Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Last of Us (2023) - HBO Max


Norak

Öne çıkan mesajlar

3 dakika önce, goldbären dedi ki:

zombi belki de, "apokaliptikin en iyisi" demek anca yıldız vatandaşı arkadaşımıza yakışır sdf.

spesifik olarak o sahne bazında konuşuyorum jelibon arkadaşım SİNİRLENDİRME BENİ

 

  ?  ?   ? 

12 dakika önce, Xenocide dedi ki:

şu sahne gibisini hiçbir "zombi"yi geçtim, post apoc. filmi yapamadı daha.

?? ??

 bak ne demişim 

Xenocide tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

8 saat önce, razzRaziel dedi ki:

o sahnenin tüm olayı In the House, in a Heartbeat'den geliyo ya. world war z'de kudüs'te askerin kolunu kesip uçağa binmeleri sonra uçakta sızıntı olması falan oralar daha başarılı bence.

ben de wwznin genel olarak underrated olduğunu düşünüyorum ya. anca train to busan beğeniyorlar.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

f*cking fabulous bir bolum daha:

Spoiler

ilk bolumde tvde bahsi gecen olaylari gostermeleri iyi olmus basta, bunlar oyunda bilinmese de lore ile uyumlu  tahmin edici tamamlayici extra icerik, zaten oyuna koyamadigimiz bazi seyleri koyacagiz demislerdi, enfekte un/tahil seyini de kesinlestiriyor direk.

ayrica 2. bolum sonrasi izlemek icin gene:

-

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Eydifilmcehennemiizlellelel com gibi bir yerden izledim ben geçen bölümü görüntü de mükemmeldi. Blutv kasmaya gerek yok değil mi? Hepsiburada 10tlye veriyor galiba da bin tane üyelik var böyle bıktım ya 

Liebe tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Spoiler

bastaki endonezya kısmı çok tırttı yalnız. o ne lan kadın random bi restoranda yiyor, endonezya'nın patronu gelip buluyor sonra örneğe götürüyor. başbaşa oturup çay eşliğinde herşeyi kadına anlatıyor. 220m nüfuslu ülkenin patronu başka hiç bir çözümü olmadığı için sadece bu kadına soruyor napak ne edek diye. tüm hayatını mantar araştırmaya adayan mantar profesörü de bilim insanlığını konuşturarak şehri bombalayın diyor sdf. ben bi araştırayım yok, oha nasıl bi mantarmış yok. bomb. beni de yolda aileme bırakıver hacı sdf.

tess sahnesini güzel değiştirmişler. oyunda dandik bi şekilde laps diye askerler dalıyodu, hem kestirme yapmışlar, hem de çok daha dramatik olmuş.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kiz bir kere rahatsiz etmedi beni henuz. Bilmiyorum insanlari cirkin olmasi neden rahatsiz ediyor. Yani biraz bulmussunuz ...sini ariyorsunuz diye dusunuyorum artik. Diziyi guzel yapsinlar, senaryo, cekimler, oyunculuklar fln iyi ve tutarli olsun da, gerisini yerler ya.

 

Zaman carkini izledi bu gozler gecen sene, favori kitap serimin mahvedilisini izledim. Keske Rand'in fln cirkin olmasi olsaydi derdi dizinin...

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...