Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Last of Us (2023) - HBO Max


Norak

Öne çıkan mesajlar

2 saat önce, Sam dedi ki:

yok zaten çoktan "pedo troller güzel bulmadıkları için bombaladı ama hepsi haksızlar" yazıları dökülmüş geçen hafta, google'da zart diye çıkıyor. kız da "iyi aktörüm ondan rolü aldım" demiş.

Pedo ve Pedro çok kafa karistiricak burada anlaşıldı ?

Kizi ben de beğenmedim, discount Ellie olmuş resmen. Bir de ana karakter ya, oyunculuğuna diyecek bişey yok ama son sahnedeki fırtınalı havada bile canavar gibi duruyor kız.

Bunların dışında kafama takılan oyunda mantar havadaki spordan da bulasiyordu , maske takmak zorunda kaliyorduk belli kapalı alanlarda. Şu an sadece ısırık ile bulaşıyor sanki. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

8 saat önce, GokTuRK dedi ki:

tatlılığıyla minnak sinirli kedi yavrusu olmasından dolayı

evet doğru tespit, tıslayan ve arada bir iyi çırmaklayan kedi yavrusu gibiydi ellie ilk oyunda. şerbetli tatlı gibi biraz fazla abartılıydı ama yaptığı uyuzlukları ve kötü ağzını tamamen bu özelliği absorbe ediyordu.

182f41155db20-screenshotUrl-1920x1080.jp

 

6 saat önce, goldbären dedi ki:

aytek

bu da doğru tespit sdf

razzRaziel tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

birde ilk bolumde,

Spoiler

bastaki prelude kisminda 3 kere virusu atlatiyorlar benim anladigim krep, kek ve kurabiye yemeyerek, un/tahil veya maya'dan bulasiyor insanlara sanirim fungus direk, joel'in kizi mefta olmasa cantasindaki kurabiyeleri yiyip gene kapacaklardi her turlu.

 

Norak tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Spoiler

fırında 200 dereceden çıkan şeyden nasıl virus bulaşıyor la sdf.

evet dizide değişip upgrade olan şeyler var. şöyle bişey de yoktu mesela.

7WUl9WV.png

oyun herşey olup bittikten sonra yeni dünyada joel ve ellie'nin ilişkisine odaklanıyordu. diziyi yaparken es geçtikleri şeyleri falan düzeltelim demiş olabilirler. yani esasen oynarken o kısmını pek düşünmüyordun da bugün bir dizi olarak izleyecek olanlar için boşlukları doldurmaları güzel.

joel da daha güzel işleniyor burada, o hapları içip kafayı vurduğu sahne nasıl bir hayat yaşadığını güzel yansıtıyor. hayatında güzel olan bir şey yok. tamamen lağım fareleri gibi hayatta kalmaya çalışan canlılara dönüşmüşler. ve yine gram insanlığı kalmamış çocuğun cesedini yakarkenki tepkisizliği falan.

@Sam işte tam bu noktada ellie joel'un bataklıkta avcuna konan kelebek oluyor. sana öyle diyenler fesatmış ya, ya da seni kızdırmaya çalışıyorlar.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1 saat önce, Aket-Atum dedi ki:

Walking Dead'e 6 bölüm dayanabilmiştim. Bunun oyununu oynamadım hiç. Dümdüz daldım diziye. Mantarlı zombi mi olay?

Orjinal bı konusu var diyen yok zaten, walking dead veya 24 hours later'dan daha iyi denemez. Bu kadar hype olmasının sebebi çok çok iyi bir oyun olması, ve bunu hbo'nun uyarlaması. fanbase olmasa IMDb puani 9.5 yerine 8 kusur olurdu

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...