Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2022 - 2023 Sezonu Genel Tartışma


Llama

Öne çıkan mesajlar

ŞG geldi en sıkışık yerde bile 4 maçta 12 puan aldık. 10 maçta 7 galibiyet. Güzelim fikstürü saçma sapan beden öğretmeni yüzünden yedik. Yoksa şu anda şampiyonluk en büyük adayıydık. 

Biz puan alsak da gs kaybetmedikçe yetmeyecek. Tek beraberlikte kopuyoruz. Sergen gittikten sonra adres belliydi işte de macera aradı yönetim.

Büyük şenolcu değilim ben de isterim bir yenilik olsun, farklı bir ivme gelsin ama yok. Bu ligin dnası böyle maalesef.

masuaku çok iyiydi umarım devam eder. Zajc gelirse ortayı toplar, Ghezzal, Abuş olacak, cenk sola kayar. Rosier daha ortaya çıkacak, stoper de gelirse bambaşka bir beşiktaş olacak 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

istatistik konuşacaksak ligin en az pas yapan takımlarından biriydik, Alanya maçı 3-0'dan 3-3 2. yarı topla oynama %14. Beşiktaş tarihinde yok. Sergen dönemi 500 pas yapan takım 200 pasa düştü, topu rakibe ver, kap, şişir, gol atmaya çalış. Kaleye gelen her top gol oluyor.

Istanbulspor, Hatay, Alanya puan kayıpları, içeride başakşehir, fenerbahçe, trabzonspor galibiyet alamamışsın. Geçen sezon takımı 7. aldı, 6. yaptı.

Konu sadece istatistik değil, takımın kimyası da önemli, oynamak istemeyen futbolcuya ne yapsan boş. evet sezon ortasında denenebilirdi bu plan ama zaten gelecek sezonu belli etmişti, boşa ısrar edildi.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sisirme denince benim aklima soldan caner, sagdan quaresma ile travmalar geliyor. demek ki o gunlerde herkes sacini basini yolmamis.

saglikli karsilastirma ismael'in dele alli'yi oynatma zorunluluguyla baslar, istikrarla 3-0'a gidilisinin hakkini teslim eder. yine gomer ismael'i geregi varsa ama hakkaniyetle.

ismael kendi sistemine sadik kalmadigindan kovulmamasi durumunda sampiyonluk yarisinda kalabilecegini sanmiyorum. fakat sezonu tamamlamasi futbolun progresif yapisina ve kurumsalliga taahhut olurdu. yani sadece bir teknik direktorle yol ayirmadi besiktas. 
 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

53 dakika önce, Shadow dedi ki:

Abuşu almışsınız sonunda. Para için sakat numarası yapan ve şampiyonluğu tehlikeye atan, sonra da basıp giden adamı nasıl tekrar içinize sindirdiniz hayret. Biz alsak bi derece de size yaptıklarından sonra...

burak yılmazda gelmesi lazım daha sindirmemiz için

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gs ts fb izledik, en kötü yine net beşiktaş.

Sorun net orta saha ve ghezalın olmayışı. Stoper vs diyorlar hala kafayı yemek üzereyim abi şl de oynamıyorsan kalite stoper vs hikaye. Bu takım wellingtonla şampiyon oldu. Stoperlerimizde per perişan falan da değil. prime joseph yok ise ve gelmeyecekse net 6 numara almak lazım ve top yapan skor üreten 10 numara. Bir de Kanat oynayabilen sol forvet, gerisi hikaye. Orta saha böyle olduğu sürece beşiktaş ite kaka gider, her büyük takımda beşiktaşı yener veya en iyi ihtimal berabere kalırız. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...