Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA Genel


vivavale

2022 Şampiyonu kim olacak?  

19 oy

  1. 1. 2022 Şampiyonu kim olacak?

    • Phoenix Suns
      3
    • Milwaukee Bucks
      2
    • Miami Heat
      1
    • Memphis Grizzlies
      1
    • Boston Celtics
      3
    • Philadelphia 76 ers
      1
    • GSW
      6
    • Dallas
      2

Bu anket yeni oylara kapalı.


Öne çıkan mesajlar

Evet dostlar genel bir NBA başlığımız olsun; Lakers starları ile katılamadı, bu sabah durantli nets in süpürülmesinden sonra anket ile beraber bu sezon şampiyon tahminlerini alalım.

Ben, Morant hayrani olarak Memphis demek istiyorum ama zor gibi. 76 ers da Harden reyzin gelmesi ile ivme kazandi, diğer yandan Miami oldukça iyi. Dallas da farklı oyun stili ile sürpriz yapabilir. Evet sizin de tahminleri alalım. Her ne kadar saatler uymasada gençliğimiz deki gibi sabaha kadar maç takip ettiğim oluyor. Maç maç da yorumlayabiliriz.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

lonzo sakat, lavine diz agrilarina ragmen oynuyor, bir de bulls'a en ters gelicek eslesmelerden biri bucks idi. Yani atletik uzunlara karsi bir cevaplari yok.

Vucevic savunmada sagindan solundan gecenleri izlemekle mesgul, Patrick williams ile derrick jones'un savunmasi da bi yere kadar. Lonzo + caruso olunca inanilmaz bi perimetre savunmasi oluyor ama bulls'un, hani saglikli bulls utah ile fln eslesse kabusu olabilirlerdi.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Boston da guzel parcaladi valla, icimin yaglari eridi izlerken, KD'ye notrüm de su kyrie ibnesinden nefret ediyorum sdf

isin ilginci bakiyorum, millet KD'ye kesmis faturayi da, supurulmenin esas suclusu kyrie, ilk mac sonrasinda tamamen sindi, hadi KD'ye top aldirmiyorlar, topsuz alanda tecavuz ediyorlar adama, ama macta kyrie'i izleyin, 0 efor adam. yazik drummond fln topsuz perde getiriyor, kyrie siyrilsin top alsin fln diye, adam kosede bekliyor oyle. 

Bedava verilse takima alinmayacak bi adam kyrie ?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kyrie ye o konuda ben de çok kirginim. İlk maçta çok iyiydi seriyi kesin çevirir dedirtti. Hatta playofflar başlamadan nets ile eslememek için bı kaç takim sıralama kaybetmeyi dahi kaybetmeyi göze aldıkları haberleri yayıldı ama ilk eslesmede GG

Young ya adamım inanılmaz bir stamina var adamda, Morant den sonra takip ediyordum ama kötü eslestiler 

 

 

 

 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben durant olucam kyrie'yi ben eşşeğim etmelerini söylerim takımdan ama çok yakınlar. hayatta yapmaz öyle bi şey sdfa

miami'de butler yoktu dün, dizinde yanma mı varmış neymiş, umarım uzun sürmez de ben miami'nin şampiyon olabileceğini düşünmüyorum ya. geçen sene de çok umutlandırmıştı. bucks harici kim şampiyon olursa olsun okay benim için.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ja'ya sallayanlardan degilim de, playofflarda istikrarsiz gidiyor sayi uretimi konusunda. Bir de bu macta da cok kotu sutlar secti, ama girdi bu sefer ?

isolation yapayim perde ile istedigim savunmaciyi alip iceri gireyim ne kadar sure etklli olabilecek bakalim, her basarili Giannis duvari oruldugunde Ja'nin efektifligi de azalacak.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...