Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Everything Everywhere All At Once


Masticore

Öne çıkan mesajlar

2 saat önce, neutrino dedi ki:

Afişi güzelmiş. Action, advanture, comedy  demiş türüne. Öyle “hayatımda izlediğim en iyi 5 film” denince komedi giremiyor pek ama izleyip göreceğiz. 

Türlendiremiyorum tam bir spaghetti. Drame da var içinde oyle çiğ komedi degil , action hic durmuyor  tam bir duygu seli yaşiyorsun,Sinematografisi muazzam.  

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 ay sonra ...

en cok ana hikayeyi ve sonlarinda duygu seli oldugu yerleri begendim. gorsel anlatimda da guclu film.

aksiyonu I know kung-fu ve siradisi cozumler atesledi, kareografiyle gelen fiziksel komediyi niteliksiz sakalara teslim ettikleri yerler sondurdu. mesela tabela sahnesini jackie chan izlediyse gozleri yasarmistir. ziplamalarin yol acitigi sosyal durumlar, sosis parmaklarin ustun ayaklara yol acmasi, zihnin googly gozunu acmak... yazabildiklerinin bir suru kaniti var.  belki de swiss army man ile ihya olmus adamlara denmez bu ama ziplama aktivasyonunun rastgele bir seye yuklenmesi bir seyler getiriyorsa bunu butt plug esprisi icin harcamak da bir seyler goturuyor. 


bu arada tematik olarak izledigim en rick and morty seydi bu film. benzer hissiyata kapilan varsa:
 

Alıntı

Scheinert: I feel like Rick and Morty was the first.

Kwan: Yeah. It was actually hard to watch because we had already been working on the draft for a while. Watching the second season of Rick and Morty was really painful. I was like, “They’ve already done all the ideas we thought were original!” It was a really frustrating experience. So I stopped watching Rick and Morty while we were writing this project.


birader izlememis haliniz buysa bir gun live action R&M cekilecekse dusunmeden size emanet etsinler.

 

  • Tesekkurler 1
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
  • 3 ay sonra ...
9 dakika önce, Scalanova dedi ki:

Ben bu filmi beğendim ama neden Oscar bir suru ona yetemedim pek. Oyunculuklar da ne var ki? Yetememisim herhalde. Hollywood a uzak doğu pazarından para lazım ya da yatırım yaptılar bir yerlere.

NBA gibi al Çinli oyuncu sat forma ver Oscarı götür  parayı...

adamin asyali olmasi

30 sene oyunculuk yapmamasi sonra ilk filminin bu olmasi

birden fazla farkli karakteri oynamasi

gibi etkenler..

michelle yeoh'a da ayni sekilde bana gore o yuzden oscar verecekler, guzel hikayesi var malezyali balerin model sonra dovus filmleri james bond guzel bir rol alamamasi, basrol oynadigi nadir filmlerden biri, filmin sukse yapmasi. film de gocmen aileyi konu aliyor, anne kiz iliskisi. cate da cok guclu ama bana michelle gibi geliyor. ha bide a24 aylardir filmi gundemde tutuyor, cok buyuk campaign yaptilar.

oscar zaten cok hakedene verilmiyor ki. genelde arkada bi hikaye oluyor. gecen sene coda aldi sagir dilsiz filmi. sean penn hatirlarsaniz bush'a karsi miting yapti ya adami disliyoruz gozukmeyelim diye oscar verdiler. zenci ve irkcilik filmleri genelde oscar alir vs.

Seru tarafından düzenlendi
edity
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...