Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dragonflight Ana Konu


Darksun

Öne çıkan mesajlar

  • 4 ay sonra ...

Oyun guzel bence bu exp. Tek sikinti hikayenin biraz yumusamasi ve bir tik salla pati olmasiydi. Metzen o ise el atacaktir zaten.

Bir de tahminim entry lvl’da oyunu daha ulasilabilir kilmak icin bir iki sey yapacaklar onumuzdeki exp. Yeni baslayan birisi icin cok fazla ogrenilmesi, alisilmasi vs. gereken sey var ki…

Tam boyle world revamp + reset tadinda bir seylerin zamani. Hatta ARPG’lerdeki sezon mantigina benzer bir seyler gelistirseler MMO turunu tekrar canlandirabilirler.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

meta dayatması olduğu sürece toparlaması zor.  şu meta olayı sanırım bu expansionda ki kadar hiç bir expansionda olmadı. ciddi anlamda oynamak istediğin classa erişimde sıkıntı yaşıyorsun .  3.sezon dungeonları da sıkıntılı mekanlar. herhalde 2.sezonda bitirdim ben daha da girmem yeni expansiona kadar. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oynadigim guild on numara bes yildiz olmasaydi bu exp bir dk olarak oyunu gelisine birakirdim muhtemelen ama kotu taraflarini pek hissetmedim.

Meta sikintisi m+’da pug ekiple oynamak istiyorsaniz gercekten var. Iki sezon puglarla 2500 oldum dk dps olarak ama sinir harbi yasadigim takildigim noktalarda falan +20 keyini benim icin yakmayi goze alan birileri hep cikti guildde.

Ote yandan bir holy paladin actim bu sezonun baslarinda 2k+ mmr’a boyle elimi kolumu sallaya sallaya ciktim. Hemen her application’im tak diye kabul oldu ilvl’im, gearim falan tirt olmasina ragmen. 3k civarina kadar giderdim sikilmasam.

Bir de meta mevzusunun baska bir yuzu var. Mesela dk oynayacaksaniz bu sezon obliterate oynamak gerekiyor randomlarla oynarken. Calisan bir tane obliterate buildi var. Yine raid yaparken unholy en iyi spec, tek bir buildi var… Class veya spec ici cesitlilik hemen hic yok. Halbuki talent tree getirmelerinin mantigi oydu. Ha bunu sagladiklari class ve spec’ler var. enhancement shaman, holy paladin falan pek cok opsiyona sahip o anki contente gore pozisyon alabilecegi.

Ben guildle beraber oyundan keyif aldigim icin devam ederim ama tek basina sevdigi classi oynamak ya da boyle kenar kosede kalmis class veya speclere high level key yapmak isteyenler icin berbat bir exp. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

raid için orta seviye bir guildte oynuyorsan, top 100 hedefin vs yoksa meta oynamak şart değil. hele şu dönemde guildler oyuncu eksikliğinden dağılırken ne oynasan spot bulursun. ama m+ gerçekten korkunç bir meta algısı var, hele aug evokerlar çıktıktan sonra akıl almaz bir hale geldi.

guardian druid, evo, spiri, mage, holy pala şu beşliyi adam +17 keyinde bile bu metayı arıyor. 2.750 enha shamanım var, rio yüksek değil ama +17 keye yüksek, crest farm için yazılıyorum adam decline atıyor, meta öyle bi işlemiş ki insanlara  akıl tutulmasına evrilmiş.

şuan guild olmadan meta dışı spec ile m+ push yapmak veya mythic raid yapmak(achiv yoksa almazlar) imkansıza yakın yada meta bir spec ile 1 eforla ulaşabileceğin yere 10 efor gösterip saatlerini gömüp ulaşabilirsin o da wow için değer mi bilmiyorum.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kendi arkadaş grubunuz yoksa sarmıyor. Belli bir süreden sonra tek oynamak çok sıkıcı. Ama 5 kişi olup güle oynaya 20 yapıyorsunuz birbirinize alışıp. Sonra canınız pug m+ bile çekmiyor ama dediğim gibi zaten herkes 2 ay bakayım çıkayım modunda. Artık yine yeni exp de açar 2 ay bakarım 🙂

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...

Token satın alımına bazı kısıtlamalar getirmiş blizz baba..

https://www.mmo-champion.com/ Restriction on Purchase of WoW Token - November 2023

Players will no longer be allowed to purchase a WoW Token from the Auction House or the in-game Shop for gold if they have not spent real money to purchase and consume at least 30 days of game time (a “Time Limited License”) since 2017.


This does not affect the consumption of existing WoW Tokens, however, game time provided by the consumption of a WoW Token does not count toward the qualification to purchase a WoW Token for gold.

After November 21, 2023, any player who cannot purchase a WoW Token for gold in-game will need to first purchase and consume at least 30 days of game time for real money. This can be done on any World of Warcraft account across the player’s Battle.net account to qualify.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o zamanlar böyle dijital satış ve download yoktu, tbc 7 cd ediyordu, sonra wotlk gelince dvd'ye geçmişlerdi de bi rahat etmiştik,hesaba cd-key girerken "inş tekte sorunsuz hallolur" diye dua ederdik, sonra uğraşması vardı supporta foto gönder vs falan.Zaten sonra da zaten kutulu almadım hiç.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...