyundaki ilk yüzleşmelerinin sonunda olayın sonunu getirmeden kendi yollarına gitmeleri ama birinin bir süre sonra tekrar ötekini aramaya başlaması; olayı o noktaya kadar getirdikten sonra son saniyede kararından vazgeçmesi. Dizi versiyonunda bunların çok farklı olacağını tahmin ediyorum.

Komutan tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...