Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2022 - 2023 Sezonu Genel Tartışma


Llama

Öne çıkan mesajlar

serdar saatçi kadro dışı kaldı. Plzen maçında İsmael hoca 73'te aldı 82'de çıkardı gerçekten 19 yaşında bir adamsın, şans veriliyor ama sahada yürüyor. Sonra kapıyı tekmelemiş falan üzüldüm açıkcası, babası da sercan dikme'ye salladı. Yazık ben potansiyel görüyordum. Menajerinin gazına geliyor

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Serdarı paketlemeleri harika ancak anadolu takımı topçusu olur. İkinci iyi hamlede takasta kullanılması olur. Tayfur bingöl takası yaparlarsa 10 numara hareket olur. En azından umutu izleyeceğimize tayfuru izleriz rıdvan olmadığında.

İkinci olarak da Christian Fassnacht muhakkak alınmalı tam bir joker adam, oynadığı her bölgede gol asist katkısı var. Zaten ana 11 adamından ziyade rotasyon olarak devreye alınacaktır ki son derece disiplinli biri faydalı da olur. Gole yatkın orta saha oyuncuları her zaman gittiği yere katkı vermiştir. 

Fakat genç stoplerleri almaya uğraşırken muhakkak 1 tane tecrübeli sağ stoper alınmalı. Sergen zamanında şl öncesi yazdım muhakkak tartışmasız 1 stoper alınmalı. Yine aynı hatayı yapmayalım. Geçen sene ligde 20 maçta ilk golü kalemizde gören takım olmuşuz, inanılmaz bir durum, yani 40yılda bir karşılaşır bir büyük takım bu durumla. 

Bunun haricinde şampiyon olur olmaz fakat inanılmaz bir hırpalıyıcı, atletik bir beşiktaş geliyor, en kötü maçında 117-118km altına inmez bu sene koşu mesafesi. Ben valerien ismaeli winner td olarak görmüyorum. Daha çok sistemi yerleştiren adam olacaktır. Gerçi ligde winner şuanda birtek jorge jesus var td olarak, hadi şuandaki tdlerden bir de ts deki PEPtullah var onu yazalım yancı olarak. 

Fener bu sene şampiyon olamazsa zaten kapatıp gitsin dükkanı, ali koçu kulube sokmasınlar daha. Gs okan ile gaza gelip çok büyük hata yaptı. 10-15. hafta arasında ft nin kılıcı sallanmaya başlar tepesinde. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

On 13.07.2022 at 09:39, bLackcha0s dedi ki:

serdar saatçi kadro dışı kaldı. Plzen maçında İsmael hoca 73'te aldı 82'de çıkardı gerçekten 19 yaşında bir adamsın, şans veriliyor ama sahada yürüyor. Sonra kapıyı tekmelemiş falan üzüldüm açıkcası, babası da sercan dikme'ye salladı. Yazık ben potansiyel görüyordum. Menajerinin gazına geliyor

Babasının kurbanı oldu. Oğlunun üzerinden çok para kazanayım derken oğlunun hayallerini yıktı resmen, üzüldüm çocuğa. Rotasyon oyuncusu da olsan Beşiktaş gibi büyük kulüpte a takım oyuncusu olmuşsun ama birey olamamışsın. Aç gözlü baban seni sırtından bir an önce çok para kazanmak için koskoca kulüple aklı sıra sözleşme çakallığı yapmaya çalışırken senin kariyerinin içine ediyor. Çok yazık.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Rıdvan rangers yolcusu imzaya kalmış iş. şartlar

5m euro hemen, 1.5m euro bonus, sonraki satıştan %20 pay. 

Ucuza gitti bence, 1 sene oynasa şu sistem tam onluktu, kendini daha da parlatıp, kendisine de beşiktaşa da çok daha iyisini kazandırırdı ama artık menajerler yönetiyor futbolcuları malesef. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

28 dakika önce, Esnaf dedi ki:

rangers önceki sol bekini 23 milyona sattı. kendini gösterebilirse %20 den iyi getiri alabilirler. kendisi de gitmek istiyordu zaten sene sonuna kalsa beleşe gidecekti  fiyatı da o yüzden düşük oldu muhtemelen 

Abi bu da ayrı bir mesele,  23m euroya sattılar kendi adamlarını, hemen 8-9 a zorlayacaksın rangers ı fakat bu yönetim oyuncu satmayı bilmiyor. Bu kadar genç ve yetenekli toplam 4 resmi teklif yapılmış oyuncunun üzerine 6.5m euro etiketi yapıştı resmen...Sezon bitmeden erken bir sözleşme imzalayacaktılar onu da yapmadılar malesef. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yönetim gerçekten çiftlik ya. Rıdvan ile sözleşme yapılmış ama TFF'ye vaktinde bildirilmediği için yürürlüğe girmiyor, yeni sözleşme yapılmıyor. 

Rıdvan 15-20 bin euro maaş alıyordu. Nskala 900 bin Umut 1 milyon euro

kalede ersin 150bin euro alıyor, 3. kaleci Mert 1m euro 

yani Beşiktaş bu gençleri gerçekten şans eseri tutuyor. Bunlar bu yıl parlayan adamlar değil, şampiyonlukta katkısı olan gençler. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

8 saat önce, Darksun dedi ki:

Ersin de aynı durumda yanlız, yeni kontrat görüşmeleri yapılıyor diyorlardı ama imzalamayacaksa onu da 3 e 5e okutup yollasınlar.

Ersin'de rahatız varsa teklif satsınlar. Rıdvan bildiğim kadarıyla kendi uzattı pazarlığı, kabul etmedi falan. Hatta menejerinin ANÇ'ye küfür eden twitlerini çıkardılar ortaya.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

On 21.07.2022 at 17:11, vivavale dedi ki:

Sezon başlamadan Josef kötü oldu ?

bu arada Güven, İtalya'ya gidiyor. Güven in oyun tarzıni beğeniyordum. İstikrar bulamadı bir türlü; adam eksiltme, pozisyona girme, rakibi bozma, şut çekme gibi meziyetleri vardı. Olmadı bir türlü 

Bence Josef büyük eksik değil. Çift 8 oynatıyor vi, 6 numara oynatmıyor. Josef'e çok uymuyordu zaten. jetsonla şoparcan formayı kolay kolay vermez.

Güven'e ben de üzüldüm, ama adam ne tam 9 numara, ne kanat forvet ne de tam bir 10. Hepsini yarım yamalak yapınca da forma alamıyor.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi Ersin de kafa başka yerlerde. Geçen sezon çok fail vardı ama bı şekilde top kaleye girmedi. Yoksa şimdiye paketlenirdi. Bariz şekilde gitmek istiyor. Bence hiç surunceme de kalmamalı. Hemen gönderilmeli, sonra puan kayıpları çok canımız yanar. Hadi orta saha, libero, defans bir şekilde telafi ediliyorda, hatayı GK yaparsa topun filelerle buluşması daha kolay oluyor.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ersin de rıdvan da satılmalı ya ve gidip inş başarılı olurlar. arda falan içinde geçerli bu. 

ülkenin transfer pazarındaki konumu cidden diplerde. son 10 yılda çağlar ve zeki dışında bu ülkenin altyapısında kendini geliştirip, dış pazara gidip başarılı olabilen adam yok. hadi cengiz'i de koyalım o kadar. 

bu adamlar gidip başarısız olduğu için zaten hırvat olsa 25-30 edecek çocuk 5-6'dan fazla teklif alamıyor. yönetim beceriksiz olduğundan değil, pazardaki ederimizin bu olmasından kaynaklı bunlar. 

ne kadar çok çocuk yollarsak, o kadar az göze batar başarısız olanlar. fiyat skalasını arttırmak gerek. özkaynaktan kim çıksa direkt satıp, yerine yine alttan koymak gerek.

bizde sıkıntı rıdvan'ın yerine koyabilecek adamımız yok. ersin'in yerine emre'yi koyarız ki koyacağız giderse de işte rıdvan'ın rolü, oyuncu tipi vs. direkt %20 kayıp olur bizim kadroya. 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • tarihinde Rewendor tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...