Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık nintendo switch ve oyunları


df

Öne çıkan mesajlar

Selamlar, eşimle basit eğlenceli oyunlar oynamak için şubatta ikinci el almıştım. peşinden eşimin hamile olduğunu öğrendik ve biraz zor geçiyor onun için. sonrasında da pek oynayabileceğini sanmıyorum. ben de o olmadığı sürece pc de oynuyorum zaten. o yüzden satmaya karar verdim. 

Konsol v2 kırmızı mavi olan versiyondan. dobe çantası, silikon gripleri vs var. 2 tane de kol ben aldım sıfır. party oyunları için. o da fortnite edition. sarı mavi.

oyunlar tam olarak konsolun exclusiveler ve hepsi kartuş olarak. hesap üzerinde monopoly dışında bir şey olmadığından kendi hesabınızla kolayca oynayabilirsiniz.

mario odyssey,
super smash bros,
zelda botw,
mario tennis ace,
mario kart 8
 

yanında olmadığımdan görsellerini vs sonra çekip yollarım. başlığı önden açayım dedim. ama kozmetik olarak sorun yok. istanbul içi elden istediğiniz kadar kontrol edip alabilirsiniz.

sıfır fiyatları 6k civarı konsol. oyunlar 900*5=4500. fortnite edition joy con 1.500tl. çantasız toplam 12000TL. bunun üzerinden %40 indirip toplam 7200 TL diyorum. beğenmediğiniz oyunları satıp çok daha uyguna getirebilirsiniz. oyunlarda iyi fiyata gidiyor genel olarak.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...