Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2022 - 2023 Sezonu Genel Tartışma


Llama

Öne çıkan mesajlar

kadro gayet iyi. ligin en iyisi olmadigi asikar, eksikleri de yazilir. 3'lu oynatacagiz diye kurulmasi, o surec falan da elestirilir de begenilmeyecek kadro hic degil. tayfur'un enerjisi ve cok yonlulugu, tayyip'in golcu stoperligi memnun edici bonuslar. ghezzal'in, josef'in yoklugunda yapilabilecekleri ilk haftalarda deneyimledik. birinin sakatligi, oburunun formu kritik eksiklikler fakat adaptasyonla toparlamak hatta genel begeni kazanmak mumkun. teknik direktorlukle yukselme alani olan bir kadro yapisi var.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bence o kadar da iyi değil.

Kaleci olarak zaten söylemiyorum, kötüler bu sene. Potansiyeli vardır Ersin'in ama bu sene çok kötü.

Saiss ve T. Talha tandemine gelince lig için okey ama bence GS tandemi daha iyi. Nelson ve Bardakçı daha iyi bu ikisiden de.

Rosier geçmişi olan bu sene eski halinden eser yok. Taktik vs ile de ilgisi yok baya düşmüş bakmıyor belki kendine. O tarafta forma rekabeti olmaması gevşetmiş olabilir kontratı da alınca. Alternatifi Tayfur'dan bahsetmeye gerek bile yok bence. 

Orta sahada en iyi oyuncunu Gedson. Salih de iyi ama istikrar yakalayamadı bir türlü. Dele Alli yıkık çıktı ismi var sadece. En iyi oyuncunuz Ghezzal ama o da bu sezon sakatlıktan kafasını kaldıramadı. Redmond falan yarısı olamaz Ghezzal'in. 

İleride ŞG Boostu ile oynayan Cenk ve hala çözemediğim Weghorst var. Weghorst da sanki gariban skici bir hava sezdim, zorluk derecesi yüksek olan maçların hiçbirinde iyi değildi bu sene. Sezona 'nispeten' kolay rakiplerle ve içsaha ağırlıklı bir fikstürle girince beklentiyi baya bir yükseltmişti.

Rotasyon zaten çok dar ama bence ana kadroda sayılan 13-14 kişi'nin 2-3 tanesi hariç (biri de sakat zaten) hiçbiri bence GS oyuncularından iyi değil yani.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
7 saat önce, Natanyal dedi ki:

sirk yaptılar iyice, devam... bu taraftara her şey müstehak daha iyi günleri kulübün. 

Lazlardan komple kurtulduğumuzda tekrar desteklemey başlıycam Beşiktaş'ı. 10 senen arka arkaya şampiyon olan hentbol takımı bile hedeften kopmuş durumda, voleybol basketbol bahsetmeye bile gerek yok.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

cidden sezona bir ton doğruyla başlayıp nasıl bu kadar hızlı içine sıçtılar muazzam ya, taraftarın sesiyle iş yaparsan böyle götünde mızrak yayan kalırsın işte... menajerlerin, lobicilerin iti oldular resmen... basiretsiz herifler bir gram destek çıkmaz daha bunlara benden de 

 

Natanyal tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...

Net kırmızı idi..

Evet ŞG 3 maç oldu sanırım. Sonuç ortada bu sezon da ilk 5 e girebilirsek büyük başarı. Bugün hakem kurtardı yoksa 1 puan dahi çıkmazdı. ŞG kronik sorun aynı şekilde devam ediyor, hali saha golleri yemeye devam ediyor takım. Tactan, 2-3 pastan gol yemelere devam.. En azından İso ucuza geliyordu ŞG nin maliyeti de yüksek.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şenol ve şenolcuların takımı 1 puanı kurtardığı için üzüldüm, keşke gfk pozisyonları harcamasaydı da 3 5 olsaydı. Bjk malubiyeti her türlü haketti, rakipten açık ara kötüydü.

Enkudu pozisyounda ise kırmızı vermemesi hem futbol adına hem de şenor'un e bedava ve ekstra bahane bulamamsı adına hoşuma gitti.  Böyle dokunulunca (ki bunda dokunamamış bile) vurulmuş gibi numara yapan sahtekar futbolcular ödüllendirilmesin.

 

Eski bi fb-bjk maçında emenike sivok'a kafa attığında (ki o baya kafaydı yani) hakemin sarı kartını herkes çok doğru karar, darbe çok güçlü değil diye tebrik etmişti. Demek ki hakem kafanın şiddetine göre karar verebiliyor. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

21 saat önce, FuCKiR dedi ki:

evet antep maçı başladı şenolun yine korkaklığını gördük.. atiba necip gedson orta sahası neredeyse adam gibi pozisyon yok. Zaten bu orta sahayla da çok pozisyon olması da zor. Gerçekten hayret ediyorum. Tek artımız VI zamanındaki dağınıklık yok takımda. 

VI zamanını mumla arıyoruz bence.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ŞG napsın şuraya? VI ile güzelim fikstürü harcadın, oynadığın takım kendi sahasında mağlup olmuyor, mucize beklemeye gerek yok. 2015 yılı tandemini 2022 de sahaya sürüyoruz necip-atiba.

Delle Ali fos, welinton belli. Gedson harici takımda koşan yok. WW dünyaları kaçırdı o pozisyonlardan da birini atsın artık.

Nkodou şımarıklığı çekiyoruz hala. VI ile ilk 7.-8. bile olamazdık şimdi kendimizi ilk 4'e atalım büyük başarı.

ANÇ ve avaneleri acil istifa

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • tarihinde Rewendor tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...