Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2022 - Bahar


Oce4n

Öne çıkan mesajlar

  • Genel Yönetici

Shield Hero cidden en kötü ama. İnanılmaz kötü.

Şimdiye kadar baktıklarımdan en iyisi sıfır beklentiyle açtığım Healer Girl oldu. Cute girls doing cute things ile supernatural müzikal birleştirince beklediğimden çok daha iyi olmuş. Klasik müzikal havasında bu arada.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

lIfuI1v.jpg

Kyoukai Senki Part 2

Bitince başlıktan detaylı birşeyler yazarım ama çok özetle ilk iki bölüm itibariyle animasyonlarda herhangi bir ilerleme olmadığını, Amou'yu burnu bile kanamadan geri getirmelerinin sezon finalindeki dramayı etkisiz hale getirdiğini fakat hikayenin Brad ile German sayesinde iyice corporate war eksenine girmesi, ilk seride sadece 1-2 bölüm (o da isimli figüran niyetine) görünen karakterlerin rolünü arttıracak gibi göründüklerini ve ilk seride pilotlu birimleri yoketmemek için kendini tutan Amou'yu seri için daha uygun bir karakter haline getirmeleri ile serinin bir gıdım daha geliştiğini söylemek mümkün ama sadece bir gıdım, fazlası değil. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

x1080

Kono Healer, Mendokusai

2022 bahar sezonu sandığımdan bereketli çıktı gibi. Animasyonlar resmen ölümlük ama meta esprilerle çok iyi toparlıyor durumu. Bölüm ne zaman başladı, ne zaman bitti anlamayacaksınız. FRP'lerdeki monster alignment'inden tümden yanlış class'a healer karakter oynatmaya dek akla gelebilecek her tür espri var. 

healer-girl.jpeg

Healer Girl
Idol anime konseptini healer class ile birleştirmeleri güzel fikir olmuş ama seride gerçekten çok fazla şarkı var, droplayacak kadar şikayetçi değilim de gerekli gereksiz her sahnede şarkı var. Worldbuild olayına girseler daha uygun olurdu, bunlar savaşlarda yeralıyorlar mı tarafsız mı kalıyorlar, bu dünyada healer class var diye sağlık sektörü çöküşe geçmiyor mu, iyileştiremedikleri hastalık var mı yoksa her tür hastalığa deva olabiliyorlar mı tarzı bir sürü soru oluştu kafamda, cevap bulamadım. Haftalık izleyebileceğim seri olmadığına kanaat getirip on hold'a aldım ama konu ilginç dediğim gibi. 

Akuma_Blade tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...

baya bi süre geçti yorum vakti gelmiş artık. bu sezon iyi mallar var. benim takip ettiklerimi yazayım. 

Sezon birincisi olarak bunu seçiyorum ?

Aharen-san wa Hakarenai - O kadar saçma ki pek keyifli ? Sesi fazla çıkmayan Aharen-san ile anlaşmaya çalışan sıra arkadaşı. Gag anime diyebiliriz aslında. Herkesin zevkine göre değildir ama benim için ilk sırada ? 
120636.jpg 

 

kesin izleyin önerisi:

Spy x Family - Spy baba, assasin anne, telepat çocuk. Çizimler, yüz ifadeleri gayet hoş, hikayesi de eğlenceli
122795.jpg 

sezon devamları. önceden izlemediyseniz izleyin bence

Honzuki no Gekokujou - Kitapları çok seven kız isekai olur ama commoner ailede doğmuştur ve kitap yoktur ? Hikaye işlenişi gayet güzel, kesin göz atın derim.
101697.jpg 


Rikei ga Koi ni Ochita no de Shoumei shitemita S2 - aşk nedir? bilimsel olarak kanıtlanmadıkça inanmam diyen bilim adamlarının deneyleri. Baya baya bilimsel makalelerden örnekler de var güzel keyifli ? 
103533.jpg 


Kaguya-sama wa Kokurasetai S3 - Student councildeki fakir oğlan zengin kız aşkı/çekişmesi. Gayet eğlenceli
106551.jpg 


ne çok iyi ne çok kötü ama keyifle izlenebilen animeler:

Kono Healer, Mendokusai - Heal spelli olmayan chaotic evil healer ile parti kurmanın zararları.
Yuusha, Yamemasu - hero'muz tüm insanlığı kurtarmış demon lordu yenmiş, ama kimse teşekkür etmemiş insanlara küsmüş şimdi de demon lord'a yardım etme kararı almış.
Kakkou no Iinazuke - doğarken oğlan ile kızı hastanede karıştırmışlar. büyüyünce farkettiklerinde aileler demiş ki ikisi de bizim çocuğumuz bari evlensinler.
Shokei Shoujo no Virgin Road - soylular ritüel büyü yaparak japonyadan liseli çocukları kendi dünyalarına summonluyorlar ve bu liseliler süper güçlere sahip oluyorlar. ama bir süre sonra işin b.kunu çıkarmış bu soylular ve bunun sonucu yaşanan olaylar.
Mahoutsukai Reimeiki - Ana karakterin kim olduğunu anlayamadığım anime. Büyü okulundaki bir kaç öğrenciyi bir sınav için uzak bir yere gönderirler ve olaylar olaylar.
Shachiku-san wa Youjo Yuurei ni Iyasaretai - gayet tatlı huzurlu bir anime. iş yerinde çok çalışıyorsun öleceksin çık git evine dinlen animesi. ~~tachisare~~
Tomodachi Game - Zeka oyunları benzerimsi anime. İyi gibi gözüküp sonlara doğru saçmalayacak bir animeye benziyor. gerçi en baştan da saçma başladı da. izleniyor gene bir seviye.
Kunoichi Tsubaki no Mune no Uchi - Kadın ninja eğitim kampındaki kızlar hayatında hiç erkek görmemiştir. Ve yakınlarda bu korkunç iğrenç erkeklerin kamp yaptığı bilgisi gelmiştir. 
Koi wa Sekai Seifuku no Ato de - Power rangersdaki RED ile düşman kız aşık olursa. 
Kawaii dake ja Nai Shikimori-san - Sevgilim çok tatlı. ama sadece tatlı değil pek de cool...
Ao Ashi - Allah'ın köylüsüyüm ama şahin gözlerimle futbol oynarım. Şehre gideyim de milli takıma gireyim.


isekai ler:
malum o kadar hype durumunda ki her sezon 2-3 tane atıyorlar ortaya başka dünyaya geldin hikayesini. otome game dışındakileri droplarım büyük ihtimalle.


Otome Game Sekai wa Mob ni Kibishii Sekai desu - Oynadığım dating sim oyununun içine girdim. O da ne, erkekler yerine kadınlar burada söz sahibi. En iyisi yan karakter olarak hayatıma devam etmeye çalışayım.
Shijou Saikyou no Daimaou, Murabito A ni Tensei suru - Dünyanın en güçlü demon lorduyum ama sıkıldım gidim de reenkarne olayım.
Gaikotsu Kishi-sama, Tadaima Isekai e Odekakechuu - Severek oynadığım oyunun dünyasına girdim. Ama iskelet karakter yapmıştım bu dünyada da iskelet oldum. İnsanların arasında nasıl yaşayacam acaba.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

MV5BOGNjYmZlZGItODg2MC00NWYxLTkyYjktYzFj

Summer Time Render

Summer Time Render'e sinopsisini okumadan bir bakayım dedim, Disney+ anime konusunda nasıl başlangıç yapacak fikrim oluşsun diye. Oldukça beğendim, bir bölüm diye başlamıştım 3 bölüm su gibi aktı gitti vallahi. Konu oldukça güzel, orijinal değil ama güzel. Bariz esinlendiği birkaç dizi yada film var. Twin Peaks gibi demek, orta malı olmamış yapımlar açısından bu diziyi özetleyebilmemin en garantili yolu olabilir. Özellikle gözlüklü kadın ile ilgili kısımlar direkt Agent Cooper'ı anımsattı bana. Natsuki Hanae her zamanki gibi başrole derinlik katan bir seçim olmuş. Manga uyarlaması olduğunu sonradan farkettim ama production value olarak hiç de fena olmayan 25 bölümlük bir seriyle giriş yapmaktan rahatsız olmadım. OLM gibi vasat bir stüdyo için beni şaşırtan bir iş olmuş diyebilirim.

Ha bu arada... Konusunu okumadan izlemeye başlayın.

Akuma_Blade tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
On 04.05.2022 at 17:42, Oce4n dedi ki:

baya bi süre geçti yorum vakti gelmiş artık. bu sezon iyi mallar var. benim takip ettiklerimi yazayım. 

Tomodachi Game - Zeka oyunları benzerimsi anime. İyi gibi gözüküp sonlara doğru saçmalayacak bir animeye benziyor. gerçi en baştan da saçma başladı da. izleniyor gene bir seviye.

 

bu ilgimi çekti, biraz saçmalamadı değil. ep6'dayım - 12ep varmış.

SQUID GAME animesi tarzı işte, akıyor.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...