Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Disney+ Türkiye


Harvey

Öne çıkan mesajlar

Ölücüler için:

Yabancı support chate bağlanıp, bizim ülkede disney+ promosyonu için siteden başvurmuştum discount emaili gelmedi diyorsunuz, isim soyisim birde yalandan email adresi veriyorsun, promo code lu registeration linkini gönderiyorlar. 

Sırf nat geo kısmı için bile değer bence kaliteli bol içerik koymuşlar.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bir arkadaşın şifresine çöktüm. Gerek Moon Knight’in daha ilk bölümündeki malum olay, gerekse woke ve sjw sefiri olmak adına milyar dolarlık merchandise’leri mundar etmekten imtina etmeyecek bir kafa yapısınca idare ediliyor olmaları, gerekse Star Wars’ı Rogue One ve Solo hariç filmlerle getirdikleri nokta ortadayken tek kuruş para veremezdim. Kusura bakmasınlar.

MCU ve Star Wars içeriğini çok tartışmaya gerek yok, 13 yaş üstü eski Marvel filmlerini ve dizilerini koymamalarını saymazsak eldeki tüm içeriği koyduklarını zaten hissediyorsunuz. Spider-Man The Animated Series’in tüm sezonları yok ama çevrildikçe gelecektir. Zaten X-Men Animated Series’e bile yeni sezon yapacaklar. Benim gibi weaboo’lar için Clone Wars, Rebels ve orijinal üçleme gibi içerikleri Japonca dublaj ile izleyebilme opsiyonu koymuşlar ki bunun için bile tekrar izleyebilirim.

Bunlar haricinde dizi sayısı inanılmaz az fakat nostalji değeri olan örneklerden seçilmiş. Lost, 24, Buffy the Vampire Slayer, Grey’s Anatomy, X-Files gibi diziler mevcut. Bunları görmek, yeniden izleyebilmek sizi heyecanlandıracaksa, evet, alın diyebilirim. Fakat nostalji hissiyatını ikinci plana atarsak dizilerin ne sayısı ne güncelliği Prime Video ve Netflix ile rekabet edemez. Hele hele Star Wars Visions dışında orijinal dili Japonca olan tek bir içerik bile yokken (hatta Türkiye dışında her ülkede olan Summer Time Render adlı müthiş Anime ülkemize niyeyse konmamış iken) yığınla Japon ve Güney Kore dizisi izleyebildiğim Netflix’i kapatıp tamamen Disney+'a geçmeye beni ikna edecek bir içerik bulamadım açıkçası.

Film yelpazesi geniş. Bu anlamda kesinlikle Netflix’den ağır basıyor. Her ne kadar “gerçek suç” belgeselleri değil de salt doğa belgeselleri yeralsa da belgesel sayısı da tatmin edici diyebilirim, bu anlamda da kesinlikle Prime Video’dan ağır basıyor. Ama günün sonunda bence bu iki rakibin önüne -bence- geçmiyor.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdilik üçü de var, iptal ettiğim bişey olmadı. Amazonu zaten iptal etmem prime ve fiyat nedeniyle, disney en az 1 yıl izlenir tüm içeriği tüketene kadar, e netflix kalıyor geriye zayıf halka olarak. Onu da şimdilik iptal etmeye gerek görmedim ama bu kadar dandik dizilerle filmlerle devam ettiği sürece gidici gibi netflix.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

22 saat önce, Dark_Soul dedi ki:

Tr supporta nasıl ulaşıyoruz ben direk https://help.disneyplus.com/csp bu adrese yönlendirdi. 

Ben 45 dakika bekledim geçen gün, dönen olmadı. Felaket yoğunlar muhtemelen.

Gelen linkle tıklamama rağmen 350 TL gibi bir fiyat gözüküyordu, 3-4 sefer 350 TL çekmeye çalıştı benim Papara'dan. Ben de bilerek 340 TL gibi bir bakiyede tutuyordum kartı, çekemedi o yüzden. 5. denemede mi ne 270 TL çekti. Kastırıyor biraz.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Nesi crit lan bunun, çok sevdiğim bir evrenin dizisini/filmini merak edip izlemek önüne ne gelirse atlamak mı oluyor? İzlemeden nasıl değerlendireyim? Başkaları kötü demiş ben de kötü diyeyim de coolluğum elden gitmesin mi?

-Deno- tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ne alingan bebeymissin, kendin takilmissin sexdicea.

1 saat önce, -Deno- dedi ki:

Disney'e para vermeye utanmıyor musun Axe? Senin gibiler yüzünden Star Wars'umuz battı.

O da oylesine yazmis kimsenin ciddiye aldigi yok. 

Sanki foruma ugrayan kalmis gibi su foruma neden ugramadigimi hatirlattiginiz icin tesekkurler geyigi de bitmedi. Bosanan cift miyiz olm biz iyi yanlarini mi hatirliyosun sadece ortamin. 

 

Ayrica fanboysun, niye utaniyorsun neden mantikliymis gibi davranmaya calisiyorsun anlayamadim. Galaya jedi kiyafetiyle giden adamsin, artik benimse fanboylugunu saril kendine. Bende Sanderson fanboi olarak adam ne cikarsa aliyorum. Sexdice gelip bidi bidi yaparsa da hastir oradan kavruk diyip gecerim, o da sarilip beni oper ?. Less drama more pew pew.  

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...