Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Roland Td-11kv elektronik davul


Xenocide

Öne çıkan mesajlar

Buraya da bi suru video attim, müzik bolumunde davul coverlarim basligindan direk gorebilirsiniz youtube.com/xenosut kanalindan da bakabilirsiniz. Ust modeline gecmek istedigim icin satmaya karar verdim. 20k civari bi fiyat dusunuyorum. Ekstradan bi zilim var, bu modelin standart donaniminda 2 zil var bende 3 tane var yani. 

 

Soldaki crash zilinde bi kırık var, kendi imkanlarimla hallettim, fonksiyonel sikinti yapmiyor şu an ama sensörü yirtildigi icin uzun vadede sensorunu degistirmek gerekir, tahminim 300-500 tllik bi masraf dogurabilir.

Trampetin mesh yüzeyinde de aşınma belirtileri var, floor tom padi ile değiştirdim, o yuzden en az 2-3 sene daha sorun cikarmaz.

Urunun sifiri 25k civarı. İlgilenen olursa fiyati da konusuruz.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Djfjdjs valla  cidden davulun bi an once satilmasi icin kanali kapatmam gerekse kapatirim, lutfen alın bunu reis tekrar ortaligi bok etmeden ? 7-8 ay once ust modele gecme karari almistim 1-2 ay para biriktircektim 2 hafta sonra reis delirdi 7den 15e cikti dolar. Ust model dedigim 17kdan 36kya cikti. Bi tur daha yukselis kaldiramam ?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Neye geçmeye karar verdin? bende TD9KX modeli var halen çok memnunum satmaya kıyamıyorum.

Roland triggerlarının da modülünün de üstüne pek de bir şey koymadı sanki bunca yıldır, hep bir modül değişikliği var ama samplelar belli bir çıtanın üstüne çıkamıyor midi hayat kurtarıyor sonrasında; gerçi çok takip edemedim şu son dönemde fakat merak oldum ne alacağını. TD17 çaldım bir arkadaşımda, roland yarışmasında TD30 çalmıştım genel kanı aynı bkun mavisi olmuştu. Ne bileyim abi şu an TD11 satıp TD17 alacaksan eğer, yer imkanı falan varsa bir odanı direkt stüdyo yalıtımı ile şenlendirebilirsin o parayla. Biraz para biriktirip akustik kısmında çok daha eğlenceli ve faydalı olabilir işler. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hayırlı olsun vallahi ne diyelim;

olsa seni akustik davul ve stüdyo yapımı ile alakalı gaza getirmeye çalışırdım ama dönem hiç onun dönemi değil bir şey diyemiyorum. müzisyen tarafında davulcular için işler diğer sazlara göre daha da salak bir hal aldı zaten, memlekette ziller 1k'dan başlıyor, baget desen insan üzüyor 190lira.  Şimdi şunlara ağlarken tekrardan düşünüyorum sanırım temiz temiz elektronik davul ile takılmak en güzeli. Roland17 KVX alınca hihat sehpasını ayrıca alman gerekebilir biliyorsundur muhtemel ben gene de söylemiş olayım. Hihat'i çok seveceksin, ilaç gibi gelecek hissi vallahi bir tek MIDI yollarken hihat pedalı bi sapıtıklık yapabiliyordu aklımda kalan.  Bak gene heyecan oldum ben, bi davulcu bir şey almaya görsün.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi işte lise zamanindan kalma okula aldirdigim bi hi hat ayagim var 15 senedir hic kulanilmadan evde duruyor, firsat gibi yani ajdjdj valla cok ozeniyorum normal pedalli hihatlere. Bakalim insallah satarim da yaparim upgradei. Akustik cok hayal ya. Buyuk masraf ugras. Kayit da yapamam mikrofonlama, mikser ses karti falan filan bi suru sey lazim.

 

 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 5 ay sonra ...

Son bi güncelleme basıyorum artık kader kısmet gerisi.

 

Şu fotoğrafta en sağda gözüken zili vermekten vazgeçtim. Zira bu modelin standart donanımında yok o, ben ekstradan aldım. Evde de fazladan bir zil ayağım vardı. Ride zilini davulun iskeletinden söküp o ayağa takıp, ekstra zilimi de iskelette boşa çıkan yere takmıştım. O zili vermemin pek bi anlamı yok çünkü ayağı vermek istemiyorum. Yeni alacağım davula takarım daha çok iş görür muhtemelen.

Bu sebeple de fiyatı daha da kırıyorum ve final olarak 15.000 TL diyorum. artık bunun altına 14.950 + zurna dürüm olur ancak sdfg

mli6h64.jpeg

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...