Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Iphone 7 pil degisimine deger mi?


Drall

Öne çıkan mesajlar

Ekrani kirik, pil omru son guncellemeden sonra hop diye 82den 65e cekilmis, sarzi (evet sarj degil, kanim pahasina sarz icin savasirim) yuvarlanip dusen iphoneun pilini degistirsem biraz olsun duzelir mi, yoksa son ios ile oldurduler de ne yapsam dirilmez mi? 

eskiden ne guzel ekran degisimi yuz pil degisimi seksen bisey oldu mu hop yildizhan pasajinda hallediyodum, simdiki kurla yan sanayi bile kac parayi bulur kim bilir ?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ip7 icin 2300mah lik yuksek kapasite bataryalar var Deji de. Simdiye kadar 3 telefonda taktim genel itibariyle kaliteliler. Bu gunlerde 200-250 liralik bir gunahi olur buyuk ihtimalle. Hem degismis, hem de standarda gore upgrade olmus olur. 

ip7 nin ios16 almamasi bir kenara, insanlar android satip iphone 6, 6s, 7 pesine dusmusler. Telefon tamircileri falan tamire gelen iphone lari satin alip elden gecirip 1-2 ay bekletip satiyorlar. İkinci el arabada b segment otomatik arac kafasina girdiler. 

Ekonomi cok iyi. ?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

7-8 yıllık iPhone kullanıcısından. 5-6-7 sürekli ekran pil değişimi yaparak kullanıyordum. Bı kaç ay önce gına geldi artık, batarya ömrünü hemen yiyor. Mucize bataryalar da bir kaç ay götürüyor. Acil bir iş çıktı hızlı şarj yaptınız mı hemen ölüyor. Son tahlilde artık tahammül edemez oldum. Dandik android oppo reno 5 aldım. Yeminle yıllarca boşuna dert etmişim. Pil skntim yok, hızlı şarj. En babasi 30 dk da 0 dan 100 e full doluyor ve batarya ömrü aynen devam ediyor.

İşin özeti eski iPhone kullanicisi olarak androidlere şans verin bence. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

6 saat önce, Drall dedi ki:

Eyvole. Kadikoyde ekran+pil degisimi yapan yer oneriniz var mi? Yoksa internetten soyleyip kendim girissem hallolur mu ki?

uc dort kere izledim degistirtirken (cok ekran kirdim skdjsj), isi cok da yapilmaz da degil gibi

Yanında tamir kiti ( 6/7 çeşit farklı vida için ayrı ayrı tornavida, pena vs ) yollarlarsa olur, işçilik parasından kurtarirsin en azından

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kit mit kolay alttaki 2 vidayı açmak için küçük bi tornavida var o olsa yeterli, diğerleri çer çöp, kendiniz de yaratırsınız, ben 2-3 defa değiştirdim, şöyle bi sorun oluyor, conta gibi bişey var, yırtılıp geliyor biraz ısıtıp açmak lazım yapışkanın yumuşaması için, yoksa sonra ugraşıyorsun oturmuyor conta kopunca falan, su geçirmezliği zaten unutun

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...