Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Disney+ Türkiye


Harvey

Öne çıkan mesajlar

DisneyPlusStart-696x383.jpg

Kullanıcılar, yüksek görüntü kalitesine, dört adede kadar eşzamanlı yayına, on cihaza kadar sınırsız indirme, seçili içerikleri IMAX teknolojisi ile izleme ve yedi adede kadar farklı profil yaratma olanağına sahip olacaklar. 

14 Haziran'dan itibaren Türkiye'de hizmet vermeye başlayacak.
Aylık 34,90 TL
Yıllık 349,90 TL 
 

Harvey tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

her şeye para ödeme konusundan acayip soğumuş durumdayım. kuvvetle muhtemelen yakında tüm servisleri iptal edip torrente dönerim böyle giderse. para ödenecek ayda 10 tane servis oldu resmen, korsana davetiye çıkartıyorlar. 

en iyisi spotify tarzı izleme-dinleme bazlı ödeme yapan kapsayıcı bir servis sağlamaktı ama film dizi endüstrisi bunu beceremeyecek maalesef. işin sonunda korsan deli gibi artar muhtemelen. 12 tb qnap'ım, plex ve sınırsız internetimle hazır bekliyorum ?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

5 dakika önce, Laorx dedi ki:

Yurtdışı ile ayni content olursa fiyat iyi, kenobiye yetisseymis keşke 

Disney+ türkiye'deki yayın hayatına obi-wan'ın 4 bölümü ile birlikte başlayacakmış

Harvey tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici

@roket adam deyince baktım da, adam haklı beyler =(

Şu anda Netflix, Amazon Prime, Crunchyroll, YouTube Premium, Game Pass ve Spotify ödüyorum. Aralarına bir de bu katılırsa iyice saçma olacak. 

YouTube Premium'u kapattım şimdi, üyelik bittiğinde bakayım bir Adguard ne kadar reklam engelliyor. Netflix hiç izlemiyorum aslında artık ama hem kuzen, hem kız kardeş, hem baba, hem teyze, hem anne aktif kullanıyor. Hatta yetmiyor diye 4 ekranlık hesaba geçtim. Onu kapatamam. Amazon Prime kargodan kar bile ettiriyor zaten, Game Pass da öyle. Spotify yine aile üyeliği, tüm aile kullanıyor.

Crunchyroll ama orta yaş krizine giriş. Bu sezon başlattım üyeliği tekrardan, gençken anime izlerdik hep, geri dönüş çabası ? 2009-2018 arası aralıksız kullanmışım üye olarak. Sonra 2017 gibi anime izlemeyi bıraktım ama süresizlikten.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

4 dakika önce, Oce4n dedi ki:

uBlock origin ile reklam gördüğümü hatırlamıyorum.

netfix kadar içeriği bol mu ki bu disney+ nın?

Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX ve Searchlight Pictures tarafından çıkan herşey var işte dizi,film,belgesel ve animasyon falan

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici

Yapamadım, geri açtım. Reklam görmemekten çok benim için ekonomik olarak önemi olmayan bir miktardan kaçıp sonra da reklamları gizleyerek abonesi olduğum adamların benden aldıkları cüzi geliri silmek rahatsız etti.

Chaotic karakter oynamayı beceremiyorum hiç işte.

Yıllık daha hesaplıymış ama, ona geçeyim bari.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...