Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2022 Dünya Kupası - Katar


Fistan

Öne çıkan mesajlar

tribunler pakistanli dolu olcaksa bira yasagi gayet anlasilabilir. turnuvanin katarda duzenlenmesinden daha anlasilabilir.  katar'daki kupa atmosferini yansitan goruntulere bakiyorum da, orada olmayi istemezdim. pazar gunu gaziemir optimum'a gitsem ayni atmosfer zaten. iyi tarafindan bakiyorum, tv karsisinda oturup saha icine odaklanmaktan keyif alacagimiz bi turnuva olacak, umarim.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

56 dakika önce, neokrasi dedi ki:

pazar gunu gaziemir optimum'a gitsem ayni atmosfer zaten. iyi tarafindan bakiyorum, tv karsisinda oturup saha icine odaklanmaktan keyif alacagimiz bi turnuva olacak, umarim.

Bi rüşvetle şike skandalı döndü Katar'ın açılış maçında da, orada da sürpriz olabilir.

Onun dışında en azından TV başında keyifli maçlar izleyelim yeter. Zamanında şu vuvuzela denen kepazelik yüzünden heralde hayatta en çok küfrettiğim ikinci kitle Güney Afrika'lılardı o dünya kupasında (birinci tabii ki YAE'ciler). Böyle kafamızı ütüleyen bir icat çıkartmasınlar da...

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

14 saat önce, Rewendor dedi ki:

Olimpiyatlar normalde giderden çok getiri sağlıyor. Eskiden millete yalvarıp düzenleyecek yer ararlarken ilk Atlanta olimpiyatlarında fantastik kar gelince herkes kapışmaya çalışmıştı bir sonrakini almak için. F1'de initial cost yüksek, ana sonra az bakım maliyetiyle düzenli gelir kapısı.

Dünya Kupası genelde zarar, ne kadar zarar olduğu ülkenin o sıradaki durumuna bağlı. Katar şaka gibi astronomik paralar harcadı çünkü hiç altyapı yoktu. Bazıları çok daha az zarar ediyor. Ama işte yeni otelleri, statları, yol altyapısını falan falan uzun vadede kara çevirip çevirememekte bitiyor iş. Katar'ın zaten öyle bir derdi yok.

olimpiyatlar nasıl kar ettiriyor ya. son düzenlenen olimpiyatlarda herkes aglıyordu butceler şiştikce şişip hiç bir şey kazandırmıyor diye. zaten kimsenin adını bile bilmeyip oynamadığı ve izlemediği sporlarla nasıl bir gelir saglayabilirsin ki

 

https://finance.yahoo.com/news/past-olympics-made-profit-160020931.html?

 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

maçtaki ofsayttan sonra en kısa ofsayt tanımı tartışmaları dönmüş nette. 

herkesin en kısa ofsayt tanımını almak isterim, benim şu;

hücum eden takım oyuncusu, hücum pası attığında, pası attığı takım arkadaşı kaleye en yakın 1. ya da 2. oyuncu ise pozisyon ofsayttır.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...