Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA Genel


vivavale

2022 Şampiyonu kim olacak?  

19 oy

  1. 1. 2022 Şampiyonu kim olacak?

    • Phoenix Suns
      3
    • Milwaukee Bucks
      2
    • Miami Heat
      1
    • Memphis Grizzlies
      1
    • Boston Celtics
      3
    • Philadelphia 76 ers
      1
    • GSW
      6
    • Dallas
      2

Bu anket yeni oylara kapalı.


Öne çıkan mesajlar

Abi freak fena dağıttı Boston ı. Chris mid. Olmamasına rağmen yine kazanabildiler. Tatum varlık gösteremedi. Buradan zor gibi mental olarak çok iyi durumda geyikler. Diğer yandan garibim Morant, ne yapsın tek başına, son çeyrekte 6 dk kala 10 fark vardı gereksiz bi atıldı oyuncu, memphis dağıldı, aynı dk icerisinde Morant sakatlandı. Yalnız TV Morant in epic smaç i 2 gez gostermedi. Kasıt var gibi ilginç.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

76 patladı, Heat çok iyi finalin adı Heat Bucks olacak gibi. Embid ayakta duracak durumu yoktu ama yine elinden geleni yaptı. Harden kötü anlam veremedim. Sürekliliği yok, Miami de gerçekten iyi savunma yaptı.

Diğer taraftan Memphis elendi. Ankette tek oyda bende çıkmıştı Morant için, sakatlandı son maçlara çıkamadı. Yine de fena mücadele etmediler.

Phoenix Dallas eşleşmesi sonuçları beni şaşırttı. Phoenix süpürür diye beklerken 3-3 e geldi. Bu moral ile Dallas seriden galip gelebilir.

Ve finallerin tartışmasız en zevkli, çekişmeli eşleşmesi. Boston- Bucks.. Efsane maçlar oluyor, hele bu sabahki maç epicti. Hakkını veriyorlar serinin. Ama buradan çıkacak takım finali oynar Heat ile. Benim tahminim Freakli Geyikler galip gelecek, son maçta fırtına kopar ama

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Suns'ta Paul kesilince olayları bitiyor ya. Booker falan cidden çok silik adamlar. Ayton ile kişisel sorunlar vs. varmış zaten ondan da verim alamadılar. Paul yine vites arttırabilse iş yaparlardı ama ona iyi önlem aldılar. 

Burada da GSW'yi süpürürüz. Finalde Doğu'dan kim gelse basar geçer ama pek ihtimal yok gibi. Keşke oradan da Miami'm gelse kjsdhf Zor ama ?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

GSW 2-0 yapti bile. Çok ilginçtir Phoenix ile match olsaydı GSW kaybederdi. Oyun tarzları çok etkiliyor. Dallas ile GSW oyun tarzları çok benzer ve GSW artıları çok daha fazla olduğu için kazanacaktır. Final de Miami hatta Boston dahi gelse kaybedecegini düşünüyorum

 

 

 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

18 saat önce, zipzip dedi ki:

boston dışında kalan 4 takımın hiçbirini bilemedim. buraya kadar gelmişken miami çok zor ama bi şampiyonluk alsın da butler'ın gülen yüzünü görelim istiyorum. gsw dışında şampiyonluğu kim alırsa alsın üzülmem ama şu draymond günyüzü görmesin istiyorum.

Lowry de döndü, Adebayo daha iyi oynamaya başladı, şansı var miami'nin.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

asdjkfhasd süpürür diyorduk, süpürüldük 4-0 bitecek seri resmen.

doncic 40 ortalama ile oynarken çok yazık oluyor cidden de hem buraları oynamayı bilmemeleri hem de takımın kalanının pilinin bitmesi birleşince işte garip oldu. neyse yapı korunursa seneye falan artık. 

gsw için fikrim halen sabit. cidden göründükleri kadar iyi değiller o yüzden ben halen doğu'dan kim gelirse o basacak diyorum ama yine de ayakta alkışlamak gerek. 2 seneye kadar curry hateriydim, halen sevmiyorum ama net saygı duyuyorum. dynasty dağılmışken resmen izin vermedi, tekrar toparladı ve yine finale getirdi öyle ya da böyle takımı. müthiş bi yapı.

draymond'u da ayrı bi sakolamak gerek. hem kendisinin yaptıkları hem de takımda adam ettikleri, başta wiggins olmak üzere vs. emeği curry'den bile büyüktür belki şu final yolunda 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...