Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2022 Dünya Kupası - Katar


Fistan

Öne çıkan mesajlar

Yani maçın muazzamlığı, turnuvanın genel olarak harika geçmesi vs. bambaşka bir konu ama Messi cidden -hiç hafifletmeye gerek yok- sike sike saygı duydurttu kendine artık. Halen hiç sevmem, ama yok yani kaçarı yok. 

Suudlara yenilerek başladığın turnuvada 3 kere elenmenin kıyısından dönüp buraya gelmek...

Hikayesi de bomba cidden yani gruplardan yine Messi sayesinde çıkıp; üst üste iki turda eşleşebilecek en zayıf iki rakibe denk getirip yine bi sik olmaz bala göte geldiler dedirtirken kendilerinden üst üste 2 çok üst düzey rakibe böylesine klas maçlar oynamak...

Hikayesi, kupa zaferinden daha değerli bence şu takımın. 

aşırı keyif aldım ben, keşke bütün organizasyonlar böyle olsa be. 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fransa Pogba'lı, Benzema'lı daha önemlisi Kante'li tam kadro olarak ve takımın yarısı hastalıktan dökülmeden çıksaydı Arjantin'i muhtemelen süpürecekti sahadan. O bakımdan üzüldüm adamlara. Bu etkenler Messi'ye yaradı, eksik tek kupasını da ekledi müzeye. İki takımın da defans dökülüyordu zaten, heyecanlı maç beklerdim de Fransa 65'e kadar rakip yarısahaya bile gelemedi doğru düzgün. Ayrıca maça hakem olarak random adam atamışlar sırf Collina'ya benziyo diye heralde. TSL'den hallice maç yönetti adam.

Maç penaltılara kalınca Arjantin'in alacağı belliydi, adamlar keskin nişancı gibi atıyor, Fransa'da penaltı atacak 5 adamdan ikisi turnuvada yoktu, ikisi oyundan alınmıştı.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evet atan adamları kıyasladım da kurtaranlar da önemli. Arjantin'in kaleci bariz daha iyiyim diyordu zaten. Bir de Lloris turnuva boyunca genel olarak güven vermedi zaten ilk maçtan son maça kadar. Üstüne defans falan da çok hata yapınca iyi geldiler yine buraya kadar. Upamecano dediğin Servet Çetin kıvamında el bombası.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fransa bu kadroyla da arjantinin süpürürdü, deschamp turnuva başlamadan fransayı aşağı çeker diyordum, yanıltmadı. ite kaka finale geldiler, kötü arjantin adamları sahadan sildi. mbappe sıradışı oynadı ama messi'nin de hakkını yemeyelim turnuva boyunca çok iyiydi.

 

genel olarak burada daha önce de yazmıştım çok iyi bir turnuva oldu.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...