Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2022 - 2023 Sezonu Genel Tartışma


Llama

Öne çıkan mesajlar

3 direk
2 sayılmayan gol 1 verilmeyen penaltı 

Maçın tek eksiği 60dk dan sonra oyundan düşen Beşiktaş, VI yine çaresiz kaldı. Kulübe eksikliği mi yoksa görmüyor mu garip. Beşiktaş'ın müthiş atletik yapısı çok hoşuma gitti, çok yoğun pres 10-15 pas ile kaleyi yokladı her pozisyonda. 20 saniyede nkoudou golü inanılmaz bir iş. Kendi sahandan çıkıp, 20 saniyede 4 oyuncu sokuyorsun ceza sahasına. 

Yasin kol rezili olmasaydı 9 puan idi. Bu hafta da maç berabere bitseydi? Caner'in pozisyonu direkt kk ve penaltı. Yani gerçekten ne yaparsan yap, olay belli. 

bLackcha0s tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şuanda ligde her takıma kesinlikle cidden fener adaleti lazım ya. Fenerin lehine verilen kararlar doğru, aleyhine malesef çalınamıyor. İlk hafta valencia kırmızısı pas geçildi, rakibin götünü şutladı. Sonrasında geçen hafta kasımpaşalı oyuncu doğru şekidle kırmızı görüp oyundan atıldı, ferdinin kırmızısı pas geçildi. Bu durumu resmen geçen seneki TS ye benzetiyorum aynen böyleydi sonrasında ahmet başkan çok ilginç şekilde ligin ilk yarısına kadar kalan 6 maçta hakemler hakkında konuşmayacağız diye ani bir karar aldı. Sonrasında da lehine kararlar doğru şekilde çıkıp, aleyhine çıkacaklar gösterilmeyince zaten sezon sonuna kadar konuşmadı.

Beşiktaşın penaltı pozisyonlarında ufacık şüphe olsun ne hakem veriyor ne var çağırıyor. Kesinlikle çağırmıyorlar. Ek olarak sarı kartları çok kolay çıkartıyorlar. Hele vardan sonra sarı kartlar, kırmızı karttan daha tehlikeli çünkü sarı karttlardan kırmızıya bile dönse var devreye giremiyor. Emircan örneğinde olduğu gibi, ilk pozisyon kesinlikle sarı değil, ikincisi de ben olsam vermem ki kırmızıya döneceekse kesinlikle vermezdim. Yüze ufak bir dokunmada mal bulmuş mağribi gibi koşup sarı kart veriyorlar. Oyuncular da işin kolayında yatıp yatıp duruyorlar hemen.

Ts kopenhag maçını izleyenler net görmüşlerdir, kopenhaglılar ayakta kalmaya bizimkiler ise en ufak pozisyonda yerde yatmayı tercih ediyorlar, amaç ayakta kalmak abi. Futbol temas oyunu. Biraz sertlik olmazsa sen nasıl çıkacaksın major lig seviyesine.

Şunu da yazayım son zamanlarda dikkatimi çeken bir durumda şu özellikle; ön libero sarı kart gördüğü anda tdler oyuncuyu hemen oyundan alıyor. Biliyor ki hakem en ufak pozisyonda atabilir standart yok. Jesus bunu 2 defa yaptı, valerien ismael de 2 defa yaptı. Temel sorun hakemler adil mi değil mi de değil bence kesinlikle futbolu bilmiyorlar, otoriteyi tamamen kart üzerinden okuyorlar. Oysa Collinanın defalarca söylediği gibi hakemin amacı oyuncuyu sahada tutmak olmalı. 

 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yarın açıklanacak sanırım hepsi ama yeni gelenlerle tam bir ortanın bir tık üstü premier lig takımı kuruluyor. Ben bir de geçen sene son anda bonservissiz almaktan vazgeçtiğimiz sonrasında antalyaspora giden fernando tarzı bir oyuncuya hayır demezdim. Zaten hamsi avladı bu hafta uzaktan şutla. 

Mevcutlar ve bu yeni katılacaklarla birlikte, valerian ismaelin antreman tedrisatından geçmiş takım bize harika tempolu maçlar izletecektir. Bu sene şampiyon olamayız bence, bu sene valerien ismaelin eğitimi ile geçecek gibi geliyor ama bu adamı gömmesinler, biraz büyük takım tecrübesi kazansın seneye çok iyi işler yaptırır ve sadece ligde değil kesinlikle avrupada da başarılı olur. Net şekilde takımın fizik 60dk tempo oyunu diye düşünürsek lig başı için müthiş. Şuanda yanına yanaşabilecek takım kesinlikle yok.

 

son durumlar:

Dele Alli ( bu akşam özel uçakla geliyor veya yarın bir ihtimal )

Isak Hien ( fakir van daykı ),

Siriki Dembele ( son detaylar ) , 

Kerem (sivas) sağlık kontrollerinden bugün geçiyor. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şu Tayfur'u alsaydık keşke. Çok işimize yarayacak tam joker oyuncu. Belli ki kendi de gelmek istiyor. Gereksiz yere duygusallık yapıp sözleşmesini uzattı.

18 saat önce, FuCKiR dedi ki:

Ts kopenhag maçını izleyenler net görmüşlerdir, kopenhaglılar ayakta kalmaya bizimkiler ise en ufak pozisyonda yerde yatmayı tercih ediyorlar, amaç ayakta kalmak abi. Futbol temas oyunu. Biraz sertlik olmazsa sen nasıl çıkacaksın major lig seviyesine.

 

Futbolcu da akıllı çünkü. Yere düşmeyene faul verilmiyor. Yere iyi düşersen rakip kart görüyor. Hele ki hakemin niyetini anladıysa devamlı kendini yere atıyor. Bir süre sonra da alışkanlığa dönüşüyor tabi.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

On 23.08.2022 at 16:22, FuCKiR dedi ki:

Yarın açıklanacak sanırım hepsi ama yeni gelenlerle tam bir ortanın bir tık üstü premier lig takımı kuruluyor.

Hah işte. Dayanamadı konuştu. Beşiktaş sezonu ilk 4'te bitiremeyecek.

Geçmiş olsun arkadaşlar. Bizim için de "GS iyi takım kurdu" dediydi. Direkt yenildik.

Aceace tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yani ben müthiş bir performans beklemiyorum biten topçu bitmiştir ya gencecik yaşında prime dönemi yaşamış sonra salmış. O yüzden o paraları verip Beşiktaş'ın alacağını düşünmüyorum. Everton'da rotasyonda bile istenmedi yıllardır. Neyse pozitif salalım ligi sallasın bize. takıma ayak bağı olmasın 6-7 gol / 10-12 asist yapsın öpüp de başımıza koyalım 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

4 saat önce, Silphatos dedi ki:

fakırın bi leş topcu 5 para etmez yazması lazım sonra gol+asist kralı olur

Önder Özen hocadan da duyunca emin oldum, gerçekten doğru tespit yapmışım, süper ligin liverpoolu olma yönünde Beşiktaş. Dediğim gibi bu sene şampiyonluk zor, hakemler fenerin lehine çok adaletli, aleyhinde sessizler 

Ammmaa bu sene asıl temelleri atılan yeni beşiktaş eğer avrupaya vs de kalabilirse, Rewendor kadar futboldan anlayan adam bile beşiktaşın uefa yarı final görebileceğini net söyler.

bu arada dele alli den bi cacık olmaz 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • tarihinde Rewendor tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...