Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammer 40k: Rogue Trader


Norak

Öne çıkan mesajlar

sanmıyorum, bg3 aratınca direkt motion capture'lı, aktör yüzlü karakter dialogları çıkıyor ilk. oyunun izometrik turn-based olduğu ilk izlenimini vermekten kaçınıyorlar pazarlarken. en basidinden steam sayfalarındaki ss'lere bakınca bg3'de izometrik dövüş ss'leri en sonlarda en az miktarda. rogue trader'ın başka birşey gösterme şansı yok halbuki sayfasında. dragon age'den gelen ilgi izometrik rpg'lere yansımadı zaten, bioware oyunlarında kaldı.

owlcat dragon age modeli detaylı dialog sahnelerine geçseydi işte o zaman bir çıkış yapabilirlerdi ama bununla. benim ilk umudum oydu aslında duyuru ertesi. wh40k nispeten daha bilinirliği olan bir franchise. '99 usulü izo rpg'lerin kitlesi bayağıdır niche, prezentasyonu yukarıya çekmediği sürece aynı şirket bile aynı başarıya ulaşamıyor. new vegas'ı yapan obsidian'ın poe2 satışına baktım şimdi de 20'de 1'i satmışlar adamların marka bağlılığı yüksek olduğu halde.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

redditte ve bazi review yorumlarinda boyle,

"hayatta tek oynadigim oyun bg3, bunu da alayim mi"

"wh40k ne bilmiyorum ama bunu alacagim galiba"

"wh40k ozeti nerden bulabilirim"

gibi ornekler gormedim degil. Ama milyon tane video, review falan varken bu devirde tamamen kendi suclari olur 😂

 

yoksa evet bol text ve hemen hepsi birbiriyle iliskili bir multi-layer karakter/ability sistemi var baya karisik.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Norakın da yazdığı gibi reddit de falan baya bir kişinin hep BG3 benzeri ne oynıyabilirim sorularını gördüm gelen cevaplar çoğunlukla işte Wrath of Righteous ve işte biraz bekle Rogue Trader çıkıcak şeklindeydi. Turn based oyunlardan çok korkan baya bir kişinin korkularını kırdı BG3. Bu yüzden işte merak ettim aslında BG3 gibi olmayan senelerdir süregelen önceki tarz Crpg ile karşılaştıklarında bakalım nasıl düşünülecek meraktayım açıkcası. 

Sam bir de dediğin örnek cuk oturuyor. PoE 1 çok sevmiştim nedense PoE 2 yi 2-3 saat oynadıktan sonra kapadım bir daha da denemedim bile, sarmamıştı o zaman ama neden sarmadığını hatırlamıyorum uzun süre geçti.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Epic'de fiyatı 699 TL

Ivır zıvır ekleyen Deluxe Edition 898 TL

Ivır zıvır + season pass ekleyen Voidfarer Edition 1296 TL

Ivır zıvırsız season pack tek başına 349 lira

Steam'de şu anda bir hata var, oyun satın alınamıyor ama season pass 14.99 dolar gözüküyor ki o da şu andaki kurdan 433.80 TL ediyor.

Yani Epic fiyatı herhalde Steam fiyatından daha ucuz olacak.

Komutan tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 5 hafta sonra ...

Ben ikinci bölümdeyim ve bilerek yavaş oynuyorum çünkü asıl buglar üçüncü bölümden itibaren başlıyormuş. İlk iki bölüm ise gayet iyi, skillerde vs. bazı buglar olmakla beraber, kabul edilebilir düzeyde.

Komutan tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fenris, 14.01.2024 02:24 tarihinde dedi ki:

Bg3 bitti. Buna başlasam mı yoksa biraz daha patch dlc çıksa diye beklesem mi bilemedim. Dayanamayıp sanctic officer la başlarım heralde…

Psykerlığın ve navigatorlığın archetype olarak değil de background olarak konması dengesiz olmuş. Hem fazla güçlü kombinasyonlar var hem de tam tersine hiç sinerjisi olmayanlar var.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...