Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dursun Şarküteri 2022 🏆 2023 Sezonu Genel Tartışma


Aceace

Öne çıkan mesajlar

4 saat önce, FuCKiR dedi ki:

Ne olduysa timur ve dursun tff başkanına çıkartma yapınca olmuş.. Birisi daha büyük oynadı. O vakit ki Gs artık  ağlamıyor, çok ilginç bunlar

ben anlamam söz ağızdan çıktı, vereceksin ligi

PrudenT tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hep söylüyorum gs kötü değil taraftar gereksiz yere karamsardı ama gayet iyi oynuyorduk. berabere kaldığımız alanyaspor maçında gereksiz kırmızılardan farka gidemedik, 0-0 kaldığımız trabzonspor ve adanaspor maçlarında da bir türlü gol atamadık, kayserispor maçının izahı yok gol sorununu mata ile çözeceğini düşündü ama olmadı, giresunspor maçı ise tam yüklenirken golü bulacağımız zaman klasik hatalarımızdan birini yapıp maçı verdik. taktik oturmaya başladı maç kazandıkça da ritmimizi bulduk, beşiktaş maçı da buna benzer bir skorla bitebilirdi ama şanssızlık. dünya kupası arası kötü oldu bizim açımızdan tam kendimize gelmiştik yine araya girdik, bu tip aralardan dönüşümüz hep kötü oluyor.

icardi sadece gol sorununu değil üretkenliğimizi de arttırdı bu ligin çok çok üstünde bir oyuncu sezon sonu almamız imkansız bence. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İlk 5-6 hafta GS gerçekten kötüydü. Taktik falan yoktu sahada, kapanan defansı açamıyorlardı, kimse ne yapacağını veya çevresindeki adamların ne yapacağını bilemiyordu. Sonra ama güzel sinyaller vermeye başladı takım.

Şu an ligin çok çok çok üst seviye bir ortasaha-hücum hattı var. Daha da güzeli inanılmaz bir rotasyon var. Şu takımdan 2 tane ortasaha-hücum hattı çıkartırsın, bir tanesi ligin en iyisi olur, diğeri de en iyi ikincisi olur. Oyuncular da alışıyorlar artık. Çok çok kötü zamana geldi Dünya Kupası.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fb cok yorgun ara fb'ye yarayacak deniyor ama megafon baskani unutmamak lazim, takimin basinda oldugu her saat takimi bitirmesi icin bir firsat

suanda tesislere ne siklikla gidiyor acaba, hic gitmese tum ipleri jj'in eline verse aslinda takim kendi kendine sampiyon olur ?

prens charlesi hatirlatiyo bana 

 

sardalya tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

On 12.11.2022 at 11:07, FuCKiR dedi ki:

Ne olduysa timur ve dursun tff başkanına çıkartma yapınca olmuş.. Birisi daha büyük oynadı. O vakit ki Gs artık  ağlamıyor, çok ilginç bunlar

Her sene her sene aglamak yormuyor mu ya? Madem herkes ibnelik yapiyor, ya siz de yapin yada mizmizlanmayin ayni ligde 100 yildir oynayip. Hosuna gidiyorsa ezilmek, onu da icinde yasa. Yorma gozlerimizi allasen.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ilk 5-6 hafta takım taktiğe adapte olamadı seferovic ve gomis de çok yetersiz kaldı, yunus-kerem de formayı garanti gördüğü için çok çok bencilce oynayayıp tüm maçların içine ettiler. rashisca ve barış'ın performansı kerem'i de etkiledi.yunus ise formayı kaybettiği gibi takıma küsmüş devre arası satılabilir, onun para ile rashisca yı alırız. ben yine de fener alır götürür diye düşünüyorum. bari sezon sonu kendi sahamızda kupa kaldırtmasak ?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

23 saat önce, Esnaf dedi ki:

ben yine de fener alır götürür diye düşünüyorum. bari sezon sonu kendi sahamızda kupa kaldırtmasak ?

Yarışın 2 büyük arasında geçeceği kesin değil bence. Başakcity illlaki sonuna kadar ayakta kalır. Bizden çok pis şamar yedikleri doğru ama adamlar 2 hafta öncesine kadar gol yemiyorlardı.

Fener alır götürür mü bilemiyorum. Jesus'un oyunundan alt seviye rakipleri ezip geçmesini beklersin (bkz. paşa maçı) ama ümraniye, giresun ve kgümrük maçları hiç öyle olmadı. Hadi orta ve büyük rakiplerde puan kaybetmek zaten doğaldır. Ama küçüklere puan vermesi, zorlanması, ucu ucuna kazanması bayaa soru işaretleri doğurdu bende.

Okan Hoca'nın oynattığı oyun büyüklere karşı daha efektif olabilecek bir tarz. Kendisinin de en iyi bildiği oyun bu zaten. Ancak takımın kadro kalitesi absürt derecede yukarda. Yani kazara Mertens'e bir şey olsa kenarda Mata duruyor. Şaka gibi. Yerli rotasyonunu da kotardığımızı düşünüyorum. Sol bek+yedeği, sol defans+yedeği, 1 kanat+yedeği şeklinde idare edebiliriz. Aynı anda aynı pozisyondaki 2 oyuncumuz da sakat/cezalı olmasın yeter. Ha Berkant'ın Çikıldau ve Taylan ile birlikte oynaması ile Mertens ve Oliviera ile oynaması arasında ciddi fark olacağına inanıyorum.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...

Akşam liderliğe yükseliyormuşuz. Öyle bir söylenti var ?

İlk 13 maçın 8'ini dışarda, 5'ini içeride oynadığımızı da düşünürsek çok ciddi bir fikstür avantajına sahibiz. 3 hafta sonra Saraçoğlu deplasmanı var. Oraya kadar kayıpsız ulaşabilirsek (ki şu dünya kupası arasında takım akıcılığını ciddi anlamda kaybetti) gerisi çorap söküğü gibi gelir.

Şu icardi de bi maç var üç maç yok sövecem valla.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...