Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2022 Dünya Kupası - Katar


Fistan

Öne çıkan mesajlar

1 saat önce, Rewendor dedi ki:

Benimkini de çıkartacam, bi de kaptan yaptık iranla oynuyolar diye 1 puan almış kaptanlıkla 2ye çıkarmış dingil Mount. Geçen turnuva da tırttı böyle.

yav ingiltere amc mount yerine banko foden oynaması gerekiyordu zaten, 1 puan yine senin iyiymiş şansa asd
gelecek maçlarda döner fodena

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arjantin de baya rezil oynadı ya. taktik de saçmaydı bu rakibe karşı 4-4-2 çıkmak da baya intihar oldu ayı gibi tüm suudi ler fizik olarak yerden yere vurdular arjantin li topçuları. messi  baya pasif kaldı hayvan suudilerin arasında kayboldu. artık yaşlandığı da belli oluyor 4-5 yıl önce ki messi nin atabileceği pozisyonlar da baya etkisiz vuruşlar veya paslar çıkardı. bir dönem bitti sanırım ronaldo ve messi ye abd yolu gözükür bu sene sonu

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Araplarin arapligi beni bitiriyor gercekten. Turnuvayi duzenlemek icin insaata ayri, rusvete ayri dunyanin parasini harcadilar, binlerce insan oldu, zamaninda da yetistiremediler. O tanitim sarkisi/klibi, o acilis seromonisinde senkron olmadan kafasina gore takilan kiliclilar falan gercekten "Bir is nasil yapilmaz" dersi.

Simdi de en buyuk dertleri bira konusunda verdikleri sozden donebilmek ve gokkusagini yok etmek. Hic beyin yok heriflerde gercekten, paralariyla rezil olup, milleti de rezil ettiler. Yuzlerce milyar dolarlik yatirimla yaptiklari PR bu adamlarin.

FIFA'nin da en az bunlar kadar iki yuzlu ve sevimsiz oldugunu gostermis oldu bu olaylar.

eepmlfn7ki1a1.jpg

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Vizyon ve is bitiricilik yok adamlarda ezelden beri, dunya kupasinin yapilacagi tarih belli 11 senedir, son dakika da ihaleleri veriyorlar, sonra bazi seyler bitmiyor haliyle. Bari o paraya vizyonlu birilerini tutsalardi Dubai nin yaptigi gibi, onlar yonetseydi prosessi ama o vizyonda yok.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya bunlar kasaba zaten, kaza eseri fosil yakıtın üstünde oturuyor olmasalar burundi tier bir yer olurdu. trilyon dolarları da olsa buraya bu ölçekte bir organizasyon vermek akılsızlık. RL wakanda gibi işte vibranium da çıkarsan ölüm dövüşüyle kral seçiliyor o kafanın benzeri.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...