Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2022 - 2023 Sezonu Genel Tartışma


Llama

Öne çıkan mesajlar

On 27.10.2022 at 02:35, FuCKiR dedi ki:

Son jesus bükücü geliyor, unutmadık jesusu çimlere yatırdığı günleri. Şuanda en doğru karardı, zirvede bırakmak isteycektir. GS ye de 12. hafta sonunda terim gelirse lig tadından yenmez 

JJ bu ligin içinden geçecek bi otursun takım, hele durun siz

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bence, VI yi bitiren joseph ve dele aliyi aynı anda takımda oynatması oldu. Şimdi Şenol güneş de aynısını yapıyor. Kendi görmek istiyor diyelim,  kabul edilebilir fakat josephin bildiğimiz joseph olmadığı kesin. Kesinlikle oynatmam, deleyi de dünya kupası arasına kadar sonradan skor aldığım maçlarda sokarım. Inan gedson, salih, berkay vardar oynayınca orta saha daha dinamikti. Josephle orta sahayı verir olduk, sakatlıktan sonra hızlı döndü ama kondisyon ve mental olarak yerinde değilllll. 

Neyse olay tabi ki ŞG etkisi ama sadece o da değil cenkin 11 de weghorstla başlaması büyük faktör bu çok iyi olmayan oyunda 5 gol de tesadüf değil zaten. Cenk yardımcı forvet olduğunda hem kendi hem de santraforun muhakkak performansını yükseltmiştir. 

Korkum şu gs maçına umut meraşla falan çıkması ŞG nin. İnşallah öyle bir hata yapmaz.

mert, 

rosier, tayyip talha, saiss, masuaku

           berkay,         salih

redmond          gedson        cenk

                  weghorst

ideal 11 budur abi, yedekte de wanda nara, icardi biter, hadi hayırlı işler. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

işte hoca farkı ya. Boşu boşuna VI'nin puan kayıplarını yaşadık. Kaleye mert geçti uzaktan yemedi en azından. Dele Ali'ye baktı adam olmayacak çıkarttı. Cenk Weghorst ile yakın oynayınca takım etkili hücumlar yaptı 2 Weghorst 2 Cenk attı. Redmond çok daha hırslıydı. Takım besbelli hocayı istemiyormuş zaten. 

Çok güzel bir sinerji yakalandı, umarım gider böyle

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Özete baktım şimdi GS bariz daha net pozisyonlar yakalamış. Çok pozisyon vermişiz. 

Klasik ŞG oyununa dönmüş takım. Neredeyse her top tehlike, her taç potansiyel gol tehlikesi. Hücumda ise aman aman bir fark yok geçen hafta da yazmıştım Cenk daha istekli, gol de atmış. 

Bu sezon zor baya ilk 5 e girebilir isek başarı.

P.s. Sergen gelseydi be abi ?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

neyse tek güzel taraf, bu kez asparagastan uzak taliscanın ciddi ciddi dönme isteği ve orda olan gelişmeler. İnş gelir.

Son maçta inş. Joseph yerine berkay başlar, dortmunda karşı 17 yaşında şl maçına çıktı bu çocuk, lig başında çatır çatır oynadı ön liberoda. Hem darbeli oyun seviyor hem de bir ön libero için hiç de fena tekniği yok. 

Şg ne olursa olsun aradaki 40günde takımı toplar net eminim enazından ilk 11 istediğini verecek kıvama gelir ve şg yi tanıyorsam yüzde yüz 1 stoper gelecek beşiktaşa. Abi rakip deki adam wanda gazi icardi nasıl tutmazsın bu kadar rahat vurur topa. Topa da vurdu bize de vurdu, 2 gol 1 direk ötesi yok yani. 

FuCKiR tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun olarak da her şeyin değiştiği dakika 60. dakikada gol yememiz sonucu şg nin 64. dakikada yaptığı oyuncu değişiklikleri ile takımı 4-2-4 e döndürmesi ve aldığımız orta sahayı gs nin yaşlı yorulmuş orta sahasına vermemiz oldu. O dakikaya kadar gol yememize rağmen gs den aldık oyunu, taraftar homurdanmaya başladı, topu çıkarmıyorduk baskı ile fakat o dakikadan sonra oyunu da verdik, net pozisyonları da. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

VI'ye kondisyon yüklüyor falan diyorduk o da yokmuş, takım ölüydü. Ersin olsaydı fark yerdik ki 2 topları da direkten döndü. Sezon başında şampiyonluğu bu kadar hızlı kaybedebileceğimiz aklıma gelmezdi 3 derbi oynadık 2 puan aldık. ikinci yarı 2 deplasman 1 içeride oynayacağız çok zor

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben şaşırmıyorum, yönetimin hamleleri geçen seneden beri yanlış. Sergene zorla imza attıdılar adam Mustafa Denizli 2. dönemimin aynısını yaşadı, gönülsüz olmuyor bu işler. Sonra gelenler baştan aşağı yanlış, boşu boşuna 'proje' ayağına bir yığın zaman gitti sonuç 0. Bunlara sebep adamlarda halen oturup pişkin pişkin poz veriyor ? . Neyseki pandemi öncesinden itibaren futbol ile alakamı bayağı azalttım, hatta en son izlediğim maçı bile hatırlamıyorum. Stres bir halt yok mis, takılsınlar.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu yönetimler şirketlerini de böyle yönetiyor mudur merak ediyorum gidip üye olup kongrelerde bir konuşasım var. bir kere şu proje lafını diyen adamı kulüpten direkt atmak lazım.

proje dediğin nedir abi? kaç oyuncu çıkardın, kaç oyuncu çıkaracan, kaç dk oynadılar, kaç dk oynayacak, ekmek ne aldın bunlardan ne alacan, bonservis ne aldın, ne alacan. bu kadar basit soruları sormak ve cevaplamak buna göre bir organizasyon yapmak bu kadar zor olmamalı. bilmem ne düzeni, fln hep böyle popülist saçma saçma muhabbetler önlerinde de bir tane düzgün soru soran adam çıkmıyor. babalarının malı sanki kulüpler anasını ağlatıyorlar. 

bak acun gitti hull city'i batırdı, kimsenin umurunda mı? kendi parası ne yapıyorsa yapsın alakadar etmez. burada 100 yıllık kulüpleri çocuk oyuncağı yapıyorlar mal mal tipler başa gelip. ha bu adamları seçene kitle belli haliyle beter olabilirler ama daha sonra benim vergimle bu kulüplerin kurtarılmasını, stat ot bok yapılmasını istemiyorum. 

türk futbolundan bir cacık olmaz. özel takımla vs de olmaz ülkede bir ton kötülük var çünkü.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yönetim bariz sıfır irade ve karakter ya, kesinlikle uygun değiller. ağlak taraftarları dinleye dinleye içine ettiler. 

iyi plan yapmak, iyi düzen üzerine çalışmak önemli değil arkasında duracaksın. VI'yi getirdiysen arkasında duracaksın taraftar istiyor diye hareket etmeyeceksin.

Taraftarın takımı siklemediği, bi bok olmaz dediği her sezondan şampiyon çıkıyor BJK çünkü bu takımın en büyük yükü ve engeli taraftarı. Ne zaman içine girse çok rahat yönlendirilebildikleri için temiz operasyon çekilebiliyor. 

İyi günleri bunlar daha kulübün, sezon sonuna iyice içine sıçar batırırlar. 

Bu yönetimin geleceği yok. Umarım gerçekten aklı başında ve taraftarı siklemeyen adamlar gelir seneye vs... 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • tarihinde Rewendor tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...