Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Disney+ Türkiye


Harvey

Öne çıkan mesajlar

  • Genel Yönetici

Hem roket adam hem de senko'ya katılıyorum. Film-dizi endüstrisi Spotify gibi kapsayıcı bir çözüm sunamayacak. Yabancılar dışında Türkiye'deki diziler için yerli platformları tercih eden azımsanmayacak bir kitle var. Netflix ile devam belki diğerleri içerik biriktirip aydan aya tüketilebilir. HBO'da geliyor hatta dublaj konusuna bile epeyi eğilmişler diye duydum. YouTube'a ben de para kazandırmak istemiyorum. Aile hesabı alıp 4 kişi reklamsız YouTube izlemek Google'a daha az kazandırıyor ise düşünülebilir ?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici

YouTube Premium olayı abi Google'a para kazandırmakta değil, abone olduklarına para kazanmakta. Google daha çok kazanıyor tabii ama LTT'te gelirlerini detaylı olarak açıkladıkları bir video vardı, anlattıklarına göre (verilerle de desteklemişlerdi) azınlıkta olan YouTube Premium üyelerinden ücretsiz YouTube üyelerine kıyasen daha çok para kazanıyorlardı.

Yani YouTube Premium alınca abone olunan kanallara ücretsiz izlemeye göre epey daha fazla katkı yapılıyor, ücretsiz reklam engellemeli izlemeye göre ise kıyas bile yapılamaz zaten.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

On 29.03.2022 at 15:27, GERGE dedi ki:

@roket adam deyince baktım da, adam haklı beyler =(

Şu anda Netflix, Amazon Prime, Crunchyroll, YouTube Premium, Game Pass ve Spotify ödüyorum. Aralarına bir de bu katılırsa iyice saçma olacak. 

olay saçmalama boyutuna geçti zaten. bir de bunun spor bacağı var. ssport+, exxen filan... anca eş dost ortak giricen bunlara herkes bir şeyi karşılayacak. başka türlü olmaz.

 

Bu arada netflix ilk giren olduğu ve pazarlamayı çok iyi yaptığı için maalesef hep yeni gelenlerin de önünde olacak.

BiTcH_oFBaT tarafından düzenlendi
edit
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

seneye premier ligin bein e geçmesiyle kesinlikle iptv alıyorum ya, başka yolu yok gibi gözüküyor.

amazon, şpoti, yutup, ps+ bunlara her türlü bayılcam. Geriye kalan arada da olsa kullandığım/kullanacağım platformlar:

  • netflix
  • disney+
  • exxen(şamp ligi maçları ve gibi)
  • bein(premier lig)
  • ssport(F1)
  • BluTV(arada derede izlenecek şeyler oluyo)

Bunların hepsi iptv de var. Ofiste farklı iptv kullanan birkaç eleman var, telefondan açtıklarında takılmadan akıcı bir şekilde oynatıyor fakat pc-tv bağlantısıyla nasıl oluyor tam emin olamadım, kullananlar iyi iyi çok iyi diyorlar ama güvenemiyorum bu mklarım 360p izleyip güzel diyen insanlar fdsfs

Kullanan var mı iptv?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1.5 senedir iptv kullanıyorum ben de, 3 sene önce başlamadığıma çok pişmanım ya. 

maçlar ve exxen ile blutv için kullanıyorum ben de ama koymuyor. yıllarca ayrı para verdim bok gibi hizmet aldım. cidden bein'in verdiği dijital platform hizmetlerinden daha iyi şuan kullandığım iptv.

netflix, prime, mubi zaten ayrı ayrı kullanıyoruz. disney gelince onu da alırım yeter cidden. gönül isterdi hepsini ayrı ayrı almak ama bu platform fazlalılığı cidden bombok bir duruma gitmeye başladı. 3 bölüm şey izleyeceğim diye bir ton para dökmek ya da aç kapa yapmak sürekli saçma olmaya başladı. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben yilligi 30 euroluk bi iptv kullaniyorum, genel olarak yeterli asiri stabil degil ama exxen vs var beinler var sikintisiz, uk sky kanallari , bt sports, premier sports vs kanallari var. bbc world news 60fps 1080p vs, eurosportslar, ufc pass kanallari, yeterli genel olarak. s sport+ kanallari yok mesela duz s sport var o konuda kötü. parasini en cok hakeden heralde s sports+ servisidir trde

plexi seedboxa baglamak mumkun, 12 euro/month bi seedbox kullaniyorum torrentler icin, ama tabi 12 euro verdikten sonra 4-5 tane streaming service de aliniyor evet, bilemedim trde hersey zor abi. 

cabiria tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici

Şimdi topladım: Aylık Crunchyroll+Netflix+Amazon Prime+Game Pass PC+Spotify = ₺168 ediyor. Buna yıllık ödediğim Pocket, YouTube Premium ve VPN üyeliklerini de ekleyince ayda toplam ₺195 ediyor. €12 dediğin seedbox da şu anda ₺195.

Türkiye'de her şekilde paralı Plex, seedbox gibi şeyler mantıksız.

Ayda ₺200 veriyormuşum aslında. Düşündüğümden daha az çıktı. Disney+ eklerim ben buna. Bu hafta başlayacak sezon eski alışkanlığı tekrar kazanıp anime izleyemezsem zaten Crunchyroll'u iptal edeceğim ki kendisi ₺45 (TL ile abonelik vermeye başlamışlar).

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu paparaya steam ve psn gelmiş şimdi hesaba girince farkettim, ama aylık max cashback çok az 20tl ne lan ahehue

 

Her ay Steam'de (Steam cüzdanda) Papara Card'ın ile yapacağın toplam 200 TL'ye kadar olan harcamanın %10'u hesabına anında nakit olarak geçer. Her ay en fazla 20 TL nakit kazanabilirsin. Bu program 2022 sonuna kadar devam edecek.

Her ay PlayStation'da Papara Card'ın ile yapacağın toplam 200 TL'ye kadar olan harcamanın %10'u hesabına anında nakit olarak geçer. Her ay en fazla 20 TL nakit kazanabilirsin. Bu program 2022 sonuna kadar devam edecek.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

enparada steam kampanyası hala var bu arada ama nasıl çalışıyor anlamadım, koşulları da uyguluyorum, vermedi.

kredi kartı olması lazım, en az 2 tane otomatik ödeme talimatı olcak, aylık en az 1500 tl kredi borcun olcak falan bi şeyler var, yine aynı 50 tl'ye 25 tl geri ödeme. aktif kullanıyorum, talimatlar falan hep var ama vermiyür ?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...