Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dursun Şarküteri 2022 🏆 2023 Sezonu Genel Tartışma


Aceace

Öne çıkan mesajlar

54 dakika önce, FuCKiR dedi ki:

3 maç kötü gitsin hemen ft ciler gelecek @Laorx falan damlar.

Jose Mourinho gelse alamaz şu an td'lugu, son 3-4 maç ile çapayi attı okan. Ft konusunda  96-00 yillari arası sana da epik bir 4 sezon izletse sen de şu an anam babam derdin ama yaşamadın ne yazik ki. Son imzasını atti artık, bence doğru kararı verdi. İmparator olsanda 65-70'e geldiysen çalışmamalısın

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben izledim o donemleri. Evet sonraki iki gelisinde de baya heyecanlandigimi hatirliyorum. Ama 3.den sonra tadi kacti o isin benim gozumde. 

FT gencliginde eline verilen kadrolari duzgun kullanarak guzel isler yapti. Ama sonrasindaki gelislerinde hep pahali kadrolar istedi/kurdu. Basarili oldu/olmadi inisli cikisli grafigi oldu her geldiginde. Sadece 4 sene sampiyonlukla kalsaydi daha iyiydi.

Simdi Okan'in bu kadar komple ilerliyor olmasi ayni heyecani veriyor acikcasi. Cunku adim adim takimin pistigini gorebiliyoruz. FT'nin 2. ve sonraki donemlerinde hic o step-by-step ilerlemeyi goremedik. Ya full basarili ya basarisiz oldu. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

7 dakika önce, MrLevie dedi ki:

Ama sonrasindaki gelislerinde hep pahali kadrolar istedi/kurdu

benim hatirladigim BAM veya gecen sene komedi bir orta sahayla oynarken

bu sene mata icardi mertens falan var .. datayla destekleyebiliyor musunuz bu goruslerinizi yoksa fb medyasini okuyarak mi olusturuyorsunuz? ucuz mu bu seneki kadro?

yonetim de altini kaziyordu, muhtemelen konussa gs'ye buyuk zarar gelecegi icin konusmadi. transferlerin kaci yaptirildi kacini yapti kaci yaptirilmadi mesela bilemiyoruz

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bi ara elinde nzonzi , seri , lemina'lı kadro yok muydu?.

berkan taylanlı kadro da yine onun zamanında kuruldu.

romen tayfasını da kendi kurmuştu.

okan'ı şuana kadar çok başarılı buluyorum. şu beşiktaş , fener , başakşehir maçlarını terim bu şekilde kazansaydı , o egosuyla neler yapardı kim bilir :d

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fener medyasiyla falan ne alakasi var konunun. bos laflar... Ben kraldan cok kralci olmamak gerektigini soyluyorum. Onceden bir basari kazanmis olmasi sonrakilerde de tahammul edilecek diye bir kural getirmiyor. Ayni Metallica'nin ilk albumlerinin efsane statusunde olmasi ve sonrakilerde efsane olarak devam edememesi gibi. 

Gecen seneki orta sahayi da kendisi kurdu, daha onceki donemlerde komedi kadrolarda perezleri de gordu FTnin kurdugu bu gozler.

Hele gecen sene ozellikle romenlerin (cicaldau ve diger eleman kimdi) gelisinde baya parmagi vardi "uzun vadeli plan yapiyoruz" kapsaminda. Takim da iyi giderken sezonun ortasinda overengineering ile takimi sabote eden yine FT'nin kendisiydi. Ayni sekilde ligdeki maclari salip sadece prestij icin UEFA maclarinda rakibi analiz etmek icin ugrasan da kendisiydi. 

Drogba/Sneijder'li donemde bile kadrodaki oyuncularin ikinci alternatifi yoktu ya. Ha oyuncu cikartmadi mi ortaya evet Ozan Kabak, Marcao iyi ornekler. Ama ortada TDlik anlaminda UEFA kupasi donemi disinda efsane bir is goremiyorum ben kimse kusura bakmasin. 

Bugunku kadro pahali olabilir, ama iceride kazanilan Boey var, Berkan var, Baris Alper var, Kazimcan'i sayabilirim, liste de uzuyor. Ilk 11 sadece pahali ayaklara bakmiyor, stoperde Abdulkerim var o olmazsa Emin var. Ha belki erken konusuyorum, 3 mac sonra Okan sabote edecek belki bilmiyorum. Ama su anki kadroyu FT'ye versek daha iyi olacak demek tamamen kraldan cok kralcilik.

 

 

MrLevie tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hah bak bu da guzel konu mesela. Kerem - Marcao kavgasinin diger takim ici kavgalardan tek ozellesen noktasi herkesin gozu onunde olmasiydi. Her takim icinde her zaman kavga olur ve belirli bir standardi olan her hoca bu durumu yonetebilir. Nitekim daha onceden Riera - Melo kavgasini falan da ayni sekilde yonetmisti kendisi ama buyuk olay olmamisti. Ama Kerem - Marcao olayi sahada goz onunde olunca, yonetildiginde 3-5 t.d.den biri olunuyor ?

MrLevie tarafından düzenlendi
demit autocorrect
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sahada olması esas sorun zaten. Öbür türlü dedikoduya falan giriyor, ama herkesin gözü önünde olunca korkunç bir baskı var basından, taraftardan, tüm dünyadan. Riera olayında da iyi yönetim vardı ama bu kadar zorlayıcı koşullar değildi mesela. Sahada, maç sırasında tüm dünyanın gözü önünde kameralar önündeki kavgayı böyle yönetmek hakikaten müthiş bir kriz yönetimi. Zaten Terim'in genel olarak "kendisi çıkartmadığı krizlerde" kriz yönetimi insanüstü seviyede. Sıkıntı işte ara ara kendisinin de kriz çıkartması, ve büyük kriz çıkartması. "Bana eleman diyemezsin" diye kulüp başkanının 2 hafta telefonuna çıkmazsan her yerde şutlanırsın tabii.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

On 09.01.2023 at 15:08, sardalya dedi ki:

benim hatirladigim BAM

BAM ve Terim ne alaka? Rijkaard BAM'a maruz kalan td idi.
1. Terim döneminde çoğu hazırlanmış takıma Hagi, Popescu, Taffarel 3lüsü gelmiş ve dominasyon sağlanmıştı.
2. Terim döneminde takımı Terim kurdu. 2. senesinde ayrıldı. Sezonu da 6. mı ne bitirmiştik.
3. Terim döneminde takımı Ünal Başgan kurdu. Kurmadı deme. Terim'e kalsa "ARENADA SNEIJDER"ı yaşayamayacaktık. 2 sene üstüste şampiyon olduk.
4. Terim döneminde takımı Terim kurdu. Hafızan o kadar da kötü değildir. Mikemmel üçgenler, harika dörtgenler, inanılmaz beşgenler izliyoduk.

Aceace tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ali coach yine transferimize salca oluyormus. haji wright ?

bizimkiler azcik akilliysa yalan haberler salip feneri komik targetlere yonlendirebilir. easy bot gibi adam kac beyin hucresi varsa

 

fenerbahce.transfer_players(Galatasaray.get_interested_players(), source_of_founds=FATHER)

sardalya tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

GS kaliteli takım, buradan bırakmazlar gibi şampiyonluğu. 

Fakat şu nelson, toreira, olivera ya arkadaş kurşun yemiş gibi düşmeleri bırakın en nefret ettiğim futbolcu tipleri her maç mı aynı olur. Ulan matadan utanın. Vodafone parkda pro maxi sallıcam tepelerine

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Konu başlığı Darksun tarafından Dursun Şarküteri 2022 🏆 2023 Sezonu Genel Tartışma olarak değiştirildi
  • tarihinde Rewendor tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...