Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dursun Şarküteri 2022 🏆 2023 Sezonu Genel Tartışma


Aceace

Öne çıkan mesajlar

İki takım arasında (sahadaki futbol açısından) 2 gömlek fark vardı. GS biraz şanslı olsa Liverpool maçına benzer bir sonuç çıkabilirdi ortaya, ama yine 3. Terim döneminden beri yaşadığı aynı problemi yaşadı. Son 10 dk'ya tek farklı önde girince aman abi diye geriye yaslandı son dk'larda. 70. dk'larda falan GS önde olmasına rağmen tek kale oynuyordu, sonra apar topar geri çekildi. Şu hastalığı bi çözmek gerekiyor.

Icardi şu anda kalitesiyle oynuyor. Biraz da kendisini kassa neler yapacak ama terlemedi bile adam. Rasitça her geçen gün daha da acayip oynuyor. Bu kadar Türk sınırı zorluğunda GS'nin en iyi Türk'lerinin olduğu bölgeyi kanadı ele geçirdi. Boey kapalı oyunda defansta çok hata yapıyor, ama geniş alan oyununda çok fantastik bi adam. Stoper konusunda Abdülkadir yetemiyor maalesef. Ama yabancı sınırıyla da daha başka türlü olmuyor. Yediği golü de faul olmadığı halde çalınmış yalandan bir faul sonucu duran toptan yedi ama sonuçta o karambolde o topa vurdurdu takım.

Son 10 senedir ilk defa GS'nin elinde geniş kadro var. Saha kenarında oyunu değiştirebilecek Kerem, Yunus, Mata, Gomis, Seferoviç, Misytrö, geride PvA ve Dubois falan var. Bunun meyvesini rotasyonla da yemek lazım.

BJK'da Mert Günok bugüne kadar kendisini kulübeye hapsedenlerin ahmaklıklarını tekrar gösterdi, bir de Cenk Tosun gayet iyi oynadı. Weghorst kötüydü ama kalitesini belli ediyordu yine ara ara parlamalarla. Ama BJK defansif olarak çok kötüydü. Tekil oyuncu performansı değil, taktiksel olarak çok sıkıntılıydı. Ofansta da çok fazla bireysel hatanın cezasını çektiler, sürekli top kaybettirip kontra yediler.

Rewendor tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ozeti izledim. Takim yine gidiyor, atamiyor. Defansta da emin bayram yerine niye abdulkadir oynuyor onu da cozemiyorum halen. 

seferovic ve midstjo olmadi denilebilir artik bence. Rashica artik bence tahtaya ilk yazilmasi gereken oyunculardan gozumde. Kerem Yunus ikilisi artik bence farka gidilecek maclarda oyuna sonradan girmesi gereken oyuncular. Tabi yabanci sinirinda illaki is dusecek ama minimize etmek lazim o kismi sanki. 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

On 6.11.2022 at 15:02, Rewendor dedi ki:

Seferovic yeterince şans bulmadı ama gidişatı iyi değil. Middrjo'yu ben bayağı beğeniyorum. Hatta yer yer Oliviera yerine denenmeli.

gs'li degilim ama cogu maci izledim, oliviera gs'nin bu en iyi transferlerinden biri.  (hadi en faydali diyeyim)

baya da bilinen bir oyuncu (mertens, icardi vs disinda)

kim nasil kesebilir?

Goering tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...