Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2022 - 2023 Sezonu Genel Tartışma


Llama

Öne çıkan mesajlar

Doğruları yazmam gerek, mesela zeka 45dk lık adam, beşiktaşın tam ihtiyacı olan adam. 60dk tempo yapıyor sonra ayağına top tutabilen, top dolaştıran adma lazım bize. İşe bu zeka. O kadar güzel yönlendirdi ki oyunu. 

Kristiyansen kesin gider avrupanın iyi takımına. Boy pos, oyun görüşü, kondisyon, teknik herşey var adamda. 2 ŞL maçına çıkınca premier ligden kaparlar. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya takım akıyor akmasına da VI değişiklikleri beceremiyor. Salih'i çıkardıktan sonra takım orta sahada düştü çok pozisyon vermeye başladık. 3 - 0'dan bile rahat maç izleyemedik 89'daki şut da gol olsa maç 3-2 yine bir travma hazırlığı... Nkoudou çıkmalıydı, 1 maç iyi oynayınca aşırı şımarıyor. Ligin sefiri Ghezzal olmadan 7 gol attık bu arada ?

Weghorst için ayrı bir şey söylemek istiyorum. Çok seviyorum. Saha içerisinde sürekli takımı motive etti müthiş duvar pasları yapıyor. Keşke bonservisini alabilsek. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

15 saat önce, Silphatos dedi ki:

as kadar iyi tabii yapamaazlar hele türk ama en azından asların %50'si falan olsun, şu ankiler yüz üzerinden tek haneli

Şöyle düşün bir de. Normalde Ghezzal Josef sakat olsalar direk puan kaybı garanti diye bakardık. 2 haftadır ikisi de yok. Cenk gsde fbde oynasa as santrfor olur, biz de önce Kenan sonra Cenk girdi mesela. Stoperde eksik var kabul ama oraya yabancı alsan da oynatamayacaksın o yüzden razıyım. E yedek sol bek milli takımla avrupa şampiyonası oynadı falan. Avrupada olmayan bir takım için yeter gibi geliyor bana.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bizim kulübe çok düşük o yüzden oyuncu değişikliği direkt etki ediyor. Josef dönse çok iyi olacak  Kaan Ayhan transferi de şart. Şu an en büyük artımız ilk yarı inanılmaz baskılı oyun

geçen sezon da böyle başlamıştık. üst üste sakatlıklar, hakem faciası derken kulübenin eksik olması direkt takım çöktü

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

en büyük sıkıntı halen kondisyon yetersizliği ve ilerleyen lig sürecinde yetersiz kalmaya devam edecek olması. 

şuan kondisyon olarak ligdeki en iyi takımız yüksek ihtimal başakşehir'le birlikte ama böyle gitmeyecke çünkü çok dar kadroyuz. eninde sonunda yıpranma başlayacak. Ismael hocanın ikinci yarı sürekli farklı profilde çocukları direkt oyuna sokması bu yüzden zaten belirli adamları sürekli korumak istiyor farka güvenip. 

Özelllikle ligin ikinci yarısında ciddi sorun yaşarız. Gerçi Sergen'in takımda da aynı problem vardı ama o süreci çok iyi atlatmıştık. Sonu şampiyonluk oldu. 

Serdar'ı da 2.5'a kitlemişler. Temiz olmuş cidden.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o yedekler tecrübe kazandıkça adam akıllı oynamaya başlarlarsa ikinci yarı oyunu tutabilirler ama ilk yarı gibi olmaz kesinlikle. ben gereksiz triplere girdiklerine yanlış tercih yaptıklarını gördüm. cenk 2 sene top oynamamış adam as falan olamazdı daha çok savaşması lazım çok şükür adam gibi santraforumuz var o iş yapıyor valla diğer takımlara bakınca ne güzel derdimiz yok en azından orada.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • tarihinde Rewendor tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...