Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yet Another Price Check Thread (mobo+cpu+ram)


Cokomantis

Öne çıkan mesajlar

selam,

msi z170a

i7-6700k

corsair vengeance lpx 2x8gb 3600mhz cl18

bu üçlüyü büyük ihtimalle önceki monitörümü ve 2 ekran kartımı alan iş arkadaşıma satacağım gibi duruyor yine. 2016 temmuzda almışım. cpu'yla ram'in kutusunda zaten önemli bir şey (belki de hiçbir şey) yok da anakartın kutusu manual'i boku püsürü duruyor.

gpu'da hadi hem sahibinden'de orda burda satan diğer vatandaşlardan, hem kartın kendi performansından üç aşağı beş yukarı bir fiyat çıkabiliyor da bunlar konusunda gerçekten fikirsizim.

üçü birlikte ve tek tek fiyatları için kaç desek hem alıcı hem satıcı kazıklanmamış olur?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...

3 serisine kadar öyleydim. 10 yıldır her çıkan ekran kartı serisinde sadece keyfine değiştirdim. 3 serisi 30k olunca dedim fantezi de bir yere kadar ? artık işimi görmeyene kadar aynı parça ile devam. enflasyonist ortam tecrübe ettik artık bakışımız değişti her şeye?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sistemi yeni kurdum. Ama hakikaten o front panel bağlantı zımbırtısının seninle alakası yok, pinlerin kalınlığını bir tık az yapsalar insan saçı kalınlığında olacakmış. Çalışmıyor nihayetinde, neyse arka panelden çoğaltıcı ile çözeriz artık. (Lehim vs ile çözülürde öyle bi zaman yok bu aralar:)

 

Konu kitlenebilir.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...