Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2022 - 2023 Sezonu Genel Tartışma


Llama

Öne çıkan mesajlar

Rain forması güzel de pembe renk formayı bozuyor eril dil kullanmıyorum ? gerçekten bozuyor çoğu takımın logo renklerini formaya göre tasarlattırıyor. Ayrıca şu çapraz çizgili formada desen arkaya devam etmiyormuş, öyle bir yasak varmış. PL de bile desenli formalar var, güzide ülkemizin bir saçmalığı daha tabii 

Neyse formalar, iyi, hoş, güzel. Transfer? yok... Forvet hattı hala belirsiz. 1 aydır weghorst, muleka konuşuyoruz. Yine inanılmaz başarısız gidiyoruz. Geçen sene şubat itibari ile her yerden elimiz ayağımız kesilmişti. Bir kadro nasıl bu kadar gecikir aklım almıyor. Kombine çıkıyor, kimi izleyecek taraftar? Heyecan bile yaratmıyor. Geçen sene gibi yine forvet kahrı mı çekeceğiz?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

https://salarysport.com/football/belgian-pro-league/club-brugge/

https://salarysport.com/football/turkish-super-league/beşiktaş-a.ş./

 

The teams total wage bill is:

£23,804,560 per year vs £44,919,680 per year

işte aptallığın resmi, adamların neredeyse tüm kadro 1m sterlin altına oynuyor bizde welinton bile 1m.  2.5m eur yavaş alsın böyle takımda, belki bizde aldığının altına bile imza atmış olabilir kanada şoparı

Silphatos tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

800.000 euro ya imza atmış sanırım. Bizden 2.5-3m, alamayınca 800 e öküz gibi vergi ile avrupaya ? . Çok başarılı bir anlaşma olmuş.

Gerçi sanırım bu yüksekten atıp tutunca oraya buraya giderim falan diye eh git demişler sonra kimseyi bulamadım hadi imzalayalım diye geri dönünce 1.7m den 1.3 e düşmüş bizimkiler. O bile bu kazmaya fazla. 

Darksun tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu emrecan uzunhan'a niye 2m euro verildi anlamıyorum gerçekten. İlk prof maçına bu sezon çıkıyor, totalde 20 maç. Tamam genç vs de %50 bonservis için aşırı maliyetli geldi bana. Bu sezon forma şansı bulabilir mi sanmıyorum açıkcası kiralasaydık bari.

geçen sezon da transferlere çok heyecanlanmıştım ama çok soru işareti vardı performansları çok düşük olan, çıkış arayan futbolcular geldi hepsi de patladı. 
Şimdi sağda oyunu kuran ghezzal, ortadan gedson uzun pasları, muleka olur ise soldan bindiren forvet-kanat, sırtı dönük 3. bölgede pas yapıp, kanatlara içeriye alan açan bitiriciliği yüksek forvet epey heyecanlandırdı beni ? 

Daha bu adamlar ismael kampı yiyecekler 2 oyuncu daha alıp rotasyonu tamamlarsak harika olacak

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

muleka güzel transfer olabilir 22 yaşında değerlenirse güzel paralara gidebilir bu transferde içim rahat. Dün takımı beğendim, daha eklenecekler var. 2. yarı gençler çok iyiydi. WB'nin son hazırlık maçıydı bize göre daha formdaydı bu arada. 

Yediğimiz gol bizim sistemimizin en büyük zaafı işte. Çapraza uzun topta yapılabilecek hiçbir şey yok maalesef. Bu sezon bu gollerden çok görürüz.
Ersin 8. dk da mı ne saçma bir top çıkardı, topu yere tokatladı. Ersin'in böyle hareketlere alışkanlıkları oluyor, bir debide affetmezler koyarlar o topa kafayı. 
Montero'yu beğendim, kamp sonrası montero, hasic ve boyd verimli olacaklar gibi. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...