Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dursun Şarküteri 2022 🏆 2023 Sezonu Genel Tartışma


Aceace

Öne çıkan mesajlar

Eveet...

Yeni sezon, yeni umutlar, yeni hedefler...
Yine Dursun, yine belirsizlik, yine kanser...

Gelenek bozulmasın takımımızı tanıyalım.
Ankara'dan ataması gerçekleşerek aday olan, sonra da maalesef seçilmeyi başaran, UltrAslan'ın karnını doyurmayı en iyi bilen isim büyük başganımız...
dursun-ozbek_3058.jpg

(Başka bir fotoğrafını koymamı beklemiyordunuz değil mi?)

Halen teknik direktörlüğe devam eden hocamız

1651949075447-12321321123.jpg

Spoiler

(Garibim kovulmasına kaç saat var diye bakıyor. Sonra da 5. terim dönemi başlar. Sardalya'dan önümüzü TFF'nin nasıl kestiğini okuruz. Sonra da Pendik'e tuzlaya falan yeniliriz. Ama böyle rezilliklerden sonra görünmemeyi tercih ediyor. Ha Karagümrük-GS maçı accccccayip meme üretecek. Orası ayrı.)

fatih_terim_oyuncularim_pes_etmediler_16

Olmazsa olmaz

7.png?lm=1520606999

 

Eskiden böyle ilk posta takımla ilgili 3-5 bir şeyler yazasım gelirdi. Şimdi o da yok. Futboldan soğumamız için ellerinden geleni yapıyorlar.  Daha fenası olmaz diyorsun. Daha da fenası geliyor. Neden biliyor musunuz? Çünkü...

Spoiler

Etj_Di3XEAESWIz.jpg

UltrAslan'ının logosunun olduğu koreografiyi koyasım gelmedi.

Aceace tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dursun'dan gram hazzetmeme ragmen adamin tipi yuzunden dalga gecilmesi hic hosuma gitmiyor. Ha konusmasi tarzi vs bence de GS baskani seviyesinde degil ama yapacak birsey yok. GS'nin cok ovdugumuz demokratik sistemi maalesef son bir kac yilda baya zarara ugradi.

Esref malesef pasifliginden kaybetti yoksa kalite olarak bir kac tik uzerinde Ozbek'in. Ancak ikisi de degil; bu takima baskan olabilecek daha kapasiteli adamlar olmali.

Bu her klup icin gecerli fakat maalesef futbol tamamen para endeksli oldugundan ve para da bizim ulkemizde kalite/egitim/kulturle dogru orantili kazanilmadigindan yine is sacma sapan adamlara kaliyor maalesef.

Futbol (sporun kendisi disinda) da politika da o kadar anlamsiz geliyor ki bazen. Demokrasi muthis bir sistem diyoruz mesela ama modern toplumlardaki delege sistemi yuzunden hep asiri dar bir havuzdan milyonlari yonetecek kisileri secmek zorunda kaliyoruz. Bunun en guzel ornegi ABD baskanligi olmakla beraber mikro olcekte GS veya diger bircok kurum icin gecerli. Kaldi ki adaylik kistasi burda daha kolay olmasina ragmen elimizde yetersiz iki aday vardi. Elbette para yuzunden kimse de elini tasin altinda atmak istemiyor.

 

Sotto tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

"Dursun Şarküteri" lafını ilk çıkartıp da ilk başlığı editleyen kişi olarak bu konuya açıklık getireyim. Şarküteri lafının adamın tipiyle ilgisi yok.

Darksun'ın dediği gibi adamın bakkal veresiye defteri gibi iş yönetmesi, saçma sapan borç yönetimi, onu da satarız bunu da satarız zorlamalarından, Riva arazilerini peşkeşinden yavaş yavaş oluşan "kulübü bakkal gibi yönetiyor" fikrinin yansımasıydı. Bir gece artık transfer edilen oyuncunun (Großkreutz) evraklarını yetiştiremeyip de UEFA'ya boş kağıt fakslayarak kurtarmaya çalışması üzerine artık bardağı taşıran son damla olarak başlığı editlemiştik.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

5 saat önce, sardalya dedi ki:
Internet guzel sey mesela koctan reklam alan bi gazete bunu yazamaz, dogru bilgi mi bu? tarihimizi ogrenelim veya yalanciysa altina belirtelim ki insanlar kanmasin

abi internet guzel de, google da guzel.

bu tweeti atan da gerizekali...

google'la 2 tane "efendi" nickname'li baskan oldugunu gorursun, biri zaten osmanli hanedani ve 1911-1912'de 1 sene baskanligi bile doldurmamis... (hanimefendi, efendi vs. hanedan kokenli bir sozcuk)

Goering tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...

bir 6 numara alınsa aslında en azından göze hoş gelen bir oyun oynarız ama klasik sezon başlayana kadar o bölgeye adam alamayacağız sanırım. fb forvet hariç tüm ihtiyaçlarını tamamladı hatta yedeklerini bile aldı biz en önemli ihtiyacımız olan orta saha transferini hala bitiremedik aynı isimlere takılı kaldılar yine.  

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

GS'den bisi olacagini beklemiyorum bu sene ama cidden orta sahaya soyle degisik 1-2 tip gelirse keyifle izleriz. Bence sag bek kanatlar forvet filan iyi su an. Defans da bir sekil toparlar.

Fener o kadar iyi durumda degil aslinda, Besiktas'in hoca sikinti yoksa kadro fena degil defans haric. Trabzon'da durum ne bilmiyorum. Soyle Antalya filan siyrilsa cok tatli olur. Konya baska sehir olsa onlari da isterdim.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Konu başlığı Darksun tarafından Dursun Şarküteri 2022 🏆 2023 Sezonu Genel Tartışma olarak değiştirildi
  • tarihinde Rewendor tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...