Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Toplu mail gönderiminde spama düşmeme


serjuhan

Öne çıkan mesajlar

Tek mail adresinden gönderince kesinlikle düşüyorsun spama, karşı taraf maili güvenilir adrese eklemedikçe spamdasın. Dediğin gibi bu işi yapan servisler var: Sendinblue, Mailchimp en ünlüleri. Gayet güzel araçları da var, mailin tasarımını yapmaktan kimler maili gördü linke tıkladı gibi şeyler de olabiliyor. 

Seçmesi sana kalmış.

Çok aşırı mail göndermeyeceğim, 10-20 tane en fazla diyorsan mail adresinin spf, dcim kayıtları domaininde düzgün ayarlanmış olması yeterli oluyor genelde.

ek not: avrupa tarafında kişilere mail atacaksan olaylar sıkıntı olabiliyor. GDPR baya güzel uygulanıyor avrupada. sağlam cezalar dağıtıyorlar. email sahibi izin vermeden bir reklam atıyosan sıkıntı çıkması mümkün..

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yani adet olarak 10-20 üzerinde olur ondan garanti olsun istiyorum. 

Mail şablonu vb oluşturmak evet baya bir iş ama o toplara da girilebilir belki incelemem lazım. 

Avrupa tarafına tabi atacağım ama ürün tanıtımı nihayetinde ve bunlar kurumsal mail adresleri olacak, bireysel kimseye bir mail atmayacağım, bilmiyorum farkediyor mu.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...

yeni konu açmadan buradan sorayım dedim belki bilen vardır. yüksek lisans için kaydolduğum üniversite gmail kullanıyor mail olarak. benim maile girdiğimde solda şöyle bir şey var. normal mail sayfamda çıkmıyor üniversite mailinde çıkıyor. manası ne bunun acaba? şu yanıp sönen > l

rj5jc85.png

ahmedinejad tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...