Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dragonflight Ana Konu


Darksun

Öne çıkan mesajlar

Sorun oyunla ilgili değil şu anda yukarıda da yazdım. İnsanlar gereksiz bir koşturmaca içerisindeler. Her şey bitse oyun bitecek zaten. Bir de iki haftadır super rare farmlarla falan millet yardırdı, ben m0'ları temizleyip craft falan yaparak 376 yaptım gear'ı. Bugün m+ girmeye başladım, çantada kullanmadığım bir sürü 389ilvl m+ item'ı yatıyor şu an sldfkj

Haftasonu da  raid yapacağı 390+ da oradan düşer eder, uzun vadede millet kendini yıprattığıyla kalır. Bir de evli barklı, iş güç sahibi adamlarız çoğumuz. Vaktiniz yoksa kasmayın kendinizi. Oyundan keyif almaya bakın.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bana çok detaylı geldi. df den önce 2 hafta kadar oynadım güzel gidiyordu quest kasarak exp yapma mapte denk gelen rareler ile uğraşma falan. ama bireysel oynuyorum daha çok ben. df ye geçince uçma kaçma vs onları tamamladım geri kalan hitap etmedi bana. guild e ayak uyduramıyorum coğu cok fazla online ve epeydir oynuyorlar. ki ben dungeon raid falan onları sevmiyorum zaten. bişeyleri okuyayım yapayım vakit geçsin diyorum detay üstüne detay benım translate yetmiyor.  40-45 gün oynadım ısınamadım yani. iştahla pc ye oturup girmedım wow a anlamadım neden öyle oldu. aslında beklentim coktu epic paket aldım 6 aylık game time falan aldım. ki sindire sindire öğreneyim falan. 

 

bi siteye ilan koydum bi kaç msj aldım ama sorular daha cok neden satıyorsun sorusu ?

 

eğer buralardan ilgilenen düşünen olursa uygun fiyata veririm. boş yatacağına işe yarar belki.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

8 saat önce, Natanyal dedi ki:

ya ben daha başlayamadım, işin kötüsü oyunu açasım gelmiyor. ben 12 aylık aldım bi de kjsdhfsd 

evoker'ın pre-content görevlerini yaptım işte kastım sonra bıraktım. garip ya cidden böyle olacağımı hiç sanmıyorum ama wow cidden bitti galiba kabullenmek gerek. 

aynısı oldu bana.  ilk günler güzel geldi. sonradan karışık - detaylı falan adını koyamadığım şekilde sevemedim. 

sattım da ucuz mucuz  kurtuldum. 6 aylık gametime + epic df heba olacaktı.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...

yav deneme haftasonu için indirdim seneler sonra. gerçekten ne hayatsız insanmışım ya. iki ayrı server toplamda 15 tane falan max level karakter. her birinin mesleği bilmemnesi ayrı. nasıl uğraşmışım nasıl kafa yetirmişim şunlara. şimdi düşününce bile bunalıyorum. geçmiş benden resmen bu iş. şimdi belki tek karakter hikayeyi bitirir arada dungeon yapar lfr yapar çıkarım herhalde oynamaya devam edersem. cidden iş gibi koca bir hayatı adamışım şu oyuna. yazık yav.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dragonflight ilk haritayı bitirdim beleş haftasonunda. level artmadığı için diğer haritaya geçemedim quest kalmadı ortalıkta. ama baya eğlendim ilk haritada. hatta ac odysei havası aldım oyundan. böyle her köşe başında bir etkinlik. güzel yazılmış hikaye. hiç sıkmadı oyun. 

mac'te chat yaparken türkçe karakter kullanınca oyun çöküyor bu arada. 3 sene önce rapor etmişler hala çözülmemiş. ayıp. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...